Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Пробував, і Cloudflare пробував і DNS over HTTPS в opera включав, результат той же.Днс гугллвські пропиши
Я в налуштуванні мережевої карти прописав - все працює, до цього лише через впн
Пробував, і Cloudflare пробував і DNS over HTTPS в opera включав, результат той же.Днс гугллвські пропиши
Хз, тоді буду в себе проблему шукати.КС ДИ, dot/doh на google, cloudflare, quad9
На роутере всё в авто, в браузере DOH CloudflareНа роутері днс авто чи вручну ставили? В браузері налаштування DNS-поверх-HTTPS ставили (якщо воно є)?
То поділіться, що то за модель роутера, в якої випадає аплінк, жиби форумчане знали, що не варто брати.роутер такої ж моделі
Xiaomi AX1800. Цікаво те, що один з них, рік назад, працював з КС без жодних проблем і на іншому провайдеру ці роутери теж жодних проблем працюють.То поділіться, що то за модель роутера, в якої випадає аплінк, жиби форумчане знали, що не варто брати.
Написав у ПП. Вибачайте за офтоп в темі.vankuzu, і логах нічого цікавого не передує дисконекту? Пропадає wan - то сам інтерфейс падає, чи лінк на ньому, чи renew ІР не проходить?
Пропиши днс гугловськіРаніше Київстар не показував зображення у 4пда, тепер те саме відбувається і на Водафоні, і на моєму домашньому дротовому провайдері. За Лайф - не в курсі.
В мене це єдиний ресурс, заради якого прийшлося вмикати ВПН в Опері. Але аналогів йому у нас не існує.
На лайфі заходить та все грузить з дефолтними днс.За Лайф - не в курсі.
Тоже перестал работать без vpn..додатком ForPDA на андроїді - без впн працює? нещодавно у мене перестав працювати без впн, до цього проблем не було чи це у всіх так? п
У меня года два как открывает с 10 секундной задержкой, а с впн мгновенно.хто користується додатком ForPDA на андроїді - без впн працює? нещодавно у мене перестав працювати без впн, до цього проблем не було чи це у всіх так? пробував на ДІКС та моб. ВФ
Проблема общая, на самом 4pda вой стоит уже несколько дней. Админы морозятся. В браузере 4pda.to тем не менее открывается без ВПН.хто користується додатком ForPDA на андроїді - без впн працює? нещодавно у мене перестав працювати без впн, до цього проблем не було чи це у всіх так? пробував на ДІКС та моб. ВФ
саме додаток ForPDA? на якому проаайдері?У меня года два как открывает с 10 секундной задержкой, а с впн мгновенно.хто користується додатком ForPDA на андроїді - без впн працює? нещодавно у мене перестав працювати без впн, до цього проблем не було чи це у всіх так? пробував на ДІКС та моб. ВФ
ДІ Київстар. додаток дуже довго відкриває (через впн все нормально), через браузер все нормально працює.саме додаток ForPDA? на якому проаайдері?
Более удобная навигация по форуму, меньше визуального мусора.Я перепрошую, а які переваги перед моб. версією веб має додаток?