- п2п з банку де він безкоштовнийА пополнить карту без комиссии где можно, кроме отделения?
- СЕП з банку де він безкоштовний
- в самому додатку Поповнення карти-З карти іншого банку(з Привата буде коміс зі сторони останнього)
- п2п з банку де він безкоштовнийА пополнить карту без комиссии где можно, кроме отделения?
це все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?- п2п з банку де він безкоштовнийА пополнить карту без комиссии где можно, кроме отделения?
- в самому додатку Поповнення карти-З карти іншого банку(з Привата буде коміс зі сторони останнього)
Рекомендуют Монобанкце все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?- п2п з банку де він безкоштовнийА пополнить карту без комиссии где можно, кроме отделения?
Карти, який банків є на руках?це все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?
ПриватКарти, який банків є на руках?це все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?
Моно/Пумб/ОщАд/Ексім/Укрсиб
Абанк з вересня
Обанк перших 4 місяці
СЭП с Привата стоит 3 грн.ПриватКарти, який банків є на руках?це все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?
Абанк з вересня
Обанк перших 4 місяці
а можно ссылочку, это какие-то реквизиты нужно указывать или расчетный счет иметь, а не просто номер карты? При простом переводе с привата берет 0,5%СЭП с Привата стоит 3 грн.ПриватКарти, який банків є на руках?це все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?
Абанк з вересня
Обанк перших 4 місяці
Платёж по реквизитам iban. Посмотрите какой он на Вашей карте Форвард и с Привата отправьте на этот счет перевод. Можно и с приложения Приват24 (Платежи-по реквизитам), на смартфоне, это сделать.а можно ссылочку, это какие-то реквизиты нужно указывать или расчетный счет иметь, а не просто номер карты? При простом переводе с привата берет 0,5%СЭП с Привата стоит 3 грн.ПриватКарти, який банків є на руках?це все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?
Абанк з вересня
Обанк перших 4 місяці
а сколько времени обычно идет такой перевод?Платёж по реквизитам iban. Посмотрите какой он на Вашей карте Форвард и с Привата отправьте на этот счет перевод. Можно и с приложения Приват24 (Платежи-по реквизитам), на смартфоне, это сделать.а можно ссылочку, это какие-то реквизиты нужно указывать или расчетный счет иметь, а не просто номер карты? При простом переводе с привата берет 0,5%СЭП с Привата стоит 3 грн.ПриватКарти, який банків є на руках?це все я читав у рекламі форварда. Питання в тому де це все безкоштовне, або майже безкоштовне (5-10грн за 10т) ?
Абанк з вересня
Обанк перших 4 місяці
Если по номеру карты, то Приват берёт комиссию 0.5%, с личных средств.
В додатку Форварда тапнуть на карту->закладка Информация... там є номер Вашого рахунку.а можно ссылочку, это какие-то реквизиты нужно указывать или расчетный счет иметь, а не просто номер карты? При простом переводе с привата берет 0,5%
Завтра посмотрим прийдут ли...По регламенту до 3-х робочих днів. Але на практиці якщо відправити з приват сьогодні до завтра гроші будуть у форварді. Але зважаючи що завтра субота то гроші будуть в понеділок. Бо приват банк відправляє сеп на другий робочий день. Може з впровадженням 23/7 щось змінилось і гроші можуть і завтра прийти але це не точно.
Ставлю на те, що не надійдуть .Завтра посмотрим прийдут ли...
поки ненадійшли.Ставлю на те, що не надійдуть .Завтра посмотрим прийдут ли...
Але тримайте нас в курсі!
Чекайте в понеділок, десь біля 10.00поки ненадійшли.Ставлю на те, що не надійдуть .Завтра посмотрим прийдут ли...
надійшли об 11.00. З пів години не міг ввійти до інтерне-банкінгу, при приходили СМС. Я так розумію для Форварду це норма?Чекайте в понеділок, десь біля 10.00поки ненадійшли.Ставлю на те, що не надійдуть .Завтра посмотрим прийдут ли...
а через терминалы/банкоматы Укрсиббанка кто-то пробовал ложить/снимать наличку? Вроде они с форвардом в одной сети Евронет.