Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
з чим пов'язано невідомо
Думаю "турботливий" Київстар знову поблочив лишнього.
Перевірте хтось на інших провайдерах, чи присутня така ж проблема.
Присутня.
Не люблю я цей попап. Виділив, робиш ПКМ, і після цього попап зникає(
У мене ПКМ працює (Оpera), на крайняк можна через ctrl+c.

Vln

Місто
Харьков
Телефон
Alcatel 501
По таймауту не відкривається сторінка.
Останнiми днями плашка "Моя адреса", та "Центр повiдомленнь" також i трекiнг з Украiнського IP, не вlдкриваються ( особливо з домашнього київстару).
з чим пов'язано невідомо. VPN допомагає.
не только КС, на воле тоже

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
в мене на інеті від КС в моб додатку алі все ок все працює

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Якась дуже дивна ситуація, поділюсь, раптом хтось із таким стикався.
Незадовго до 24.02.22 я отримав останню посилку з Аліка і більше там замовлень не робив. Потім війна, я на довгий час забув про нього, і зараз вирішив реанімувати акаунт щоб зробити замовлення. Логін в акаунт одразу "не пішов", вони спочатку вимагали від мене код з телефону, потім - код з прив'язаної електронки, потім ще пару антиробот-перевірок, скрізь було вказано "в зв'язку із входом з незвичного місця". Пройшов я всі ворота, пускають мене в акаунт... А це не мій акаунт.

З мого в акаунті тільки підтверджена електронна пошта. Все інше - порожньо. Ні історії моїх покупок і вішліста (вони порожні), ні моїх прив'язаних карток (замість них вічна помилка "упс, не можем відобразити"), ні повідомлень і суперечок... Та найдивніше - ім'я і прізвище в акаунті теж не мої. Якісь латіносні. І геолокація - Сполучені Штати. Профіль при цьому порожній, жодного ні телефону, ні доданих адрес для доставки, ні-фі-га.

Зайнявся поверхневим розслідуванням, бо перебував у стані легкого шоку. Електронка - моя основна, у щогодинній експлуатації, лівих входів ніколи не було, 2FA і хороший 20-символьний пароль з генератора. Листів у пошуку по скриньці з аліекспреса за час некористування теж не було ніяких. Пароль на акаунті Аліка теж з генератора, 20 символів. Лівих СМСок на номер з кодом теж ніколи не було, з двох живих карток (бо інші вже здохли по строку) ніяких списань на користь Аліка теж. Відповідно, якийсь злом можна з високою імовірністю виключити. Окей, дуже часто неактивні акаунти морозять/блочать/чистять/видаляють. Але не до появи інакшого імені жеж! Тим більше, що мило було виду ім'я.нікнейм@гмило, і ім'я в акаунті не було навіть близько до будь якого з цих варіантів :)

Звертатись у підтримку я не став, а вирішив акаунт за непотрібністю в такому вигляді просто знищити через традиційний інструментарій Алі. Вже через півгодини вхід перестав працювати. Тим не менш усе це залишається дивною загадкою, і буду вдячний за будь яку спробу інакше, ніж я, раціонально пояснити що ж могло статись :)

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
ім'янікнейм@гмило = ім'я.нікнейм@гмило для gmail это одно и тоже, а вот для алика скорее всего нет.

Попробуйте войти на алик без точки.

Місто
Харьков
Добавлю свои 5 копеек.
Последняя посылка от али мне приходила в июле месяце.
В аккаунте было несколько адресов доставок - пару довоенных, потом адрес места куда я выезжал из города, и наконец "хитрый" адрес с указанием другой области чтоб али слал посылки в мой город.

На днях зашел в аккаунт - а адресов нет. Ни одного.
История покупок - это осталось на месте.

И заметил еще только что.
Так сказать вишенка на торт.
Без VPN браузер не может зайти на страницу ilogisticsaddress.aliexpress.com/addressList.htm на которой отображаются адреса доставки

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
В мене також пропала адреса доставки десь місяць-два тому.

Без VPN браузер не может зайти на страницу ilogisticsaddress.aliexpress.com/addressList.htm на которой отображаются адреса доставки
Вище по сторінці вже навіть на сторінку замовлення не можуть зайти без VPN.
Доречі, в додатку заходить без проблем (поки що).

Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy A72
Добавлю свои 5 копеек.
Последняя посылка от али мне приходила в июле месяце.
В аккаунте было несколько адресов доставок - пару довоенных, потом адрес места куда я выезжал из города, и наконец "хитрый" адрес с указанием другой области чтоб али слал посылки в мой город.

И заметил еще только что.
Так сказать вишенка на торт.
это недавно произошло, может в конце лета. скорее всего сайт обновляли и снесли формы. я сделал заказ, через день-2 звонит друг с вопросом давно ли я заказывал, пришло/не пришло и пропали все адреса. зашел посмотреть действительно адреса не было и карт по моему. заполнил формы наново-все ок

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Я пока нормально захожу. Интерфейс алика англоязычный, сайт aliexpress.com. Адреса доставки тоже пропадали, но после ввода по-новой, пока на месте.
Адреса доставки по ссылке: https://www.aliexpress.com/p/address-manage/index.html доступны с ДИ Киевстар без VPN.

Місто
Харьков
дреса доставки по ссылке: https://www.aliexpress.com/p/address-manage/index.html доступны с ДИ Киевстар без VPN.
Да, у меня тоже доступна эта страница без VPN.
Но если перейти на другую и попытаться вернуться кликнув на "Shipping address" - то уже все, опять браузер идет на страницу не доступную без VPN

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
ім'янікнейм@гмило = ім'я.нікнейм@гмило для gmail это одно и тоже, а вот для алика скорее всего нет.

Во-первых, уже не попробую, акк снес. Во-вторых, так он даже теоретически не мог зарегистрировать мыло без точки или с точкой, оно мое с 2006 года :)

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15

Во-первых, уже не попробую, акк снес. Во-вторых, так он даже теоретически не мог зарегистрировать мыло без точки или с точкой, оно мое с 2006 года :)
Я к тому что у вас акк на али ім'я.нікнейм@гмило, у него ім'янікнейм@гмило, ви по ошибке входите в его акк.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
rikky, как левый чел зарегистрировал аккаунт на Али через Gmail "без точек"? Это же в любом случае почта Mathias .

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
дуже часто неактивні акаунти морозять/блочать/чистять/видаляють
У мене на алі є з десяток акаунтів, яким років по 8, і в які я заходжу раз років на 2.
Жодного ще не видалили.

VAS

Місто
Херсон
Не давало заказать в разделе 3 по 1,99. Видно им шикарный коврик задешево не подходил. Оставалось два предмета с возможностью заказа. А на четвертый раз сделало отлуп, но списало средства за три предмета, а в приложении видно, что отправили два. Когда и где спорить про возврат средств? После получения или сейчас? И если сейчас, то где им тыкать на то, что деньги списали, а товара нет.

Місто
Харьков
Мист заглох: у 2-ух посылок уже больше недели статус "Arrived in transit country/region". У кого-то наблюдается что-то подобное?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Мист заглох: у 2-ух посылок уже больше недели статус "Arrived in transit country/region". У кого-то наблюдается что-то подобное?

VAS

Місто
Херсон
Через два дня вернули деньги за третий товар. Предлагают купить его почти за 9 баксов вместо 4,49.

Зверху