Нарешті, з третьої спроби, вже з офіційним місцем роботи, отримала кредитку. В принципі, досить легко - не дуже й багато питань ставили, минула інфа у них вся зберіглася, тому що в формі заяви вже були прославлені відповіді на ті питання, яких цього разу навіть не було.
Почувши суми моєї офіційної зп, і що я не проти дати 3 телефони, за якими вони все одно не телефонували, за 15 хв погодили норм кредлім. Не знаю, чи дивилися кредитну історію і суми кредлімів в інших банках, але дали те, що й попросила. А вже у відділенні, де минулого разу неодмінно вимагали оригінал ІПН, дівчина (правда вже інша) тільки носом покрутила, чи то я завжди тільки копії маю, і оформила всі доки. До речі, страховки або не включали, або повиключали, бо я відразу попросила їх прибрати, а вона каже "за місяць після РД приїдете, напишите заяву, тоді відключимо". Я заперечила, що мені вони взагалі не потрібні... потім в доках на обидві страховки вже стояло "ні".
Загалом зайняло десь біля години-півтори від дзвінка-нагадування про заповнену форму за рефкою (бо іншого часу в робочий день у мене не буде, а я наразі прям поруч з їхнім відділенням була) і до того, як я вже вийшла з банку з карткою. А десь через годину і першу операцію зробила, як за інструкцією більше 150грн. Тож КБ має мені прийти 100 за рефку +100 вітальні (- податки, звичайно), чекаю...