Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Щось на аліку сьогодні знижки по монетками взагалі відстійні, у всіх так?
Очень зависит от конкретного товара. По моим позициям как раз максимальные 18-25% вместо стандартных 2%, да вот только монеток самих нету, закончились :(

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Як замовляти в TEMU в Запоріжжя? Про бував обрати м. Дніпро, там де вулиця - вказував повну адресу в ЗП, але вде другий раз замовлення скасовують з однією і тією самомою причиною

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Замов на реальну адресу із вказанням свого телефону, а коли потрапить в Укрїну, переадресуй.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Якщо містом буде їхати - переадресація у них безкоштовна?
Так. Але поки воно в дорозі. Аналогічно НП
Якесь повідомлення прийде від МЕ з пропозицією обрати відділення?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо містом буде їхати - переадресація у них безкоштовна?
Так. Але поки воно в дорозі. Аналогічно НП
Якесь повідомлення прийде від МЕ з пропозицією обрати відділення?
Угу. Приходить відразу, як Міст підхопить трек. Просять обрати відділення.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
обрати відділення
Можна десь там поставити "пташку" - "моє відділення" щоб кожного разу не...
Міст регулярно б'є горщики з магазинами, не встигаєш відслідковувати, де на зараз найближча точка видачі.

Місто
kiev
б'є горщики з магазинами,
В мене років з чотири тримається найближчий.
у мене зовсім абсурд був, завжди була одна точка, потім прийшло смс про вибір, а іі там немає, вибараю іншу, коли посилка приїхала то пишуть " по технічним причинам змінено точку видачі" і везуть в інше село, вибараю переадресацію - є 2 точки і стара і остання. пишу скаргу через пару днів відповідають, що можуть самі безкоштовно переадресувати але дивлюсь по срокам, що забють болт і смс з нагадуванням уже шлють що сроки закінчуються. іду в сусідне село - забираю і питаю що це було, кажуть, що постійно так коли курьеру впадло з 1 посилкою іхати на крайню точку то він все залишає тут. сервіс б...ть зашкалює!

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Вам надали термін для відправки, а скільки воно буде їхати, то вже не ваші проблеми.
Швидше за все гроші повернуть, після надання підтвердження (трек-номера) відправки, не чекаючи прибуття його до продавця.
Ділюсь досвідом. Спочатку висів термін 2 тижні. Це дійсно період, що надавався мені на відправку посилки. Але після того, як я вчора відправив товар і надав їм трек-номер, з'явився новий текст повідомлення:

Great! You've completed the return. Now please wait for the warehouse to confirm receipt of your item(s).Receipt countdown:
27 лист., 16:04 за Києвом

Тож, все рівно по строкам, коли китайці мають отримати моє повернення, обмеження є. Хоч і не 14 днів, як було від початку, але все ж таки.

Місто
Kyiv
Хоча материнська компанія Temu намагалась дистанціюватись від КНР, зокрема перенесла частину своїх ключових офісів із Шанхая в Дублін, вона все одно підпадає під дію її законодавства. В 2017 році Пекін ухвалив закон про національну розвідку, згідно з яким всі китайські компанії мають співпрацювати зі спецслужбами.

Тобто особиста інформація багатомільйонної клієнтської бази Temu за першим запитом може опинитись у руках держорганів Піднебесної без жодного попередження.

Й мова йде не тільки про номер телефону, адресу електронної пошти чи історію купівель. В березні минулого року Google видалив зі свого маркетплейсу застосунок магазину PDD після того, як виявив у ньому шкідливе ПЗ.

Аналітична компанія Grizzly Research (GR), яка спеціалізується на ретельній перевірці публічних компаній, назвала Temu найнебезпечнішим із застосунків у вільному доступі. Згідно з її дослідженням, застосунок маркетплейсу несанкціоновано отримує доступ до камери, мікрофона, пам’яті, геолокації, МАС-адреси і системних файлів.

У GR виділяють 18 загроз, які може містити застосунок. У Temu присутні вони всі. Для порівняння, у TikTok їх всього дев’ять. Через це GR характеризують Temu як складне шпигунське ПЗ.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
V2.ua, а это не та же информация, которую тут с роликом смазливой девочки и слоганом "вся правда о..." публиковали?

А по сабжу вообще - полностью согласен. Это как во втором "Такси":

Місто
Львів
Розповідав на днях знайомий як його кинули на Алі на 400 баксів. Замовив собі на початку липня акум в китайозів, попросили ще докупити за 10 центів доставку в Україну морем. Звичайною поштою вислали порожній конверт, а в приват написали що акум їде контейнер, ось його ІД, трекай собі в неті. ТрекінгІД Моста не можемо дати, бо той контейнер має спершу доїхати до України. Минає 2 тижні, отримує порожній конверт на пошті, контейнер десь йде собі морем. Минає 15 днів і закривається можливість відкрити спір, а контейнер десь там допливає до Гданська. Минає місяць- жодних апдейтів, пише продавцю- той на мороз. Пише Алі, а ці у відповідь 'дайте довідку що ви нічого не отримали 🤯' (цікаво де таку довідку видають). Продавець мав позитивні відгуки і на початку навіть щось висилав.
Мораль- якщо не дають одразу Міст трекінг-код в момент замовлення - ймовірність кидка дуже висока. Також не вартує забирати порожні конверти з Укрпошти. Ну і слідкувати доки можна відкрити спір, та скористатись цією можливість вчасно.
До тепер продаван активний і далі 'продає' акуми.

Місто
kiev
Розповідав на днях знайомий як його кинули на Алі на 400 баксів. Замовив собі на початку липня акум в китайозів, попросили ще докупити за 10 центів доставку в Україну морем. Звичайною поштою вислали порожній конверт, а в приват написали що акум їде контейнер, ось його ІД, трекай собі в неті. ТрекінгІД Моста не можемо дати, бо той контейнер має спершу доїхати до України. Минає 2 тижні, отримує порожній конверт на пошті, контейнер десь йде собі морем. Минає 15 днів і закривається можливість відкрити спір, а контейнер десь там допливає до Гданська. Минає місяць- жодних апдейтів, пише продавцю- той на мороз. Пише Алі, а ці у відповідь 'дайте довідку що ви нічого не отримали 🤯' (цікаво де таку довідку видають). Продавець мав позитивні відгуки і на початку навіть щось висилав.
Мораль- якщо не дають одразу Міст трекінг-код в момент замовлення - ймовірність кидка дуже висока. Також не вартує забирати порожні конверти з Укрпошти. Ну і слідкувати доки можна відкрити спір, та скористатись цією можливість вчасно.
До тепер продаван активний і далі 'продає' акуми.
там як раз читав, що конверт повинні висилати під кінець строку бо він бистріше прийде чим все інше, а якщо конверт вислали бистро, то явний розводняк. мене на звичайному товарі розвели, довго відправляли, потім іхало 90 днів, а потім трек завис в ЕС і просто пропав, на скаргу продаван відповів - що виставляй претензію своій пошті це типу вона все просрала.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Наступне запитання Прийшов бракований товар. Написав продавану. Той згодний відшкодувати, але пише "вишлю гроші 18.12.2024". Період, коли я можу відкривати скаргу закінчується десь 10-го. Я так розумію, після 10-го, якщо китаєць не вишле гроші, то я вже нічого не зможу зробити?

Тож, порадьте, як мені зараз зафіксувати згоду продавця на відшкодування? Можливо, відкрити диспут? Чи як краще зробити?

Місто
kiev
Наступне запитання Прийшов бракований товар. Написав продавану. Той згодний відшкодувати, але пише "вишлю гроші 18.12.2024". Період, коли я можу відкривати скаргу закінчується десь 10-го. Я так розумію, після 10-го, якщо китаєць не вишле гроші, то я вже нічого не зможу зробити?

Тож, порадьте, як мені зараз зафіксувати згоду продавця на відшкодування? Можливо, відкрити диспут? Чи як краще зробити?
всі ті продавани чисті піз.ни, вони будуть писати все, що захочеш і гроші вернуть і диспут сам закрий і т.д., а потім кинуть, так що - тільки зявляється можливість по срокам одразу відкривати диспут і доказуй що товар неахті.

Зверху