Re: Новые и суперновые бизнес-тарифы «Простой», «Бизнес 40», «Бизнес 80» и «Бизнес 12
переводи на Бизнес Интернет через ЦОА, если ты от абонки уйти хочешь!
Дякую за пораду! Для мене було прикрою несподіванкою, коли на наші номери (корпа Білайн) поприходили СМС з "приємними" новинами про примусовий перехід на обслуговування у КС, категорія "Малий та середній Бізнес". Раніше користувалися зовсім екзотичними ТП, типу Персонал (АП=0, ПОСЕКУНДКА на весь Бі 9коп/хв, по корпі - 0, на "вражин" - 69коп/хв). Багато хто був на такому ТП (діти в сім"ї, шофери, я сам таким користувався - корпа велика, та й мій основний 29+ дорогувато обходився при коротких дзвінках на Бі). Багато красивих номерів "висить" саме на Персоналі. Тепер знатиму, що треба перевести їх на Бізнес-Інтернет, оскільки Простий - ніфіга не веселий. Матиму, принаймні, 3 місяці на те, щоб або відмовитися від них, або кудись задіяти.
До речі, підкажіть, будь ласка, як і де відбуваються всі процедури переведення на інші ТП, виведення/введення номерів з корпи? Раніше багато процедур відбувалося по дзвінку у ГТ, у відділ обслуговування корп. клієнтів. Тепер, як мені сказали, шара скінчилася
. Треба їхати в ЦОА? Він один у Києві, чи декілька? Чи можуть бути ще від мене уповноважені люди, які по пред"явленню документа зможуть "зарішати" якусь справу? Поділіться, будь ласка, таким досвідом. Персонального Менеджера, як я розумію, тепер не буде в мене?
дякую