4PDA

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Суми
Телефон
vivo Y31
Частково вияснив у чому проблема, у роутері. Чомусь з ДІ КС не хоче товаришувати, при навантаженні трафіком пропадає wan (хоча з попереднім провайдером проблем не було).
upd. інший роутер такої ж моделі теж не хоче працювати з ДІ КС

Дякую всім хто допомогав.

Останнє редагування:
Місто
Суми
Телефон
vivo Y31
То поділіться, що то за модель роутера, в якої випадає аплінк, жиби форумчане знали, що не варто брати.
Xiaomi AX1800. Цікаво те, що один з них, рік назад, працював з КС без жодних проблем і на іншому провайдеру ці роутери теж жодних проблем працюють.

UPD. Схоже діло в глобальній прошивці роутера, перепрошив його на китайську і наче все працює добре (тьху тьху тьху)

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
vankuzu, і логах нічого цікавого не передує дисконекту? Пропадає wan - то сам інтерфейс падає, чи лінк на ньому, чи renew ІР не проходить?

Місто
Дніпро
Телефон
Nokia G22
Раніше Київстар не показував зображення у 4пда, тепер те саме відбувається і на Водафоні, і на моєму домашньому дротовому провайдері. За Лайф - не в курсі.

В мене це єдиний ресурс, заради якого прийшлося вмикати ВПН в Опері. Але аналогів йому у нас не існує.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Раніше Київстар не показував зображення у 4пда, тепер те саме відбувається і на Водафоні, і на моєму домашньому дротовому провайдері. За Лайф - не в курсі.

В мене це єдиний ресурс, заради якого прийшлося вмикати ВПН в Опері. Але аналогів йому у нас не існує.
Пропиши днс гугловські

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
хто користується додатком ForPDA на андроїді - без впн працює? нещодавно у мене перестав працювати без впн, до цього проблем не було чи це у всіх так? пробував на ДІКС та моб. ВФ

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Місто
Ржищев
хто користується додатком ForPDA на андроїді - без впн працює? нещодавно у мене перестав працювати без впн, до цього проблем не було чи це у всіх так? пробував на ДІКС та моб. ВФ
У меня года два как открывает с 10 секундной задержкой, а с впн мгновенно.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Проблема общая, на самом 4pda вой стоит уже несколько дней. Админы морозятся. В браузере 4pda.to тем не менее открывается без ВПН.

Місто
Львів
Я перепрошую, а які переваги перед моб. версією веб має додаток?
За майже 20 років моєї реєстрації там кілька разів пробував його задіяти, але кожного разу нічого, окрім незручності запускати його окремо не помічав.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У меня года два как открывает с 10 секундной задержкой, а с впн мгновенно.
саме додаток ForPDA? на якому проаайдері?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P