Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Пробував, і Cloudflare пробував і DNS over HTTPS в opera включав, результат той же.Днс гугллвські пропиши
Я в налуштуванні мережевої карти прописав - все працює, до цього лише через впн
Пробував, і Cloudflare пробував і DNS over HTTPS в opera включав, результат той же.Днс гугллвські пропиши
Хз, тоді буду в себе проблему шукати.КС ДИ, dot/doh на google, cloudflare, quad9
На роутере всё в авто, в браузере DOH CloudflareНа роутері днс авто чи вручну ставили? В браузері налаштування DNS-поверх-HTTPS ставили (якщо воно є)?
То поділіться, що то за модель роутера, в якої випадає аплінк, жиби форумчане знали, що не варто брати.роутер такої ж моделі
Xiaomi AX1800. Цікаво те, що один з них, рік назад, працював з КС без жодних проблем і на іншому провайдеру ці роутери теж жодних проблем працюють.То поділіться, що то за модель роутера, в якої випадає аплінк, жиби форумчане знали, що не варто брати.
Написав у ПП. Вибачайте за офтоп в темі.vankuzu, і логах нічого цікавого не передує дисконекту? Пропадає wan - то сам інтерфейс падає, чи лінк на ньому, чи renew ІР не проходить?
Пропиши днс гугловськіРаніше Київстар не показував зображення у 4пда, тепер те саме відбувається і на Водафоні, і на моєму домашньому дротовому провайдері. За Лайф - не в курсі.
В мене це єдиний ресурс, заради якого прийшлося вмикати ВПН в Опері. Але аналогів йому у нас не існує.
На лайфі заходить та все грузить з дефолтними днс.За Лайф - не в курсі.