У мене колишній номер Лайки зараз у ВодафоніПеренос номера же работает. Это может быть любой оператор.На кассе в Форе, дядечка лет 50, диктовал кассирше свой номер "091..."
У мене колишній номер Лайки зараз у ВодафоніПеренос номера же работает. Это может быть любой оператор.На кассе в Форе, дядечка лет 50, диктовал кассирше свой номер "091..."
У такому разі це був його основний оператор до перенесення.Перенос номера же работает. Это может быть любой оператор.
тю,работник утк вместо работы пошел за пивомТочно редівець..дядечка лет 50Маякніть, хто себе впізнав?))
Мені 45. Близько двох років користуюся 3Моб-ом як основним і жодного разу в мене ніхто не спитав "що це за оператор?"Сегодня первый раз видела абонента 3Моб.
На кассе в Форе, дядечка лет 50, диктовал кассирше свой номер "091..."
Она даже переспросила, тоже, видимо, впервые видит![]()
У меня - 050интертелекомовца (какой у них там код?)
Нє, не то. Код має бути канонічним для отриманняУ меня - 050интертелекомовца (какой у них там код?)![]()
Нє, не то. Код має бути канонічним для отриманняУ меня - 050интертелекомовца (какой у них там код?)![]()
оргазмуВау-ефекту.
В мене в ТЦК сильно запитували що це за оператор. Думали, що я їх хочу надурити і просто придумав номерМені 45. Близько двох років користуюся 3Моб-ом як основним і жодного разу в мене ніхто не спитав "що це за оператор?"Сегодня первый раз видела абонента 3Моб.
На кассе в Форе, дядечка лет 50, диктовал кассирше свой номер "091..."
Она даже переспросила, тоже, видимо, впервые видит![]()
Також за цей час не відчув жодних незручностей у процесі використання. Завжди дозвонююсь куди потрібно, усі інтернет-сервіси і сайти на смартфоні відкриваються коректно - 8/3 вистачає з головою.
Можливо, якщо намагатися відкривати відео 4к то будуть проблеми, але я таким не страждаю.
Ну і ціна. Знаю за хитрозроблений РБА на Водафоні, про полудохлу Лайку, але мене 3Моб влаштовує абсолютно. Просто сплачуеш 75 гривень за місяць (цілий, не кастрований) і ні про що не думаеш. Такий собі острівець стабільності у нашому буремному світі.
Єдина незручність - відсутність попереджувальних СМС про закінчення тарифу. Але з цим легко порається Google Calendar.
так звідки люди у Лондоні знають про 3mob?мене постійно перепитують "шо, 091? це шо за оператор?"
звідки в Лондоні знають українську, оце питання))так звідки люди у Лондоні знають про 3mob?мене постійно перепитують "шо, 091? це шо за оператор?"
так то може ви @webivan зустрілизвідки в Лондоні знають українську, оце питання))
Я новий абонент, нац.роумінг спочатку не працював, залишив запит у підтримці - вже в той ж день почало працювати.Десь писали, що нацроумінг працює тільки у старих клієнтів, а нових не пускає в інші мережі.
А де ті запити робити?Я новий абонент, нац.роумінг спочатку не працював, залишив запит у підтримці - вже в той ж день почало працювати.Десь писали, що нацроумінг працює тільки у старих клієнтів, а нових не пускає в інші мережі.
ТелефониА де ті запити робити?
А де ті запити робити?... залишив запит у підтримці - вже в той ж день почало працювати.
"3Mob як основний оператор" це шось типу "Шизофренія як варіянт норми"у підтримці
Сьогодні цікавився у utel-котів з точністю до навпаки-зарееструвати, після MNP, думав дані надані для переходуі автоматом реєструються, сказали що не зберігаються, і пропонують зарееструватись на сайті поновому!?онулити реєстрацію номера після мнп до них можна, якщо так, то як?