3Mob як основний оператор

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Місто
Дніпро
Телефон
Nokia G22
Сегодня первый раз видела абонента 3Моб.
На кассе в Форе, дядечка лет 50, диктовал кассирше свой номер "091..."
Она даже переспросила, тоже, видимо, впервые видит :)
Мені 45. Близько двох років користуюся 3Моб-ом як основним і жодного разу в мене ніхто не спитав "що це за оператор?"

Також за цей час не відчув жодних незручностей у процесі використання. Завжди дозвонююсь куди потрібно, усі інтернет-сервіси і сайти на смартфоні відкриваються коректно - 8/3 вистачає з головою.

Можливо, якщо намагатися відкривати відео 4к то будуть проблеми, але я таким не страждаю.

Ну і ціна. Знаю за хитрозроблений РБА на Водафоні, про полудохлу Лайку, але мене 3Моб влаштовує абсолютно. Просто сплачуеш 75 гривень за місяць (цілий, не кастрований) і ні про що не думаеш. Такий собі острівець стабільності у нашому буремному світі.

Єдина незручність - відсутність попереджувальних СМС про закінчення тарифу. Але з цим легко порається Google Calendar.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
veles7,

Да я разве что-то говорю? 🙂
Просто еще не встречала до этого абонентов Моба.
Теперь надо еще увидеть интертелекомовца (какой у них там код?) и можно смело говорить: видела все 😄

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Сегодня первый раз видела абонента 3Моб.
На кассе в Форе, дядечка лет 50, диктовал кассирше свой номер "091..."
Она даже переспросила, тоже, видимо, впервые видит :)
Мені 45. Близько двох років користуюся 3Моб-ом як основним і жодного разу в мене ніхто не спитав "що це за оператор?"

Також за цей час не відчув жодних незручностей у процесі використання. Завжди дозвонююсь куди потрібно, усі інтернет-сервіси і сайти на смартфоні відкриваються коректно - 8/3 вистачає з головою.

Можливо, якщо намагатися відкривати відео 4к то будуть проблеми, але я таким не страждаю.

Ну і ціна. Знаю за хитрозроблений РБА на Водафоні, про полудохлу Лайку, але мене 3Моб влаштовує абсолютно. Просто сплачуеш 75 гривень за місяць (цілий, не кастрований) і ні про що не думаеш. Такий собі острівець стабільності у нашому буремному світі.

Єдина незручність - відсутність попереджувальних СМС про закінчення тарифу. Але з цим легко порається Google Calendar.
В мене в ТЦК сильно запитували що це за оператор. Думали, що я їх хочу надурити і просто придумав номер

Місто
London
мене постійно перепитують "шо, 091? це шо за оператор?"

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Теж часто запитували що це за 091, але найгірше - я не можу зареєструвати на нього Телеграм.

Місто
kyiv
Десь писали, що нацроумінг працює тільки у старих клієнтів, а нових не пускає в інші мережі.
Я новий абонент, нац.роумінг спочатку не працював, залишив запит у підтримці - вже в той ж день почало працювати.

Місто
Kosiv
Десь писали, що нацроумінг працює тільки у старих клієнтів, а нових не пускає в інші мережі.
Я новий абонент, нац.роумінг спочатку не працював, залишив запит у підтримці - вже в той ж день почало працювати.
А де ті запити робити?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
  • Like
Реакції: svvp

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
... залишив запит у підтримці - вже в той ж день почало працювати.
А де ті запити робити?
"3Mob як основний оператор" це шось типу "Шизофренія як варіянт норми"

Місто
Полтава
Телефон
TECNO SPARK 8P
онулити реєстрацію номера після мнп до них можна, якщо так, то як?
Сьогодні цікавився у utel-котів з точністю до навпаки-зарееструвати, після MNP, думав дані надані для переходуі автоматом реєструються, сказали що не зберігаються, і пропонують зарееструватись на сайті поновому!?🤔

Зверху