Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Если не секрет что покупаете.
Всяку фігню😂 Без неї можна обійтись, але най буде)) Сумочки, чохли, викрутки, інструменти, ємності для води, температурна зварка, кабелі type-c якось єсагер викидали досить непогані.. Я так зрозумів, алі під твої пошуки викидає пропозиції, тому що у інших людей дивився - зовсім інші пропозиції.

Місто
Харьков
Бл*ть піз#іднг посилок схоже продовжується. На даний момент 4 вкрали суки на Латвії
З 25.07 Відправка з Латвії і тиша. Хоча інша за цю дату зайшла вже в Україну.

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
........ посилок схоже продовжується. На даний момент 4 вкрали .... на Латвії
Хай пан не хвилюеться, доiдуть. Можливо скупий продаван, i воно вiдслiдковуеться тiльки до Латвii, а потiм кинуть просто в поштову скриньку. Буде нагода вiдкрити дiспут, та повернути кошти..... :)
Таке iнодi трапляеться.
Якщо, не влiзе у скриньку, то зателефонуе поштарка, i попросить прийти до вiддiленя.
Теке вiдбуваеться завжди з безтрековими посилками, це норма.

Останнє редагування:
Місто
Харьков

Вкладення

• 1692539648792.png
    1692539648792.png
    148 КБ · Перегляди: 60

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мобільний телефон
Гріх не стирити...🙁 Я таке не замовляю ніколи. Хай переплачу ті 500...1000 грн, але буде тут, зараз, потримати в руках, і не віддати свої гроші, а потім чекати 1...2...3 місяці, і не спати, бо стирять, нерви і психічне здоровʼя дорожче, ніж китойозна економія. Тільки якусь дрібноту, яка не потрібна тут і зараз.

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
Та жесть якась
В Китаї тирять
На тразиті в Латвію тирять
В Латвії тирять
На тразиті до нас тирять
Нiхто нiчого не тирить. Не нагнiтай, пройшли тi часи. Слiдкуй за показчиком захисту на Алi, та просто чекай.
Якщо скупий продавець, то може й 2,5 мiсяцi iхати. Це нормально.

Місто
Харьков
Та жесть якась
В Китаї тирять
На тразиті в Латвію тирять
В Латвії тирять
На тразиті до нас тирять
Нiхто нiчого не тирить. Не нагнiтай, пройшли тi часи. Слiдкуй за показчиком захисту на Алi, та просто чекай.
Якщо скупий продавець, то може й 2,5 мiсяцi iхати. Це нормально.
за попередні посилки які не отримав, вже повернув кошти

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
До номеру телефону який вказував при замовленнi доступ е?
Бо як я писав вище, на такi посилки добра поштарка сама дзвонить i просить прийти забрати.

Місто
Харьков
До номеру телефону який вказував при замовленнi доступ е?
Бо як я писав вище, на такi посилки добра поштарка сама дзвонить i просить прийти забрати.
та поштарка мене знає і якщо є посилка то вона мені звонить

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
та поштарка мене знає і якщо є посилка то вона мені звонить
Чудово!
От, i не нагнiтай, отримаеш своi посилки.
Захочеш, то подiлишся радiстю, що отримав безкоштовно....
Але отримаеш!!!

Місто
Харьков
Tartak, так с Aliexpress , трек номера RK LV, останній трекінг
Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни подачі

ТЕРМIНАЛ ЛАТВІЯ

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Ничего страшного
Кроме потерянного времени, замороженных денег и нервов (кого как, а меня такое дико бесит).
Та какие нервы, там мелочь копеешная была. Я бы и забыл, если б али на мыло не написал, что истекает срок защиты

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
мелочь копеешная была.
Ну мы вроде как за пизженый телефон говорим.. Про мелочь понятно, я не переживаю.
Алгоритм точно тот же - диспут и возврат всей суммы (не смотря на истерики продавца).

PS. Было у меня такое пару лет назад, телефон ехал Новой почтой, и уже в Борисполе не доехал до таможни (по пути испарился). Новая почта поставила трек что-то типа "посылка не была отправлена" и али вернул бабки.

Останнє редагування:
Зверху