Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Черкассы
Замовлення від 27.11 вже 7 днів висить на етапі "Прибуло в транспортний вузол відправлення", при цьому 3 інших замовлення від 29.11 вже покнули країну відправника. Що це може бути, посилка загубилася, чи продавець щось мутить з відправкою?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Замовлення від 27.11 вже 7 днів висить на етапі "Прибуло в транспортний вузол відправлення", при цьому 3 інших замовлення від 29.11 вже покнули країну відправника. Що це може бути, посилка загубилася, чи продавець щось мутить з відправкою?
Це нормальне явище, особливо після всяких розпродажів, логістика перевантажена.

Місто
Кривий Рiг
Це нормальне явище, особливо після всяких розпродажів, логістика перевантажена.
угу, крім транзиту з 11.11 на початку грудня ше додається на еврохабах передріздвяний потік своїх посилок, кожен рік така картина.

Місто
Дніпро
Всем привет! Прошу помощи!
заказал на Али товар и в приложении как обычно у меня происходит на след день статус ожидается отправка изменился на заказ отправлен. Через день зашел проверить статус и вижу сообщение о том, что отслеживание недоступно, заказ в обработке. Думаю ну положу день-два что-то да изменится, но нет. Так длится уже 7 день подряд. Продавец пишет что обновляет логистические данные и что информация о доставке якобы должна обновиться через 3 дня то есть после завтра на момент написания этого поста. В приложении где посылка отображается информация о том что посылка возвращена. Кто-то может подсказать как действовать?

Вкладення

• IMG_8197.jpeg
    IMG_8197.jpeg
    161.4 КБ · Перегляди: 43
  • IMG_8198.jpeg
    IMG_8198.jpeg
    103.3 КБ · Перегляди: 43
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Поделитесь плз данными у кого когда посылки покинули транзитную страну (EE/LV) и затем засветились на Укрпочте.

Місто
Львів
заказал на Али товар и в приложении как обычно у меня происходит на след день статус ожидается отправка изменился на заказ отправлен. Через день зашел проверить статус и вижу сообщение о том, что отслеживание недоступно, заказ в обработке. Думаю ну положу день-два что-то да изменится, но нет. Так длится уже 7 день подряд. Продавец пишет что обновляет логистические данные и что информация о доставке якобы должна обновиться через 3 дня то есть после завтра на момент написания этого поста. В приложении где посылка отображается информация о том что посылка возвращена. Кто-то может подсказать как действовать?
Спробуйте перевірити статус посилки тут.

Місто
Дніпро
Спробуйте перевірити статус посилки тут.
Дякую. Meest пише: «не знайдено відправлення з таким номером».

Vln

Місто
Харьков
Телефон
Alcatel 501
Поделитесь плз данными у кого когда посылки покинули транзитную страну (EE/LV) и затем засветились на Укрпочте.
RK........LV
Відправлення прийняте, ЛАТВІЯ, ТЕРМIНАЛ - 28.11.2023 12:05:00
Надходження міжнародного відправлення в установу обміну країни призначення, Україна, ТЕРМIНАЛ, 03928 - 08.12.2023 00:51:00

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
У мене взагалі дві посилки як прибули до магістрального центру 01.12 так і зависли десь там , чекати чи що робити?

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Замовляв 11.11 на алі 3 телефони, підпадають під мито, у продавця попросив знизити ціну, один митницю проскочив і вже його забрав, а інші 2 застряли. Я так розумію це вже 100% нарахують мито? Чи краще самому телефонувати на митницю і надати їм квитанції?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Замовляв 11.11 на алі 3 телефони, підпадають під мито, у продавця попросив знизити ціну, один митницю проскочив і вже його забрав, а інші 2 застряли. Я так розумію це вже 100% нарахують мито? Чи краще самому телефонувати на митницю і надати їм квитанції?
Обмеження 150 євро на посилку.
Якщо кожен з цих двох телефонів дешевше 150 євро, і посилки не консолідовані в одну посилку (дивимось в інформації про замовлення), то боятись вам нічого. Та й взагалі китайці в курсі про розмитнення, і часто занижають вартість самостійно, без нагадувань.
Якщо не дай Бог, навіть потрібно буде сплатити митні платежі, УкрПочка чи НоваПочка вас про це повідомлять, не потрібно бігти і здаватись)

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
На цьому телефоні що я забрав, продавець вказав 135$, а насправді я за нього віддав 285$, думаю на інших він вказав те саме. Просто читав, що якщо продавець занижує ціну і якщо на митниці розпакують, то мито нараховують від ціни в Україні яка набагато вища. Всі 3 телеіони замовляв на різних людей.

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
На цьому телефоні що я забрав, продавець вказав 135$, а насправді я за нього віддав 285$, думаю на інших він вказав те саме. Просто читав, що якщо продавець занижує ціну і якщо на митниці розпакують, то мито нараховують від ціни в Україні яка набагато вища. Всі 3 телеіони замовляв на різних людей.
Не распаковывают они, а просвечивают плюс электронная накладная от Ali - при сканировании посылки таможенник знает что там внутри. Если на трёх разных людей, то бояться особо нечего.

Місто
Одесса
Місто
Львів
Береться каталогова ціна в Україні, незалежно чи буде писати 135$ чи 285$ (хоча якщо в нас менша ціна, то можуть і порахувати 285$ згідно накладної).
2 роки тому мою посилку з телефоном відкривали і нарахували мито таким чином згідно ціни в нас, жодні скани/документи про оплату не допомогли.

Зверху