Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
А нагадайте, після якого терміну очікування Алі дає можливість кинути пред'яву що не прийшло? Вже більше 1,5 місяці, трек зупинився місяць тому, скоріше за все воно десь просране/ вкрадене. Сума немаленька, як для моїх замовлень, жаба тисне...))
Просто воно пливе великим китайським кораблем навколо земної кулі. Мені одне замовлення 140 діб доставлялося (продавець через Алі збільшив термін доставки); таке буває, якщо придбав під час святкового розпродажу.
Так саме і підчас розпродажу придбано, зв"язувався з продавцем сказав проблема з логістикою, хоча під час розпродажу було куплено не тільки паялку і все прийшло в термін 10-14 днів, було в мене таке при замовлені гібридного інвертора, за вказаний термін в 90 днів не доставили відкрив диспут вернув гроші і через пару тижнів посилка трекнулася потім отримав ще інвертор, зараз же вилазить ще одна проблема з поверненням коштів на карту, китайці повертають а воно не заходить на карту і так кілька раз от вам і торгові війни.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
воно пливе великим китайським кораблем навколо земної кулі
Може й равликами-ахатінами повзе. Мені на то пофіг як, я заплатив свої бабки наперед, і хочу отримати максимум за 2, ну хай 4 тижні... :mad: При спробі запиту повернення грошей - малює дату за 90 днів від часу замовлення...
Post automatically merged:

при замовлені гібридного інвертора
Ну дуже ризиково, 200...500 баксів віддати вузькооким, мене за 20ку вже злість бере... :LOL: Такі речі я беру тут, дорожче, але з гарантією хоч мінімальною, і без нервів і очікувань.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
воно пливе великим китайським кораблем навколо земної кулі
Може й равликами-ахатінами повзе. Мені на то пофіг як, я заплатив свої бабки наперед, і хочу отримати максимум за 2, ну хай 4 тижні... :mad: При спробі запиту повернення грошей - малює дату за 90 днів від часу замовлення...
Post automatically merged:

при замовлені гібридного інвертора
Ну дуже ризиково, 200...500 баксів віддати вузькооким, мене за 20ку вже злість бере... :LOL: Такі речі я беру тут, дорожче, але з гарантією хоч мінімальною, і без нервів і очікувань.
Воно то так, але ж тут наші бариги за такий просять 1000 баксами і не пішли б вони тихесенько в ліс. Отож бо, мені так само не дає відкрити диспут мушу сидіти і чекати за пару днів до закінчення відкрию.

Місто
Львів
Тикати будеш вдома тим, хто не навчив тебе як комунікувати з незнайомими людьми.
далі дивись скрін не я його придумав
в мене такий самий скрін і пише про 60 днів.
є різний термін захисту 60 90 днів
то можливо з цього вартувало би і починати, а не виписувати щось на кшталт:
Не 60 а 90, не дає відкрити диспут не розказуй байок.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Тикати будеш вдома тим, хто не навчив тебе як комунікувати з незнайомими людьми.
далі дивись скрін не я його придумав
в мене такий самий скрін і пише про 60 днів.
є різний термін захисту 60 90 днів
то можливо з цього вартувало би і починати, а не виписувати щось на кшталт:
Не 60 а 90, не дає відкрити диспут не розказуй байок.
Ти диви пан, вчи правила алі і тоді розказуй хто має запивати водою.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Не 60 а 90, не дає відкрити диспут
За робобабу чули? Як нє - то заугліть, від 15 днів на ізі відкривається диспут :star:
До чого тут ізя, мова йде за алі, на алі робобаба заблокована для України лиш через впн можна достукатись і то якось воно там все криво, все робиться для Українців щоб не купували там.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Сьогодні чомусь сайт aliexpress.com у мене - російською мовою. Я не вибирав її і не просив...
У них бывают такие перидические заскоки.
Тільки якщо перейшов був по посиланню на товар типу "аліекспрес.сру" - тоді так, може перемкнутися. В настройках ставиш інгліш, і знову маєш глобалку.

Коли бачу такі лєві посилання, копіюю /item*** текст, відкриваю аліекспрес.ком і добавляю зкопійоване до адреси, відкриває норм і не злітають регіональні налаштування

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Тільки якщо перейшов був по посиланню на товар типу "аліекспрес.сру" - тоді так, може перемкнутися. В настройках ставиш інгліш, і знову маєш глобалку.
Той сайт у мене не відкривається без VPN. Провайдер блокує. На ньому я не буваю взагалі. Я написав, що aliexpress.com – у мене сьогодні російською мовою.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
aliexpress.com – у мене сьогодні російською мовою.
Саме так, .ком починає відображати на псячій, коли злітають регіональні налаштування, а відбувається це зазвичай коли пробувати відкрити лінк на .сру, навіть як він і не завантажився. В мене типово налаштовано ENG + USD, заходжу на 4пда, звідтам клікаю лінк на якийсь товар з Алі, він, звичайно, не прогружається, бо зона .сру, але наступний перехід на .ком - і вже псяча + частини сайту пробує грузити з москальских серверів (відгуки і ше шось)

Зверху