Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Наче почули мене. Повернувся старий дизайн. Декілька тижнів тому було так само. Напевно, ще щось доламувати будуть.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
А что за трек MGRAE0000******YQ? Что то уже 4 дня, а движения нет. Можете кто встречался с таким? Как долго едет, чем в Украине доставляют?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Наче почули мене. Повернувся старий дизайн. Декілька тижнів тому було так само. Напевно, ще щось доламувати будуть.
Ніхто нікого не почув, придуркуватий дизайн так і залишився.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
А что за трек MGRAE0000******YQ? Что то уже 4 дня, а движения нет. Можете кто встречался с таким? Как долго едет, чем в Украине доставляют?
Міст Експрес. По часу +/- як і раніше.
Не трекається довго, бо можливо продаван не відвантажив ще

VAS

Місто
Херсон
А сейчас в Херсон доставляют? Или опять надо писать чужую область?
Post automatically merged:

И ещё. Если продавец отправил посылку Мистэкспресом. А ближайший Мыколаив, то что теперь делать?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Зазвичай Міст пересилає укрпоштою мені не раз так було.

Місто
Хмельницький
Вставлю в ваш діалог -- ще восени/взимку посилки з треком RO*** мені завжди доставляв міст на обрану мною точку видачі. Попередньо надходило повідомлення з типу таким "до Вас їде, оберіть зручну...".
Потім (десь навесні) їх посилки без попередніх повідомлень почали надходити на УП. Мабуть після митниці до них потрапляють. Чи то міст відмовився від подальшої доставки, чи то УП перехопила, чи то домовилися між собою. ХЗ
В Вас було повідомлення від міст щодо "оберіть зручну точку доставки"?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Зазвичай Міст пересилає укрпоштою мені не раз так було.
За чиї кошти? Скільки бажають?
Безкоштовно, я не платив ніц, спочатку вони возили, а потім прикинули що дорого, то пересилали укрпоштою, зараз же навіть не знаю як воно коли відділення позакривались.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Вас було повідомлення від міст щодо "оберіть зручну точку доставки"?
Так. Переадресовути відмовились. Їхать до Миколаїва 800 гривень. Як їх змусити їх доставити мені посилку?
Замовляти кур"єра якщо воно того варте.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Кочевник, взагалі чи кудись конкретно ?
сьогодні забрав з укрпошти посилку одну
і з нової пошти одну

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, взагалі чи кудись конкретно ?
сьогодні забрав з укрпошти посилку одну
і з нової пошти одну
Взимку і навесні отримував пару посилок Містом. Так у них не було вже Укрпошти в партнерах. Мусив замовляти на найближчу ОККО біля мого села.

Місто
Хмельницький
Вас було повідомлення від міст щодо "оберіть зручну точку доставки"?
Так. Переадресовути відмовились. Їхать до Миколаїва 800 гривень. Як їх змусити їх доставити мені посилку?
Тобто Ви обрали свою/зручну точку доставки і Вам на неї не доставили? Чим пояснюють? Вимагайте переадресацію за їх кошт. Тобто не Ви маєте переадресовувати, а вони мають доставити у визначену точку доставки.
Post automatically merged:

На Укрпошту вже з грудня немає доставки.
От тільки вчора забрав з УП RO******EE. Раніше (до НР) це було тільки Росан, тобто Міст.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Тобто Ви обрали свою/зручну точку доставки і Вам на неї не доставили? Чим пояснюють? Вимагайте переадресацію за їх кошт. Тобто не Ви маєте переадресовувати, а вони мають доставити у визначену точку доставки.
Людина захотіла обманути систему. Отримати посилку в Херсоні, куди Алі не відправляє. І замовила в інше доступне місто - Миколаїв. Але хак не вийшов, йому привезли лише в Миколаїв.
Змусити Міст організувати доставку в Херсон бесперспективно. Шукай, хто зможе отримати твою посилку і переслати тобі.

VAS

Місто
Херсон
Замовляв до Херсона, але київська область. Вчора сварився з декількома операторами. Сьогодні пропонував доставку на партнерів, а оператор каже - на Укрпошту та безкоштовно. А чому вчора було неможливо?

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Я не розумію в чому проблема вказати дві адреси в формі Алі?
В автоматичній формі вказати місто, куди є доставка, а там же вручну дописується адреса - вказати індекс і адресу повністю. Це поле, що вписане самостійно, при формуванні наклейок у перевізників написано першим, тому повезуть саме туди, куди ви написали вручну.

Місто
Хмельницький
Я не розумію в чому проблема вказати дві адреси в формі Алі?
В автоматичній формі вказати місто, куди є доставка, а там же вручну дописується адреса - вказати індекс і адресу повністю. Це поле, що вписане самостійно, при формуванні наклейок у перевізників написано першим, тому повезуть саме туди, куди ви написали вручну.
+++
Саме так і робив взимку/навесні, коли алі чомусь не хотів відправляти в Хмельницький. Але в Шепетівський район відправляв. Я обирав той район, далі писав: м. Хмельницький, свій індекс і свою адресу. Доставляють по індексу насамперед. УП точно у відділення, НП пробувала чудити. Я ж і вулицю і будинок вказував корректно. А отримував від НП повідомлення типу "до вас прямує на таку-то точку, для зміни є доба". Так та "точка" часто бувала далеченько від вказаної адреси. Чому так, ХЗ. Я за посиланням обирав найближче зручне відділення або (найчастіше) поштомат.

Зверху