Android/iOS? Если Android, то там траблы с Webview наблюдается.Взагалі не запускається мобільний додаток!![]()
Не правильно. Треба видалити оновлення і ніколи його в житті не встановлювати. Цей Webview - такий шмат смердючого коду, від якого лізуть злами налаштування телефону та клавіатура - не кажучи вже про всі інші додатки.Android/iOS? Если Android, то там траблы с Webview наблюдается.Взагалі не запускається мобільний додаток!![]()
Google вроде пофиксил, нужно обновить Webview через Google Play.
Ну не обновляйтесь, некоторые приложения без обновлений этого системного компонента будут работать некорректно. Веб технологии сейчас развиваются очень динамично и без обновлений Webview, приложения, которые используют частично или полностью (передаю привет приложениям Мой Киевстар (написан на React Native) и Мой Водафон (Cordova)) веб инструменты, будут просто напросто не работать или работать с ошибками.Не правильно. Треба видалити оновлення і ніколи його в житті не встановлювати. Цей Webview - такий шмат смердючого коду, від якого лізуть злами налаштування телефону та клавіатура - не кажучи вже про всі інші додатки.Android/iOS? Если Android, то там траблы с Webview наблюдается.Взагалі не запускається мобільний додаток!![]()
Google вроде пофиксил, нужно обновить Webview через Google Play.
Можливо у вас такі проблеми ще й через оновлення Хрому при неоновленому WebView. Я використовую Firefox і ані перший, ані другий не оновлюю і проблем більше не знаю: МійКС, Водафон, Вайбер, Сервіси Таксі, Гугл Сервіси - все працює.Ну не обновляйтесь, некоторые приложения без обновлений этого системного компонента будут работать некорректно. Веб технологии сейчас развиваются очень динамично и без обновлений Webview, приложения, которые используют частично или полностью (передаю привет приложениям Мой Киевстар (написан на React Native) и Мой Водафон (Cordova)) веб инструменты, будут просто напросто не работать или работать с ошибками.Не правильно. Треба видалити оновлення і ніколи його в житті не встановлювати. Цей Webview - такий шмат смердючого коду, від якого лізуть злами налаштування телефону та клавіатура - не кажучи вже про всі інші додатки.
Webview - достаточно старый компонент ОС Android, но он важен и по сей день.
У меня, как раз, нет проблем, а если Вы будете использовать Firefox даже в качестве основного браузера, WebView (и в некоторых версиях Android - Chrome) все равно будет использоваться для отображения веб-контента.Можливо у вас такі проблеми ще й через оновлення Хрому при неоновленому WebView. Я використовую Firefox і ані перший, ані другий не оновлюю і проблем більше не знаю: МійКС, Водафон, Вайбер, Сервіси Таксі, Гугл Сервіси - все працює.
0 800 300 880 (безкоштовно в межах України)что означает минусовый кешбек в приложении?
что означает минусовый кешбек в приложении?
До конца апрелякоко фри продлили?