Я поповнюю через Приват24, минулого тижня все працювало.Заработало пополнение
При спробі поповнити через monobank видає, що "Тримоб не відповідає на запити. Спробуйте пізніше". Як поповнити?
Я поповнюю через Приват24, минулого тижня все працювало.Заработало пополнение
При спробі поповнити через monobank видає, що "Тримоб не відповідає на запити. Спробуйте пізніше". Як поповнити?
Була хакерська атака на Укртелеком, відновлюють свою it-інфраструктуруНе могу пополнить, никакие способы не работают, у всех так?
Приват пускає до проведення оплати. Моно так, не хоче теж.Як поповнити? І бажано на 0,01 грн бо цілу 1 грн шкода. monobank лається що Тримоб дохне.
Сума 1 грн + комісія 2 грн... Не смішно. Треба мінімальну суму і без комісії.Приват пускає до проведення оплати
Я відповів як поповнити. В мене три номери тримоб, я їх подовжив раніше, треба було б зараз то поповнив би і через Приват. Кому 2гривні деруть душу, чекайте коли в моно стане сонячноСума 1 грн + комісія 2 грн... Не смішно. Треба мінімальну суму і без комісії.Приват пускає до проведення оплати
Мінімум 2 грн... Вони зовсім здуріли? Раніше було 0,01 грн. Просто не хочу щоб номер пропав, а так не сильно він і треба. Хоча б 1 грн щоб було (для цієї контори забагато буде).Через сайт тримоба теж не працює ?
Там колись було декілька варіантів і без комісії
https://uplata.ua/popolnit-mobilnyy/trimob-po-nomeru-telefona-16653/confirm/813181518 Комиссия не очень большая 0.03 копейки.Я відповів як поповнити. В мене три номери тримоб, я їх подовжив раніше, треба було б зараз то поповнив би і через Приват. Кому 2гривні деруть душу, чекайте коли в моно стане сонячноСума 1 грн + комісія 2 грн... Не смішно. Треба мінімальну суму і без комісії.Приват пускає до проведення оплати
То переведіть в Водафон в очікуванні акційного РБА: потім можна буде, при бажанні, номер змінити на довільний.а так не сильно він і треба
Сейчас мой номер 091 корпоративный. Решил перевести на самообслуживание. С 01 апреля номер будет обезличен. Вопрос к знатокам - сколько будет стоить на припейд без абонплаты переход или лучше перевестись на КС . Там будет ли доступен архивный тариф за 150 гр где 1200 минут на всехТо переведіть в Водафон в очікуванні акційного РБА: потім можна буде, при бажанні, номер змінити на довільний.а так не сильно він і треба
LOVE UA? Якщо передоплата - то ні, він вже архівний. Якщо контракт - то цілком може бути ще доступним до підключення.перевестись на КС . Там будет ли доступен архивный тариф за 150 гр где 1200 минут на всех
Сразу скажу,телегу не зарегистрируете,вайбер возможно тоже,смс для регистрации в различных сервисах будет приходить через пень-колоду,вообще 091 это печаль ... даже переведенный по MNPСейчас мой номер 091
Телеграмм и олх,новая почта, без проблем,у меня зарегистрированы.остальные не пробовал.Сразу скажу,телегу не зарегистрируете,вайбер возможно тоже,смс для регистрации в различных сервисах будет приходить через пень-колоду,вообще 091 это печаль ... даже переведенный по MNPСейчас мой номер 091