Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
25-го мая посылка покинула транзитную страну Латвию, но до сих пор до Украины не добралась. Писал в укрпочту, сказали ждать, они не отвечают за международные перевозки. Кто-то сталкивался с таким?
Якщо трек U..., то норма вони йдуть не менше 2 місяців
Трек RK......LV, знакомые заказывали этот же товар, позже на пару дней и уже получили.

Місто
Хмельницький
Лишай своє від того відмовся, меньше ведись на пропозиції продавця.
len_non, Смех. Я отклонил. Мы решили пойти на встречу к Вам. Мы понимаем Ваше разочарование. Мы решили предложить решение вопроса. Мы Вам отдаем 29 баксов. Обложка стоит денег. И её пересылка. И Вы не ждёте ещё 4 дня. Вам вернут раньше времени. Выбор за вами. Надеемся на понимание. Не будем портить репутацию. Жмите я согласен.
Чую я прав. Жду ответа Алика.
Я в таких випадках ставлю не повний рефанд, а 95...99%. Алік вирішує швидко, продавець не встигає навіть щось "запропонувати".

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
alibob, Так главное. Я не впервые заказываю у него. Три заказа.В двух даже был подарок И третий такое подсунул.
Говорит обстоятельства поменялись. Подняли цену на планшеты.
Не знал . Будем знать спасибо.

Місто
Хмельницький
То есть это продавец не перепутал, а спецом вместо планшета положил чехол?
И теперь просит его обратно?
Только через алиншную службу поддержки дальше решать.

П.С. За рефанд 100% я уже когда-то писал. Таки требуют выслать обратно то, что не работает/ не то прислали. Переписывался со службой поддержки, кидал ссылки на сайт УП с расчетами суммы оплаты за пересылку. Писал, что жду от них эту сумму на карту, с которой оплачивал заказ. Отвечали, что это не по правилам Али. И таки требовали выслать обратно с типа компенсацией оплаты следующей платной доставки.
Спор отменил и сразу открыл новый на 95%. Решение автоматом без участия продавца и поддержки.

Останнє редагування:

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Только через алиншную службу поддержки дальше решать.
alibob, Да. len_non, Сказал ждать ответа от Алика. И не соглашаться.
Но предложил часть вернуть. Дорого 10 баксов чехол.
Я думаю тоже так. Буду ждать решения. Потом так и быть 96%.
И сказал типа таможенный сбор подорожал.
Post automatically merged:

alibob, Сказал оплатит доставку. В полно объёме. Хочет пойти на встречу.

Asin

Slonorylʹstvo nashe vse
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi
Я всегда соглашался , если просили обратно ) Но только при условии оплаты доставки с Украины в Китай. Поинтересуйтесь сколько это стоит...

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Задовбала ця укрпошта від 15 числа на Львівьському відділенні валяються посилки і руху нема, звертався в чат пишуть про перевантаженість посилками, я так зрозумів воно ще буде довше йти ніж з китаю, якого милого почали перти через Львів раніш все йшло через Київ і мороки не було.
len_non, Все пошли на Киев . В 13.00😅. Надеюсь снова не во Львов.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Задовбала ця укрпошта від 15 числа на Львівьському відділенні валяються посилки і руху нема, звертався в чат пишуть про перевантаженість посилками, я так зрозумів воно ще буде довше йти ніж з китаю, якого милого почали перти через Львів раніш все йшло через Київ і мороки не було.
Бачив я вже, моя ще одна стирчить там але рух є, я в понеділок на гарячу дзвонив складав заявку з приводу обох посилок.

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Бачив я вже, моя ще одна стирчить там але рух є, я в понеділок на гарячу дзвонив складав заявку з приводу обох посилок.
len_non, У меня две пошли. Оператор звонил. Просил прощения. Говорил как можно быстрее доставят. Будем ждать.

• Like
Реакції: sfan

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
А як ви знаєте, на якій митниці воно? У мене вже з рік пише, що відправлено з країни транзиту і все.

Місто
Кривий Рiг
Ніхто не в курсі, шо за свіжі треки, чим воно йде ? MGRAE_YQ , алік скомбінував купку RK_LV,SK_LV,RO_EE в шось нове,гугла мовчить :unsure:

Місто
Киев
Ніхто не в курсі, шо за свіжі треки, чим воно йде ? MGRAE_YQ , алік скомбінував купку RK_LV,SK_LV,RO_EE в шось нове,гугла мовчить :unsure:
Певно, допоки у Прибалтиці не вспливуть, то і не дізнаєтеся хто його візьме на себе.

Місто
Кривий Рiг
Зазвичай консолідовані помилки і по окремих номерах трекаються.
ну то да, тут питання в тому шо нові буковки в треку, незрозуміло хто везе :unsure:
Певно, допоки у Прибалтиці не вспливуть, то і не дізнаєтеся хто його візьме на себе.
угу, так мабуть і буде, потикав по всіх сервісах - не бачуть вони такого, хоча в відстежуванні на алі потихеньку їде по складам. 17track наче показав шо міста трек, але теж не бачить руху.

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Прибалтики с 91 года не существует

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зараз посилки консолідуються? Чи всі насипом йдуть на Укрпошту?

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Зверху