Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
А нагадайте, після якого терміну очікування Алі дає можливість кинути пред'яву що не прийшло? Вже більше 1,5 місяці, трек зупинився місяць тому, скоріше за все воно десь просране/ вкрадене. Сума немаленька, як для моїх замовлень, жаба тисне...))
Просто воно пливе великим китайським кораблем навколо земної кулі. Мені одне замовлення 140 діб доставлялося (продавець через Алі збільшив термін доставки); таке буває, якщо придбав під час святкового розпродажу.
Так саме і підчас розпродажу придбано, зв"язувався з продавцем сказав проблема з логістикою, хоча під час розпродажу було куплено не тільки паялку і все прийшло в термін 10-14 днів, було в мене таке при замовлені гібридного інвертора, за вказаний термін в 90 днів не доставили відкрив диспут вернув гроші і через пару тижнів посилка трекнулася потім отримав ще інвертор, зараз же вилазить ще одна проблема з поверненням коштів на карту, китайці повертають а воно не заходить на карту і так кілька раз от вам і торгові війни.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
воно пливе великим китайським кораблем навколо земної кулі
Може й равликами-ахатінами повзе. Мені на то пофіг як, я заплатив свої бабки наперед, і хочу отримати максимум за 2, ну хай 4 тижні... :mad: При спробі запиту повернення грошей - малює дату за 90 днів від часу замовлення...
Post automatically merged:

при замовлені гібридного інвертора
Ну дуже ризиково, 200...500 баксів віддати вузькооким, мене за 20ку вже злість бере... :LOL: Такі речі я беру тут, дорожче, але з гарантією хоч мінімальною, і без нервів і очікувань.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
воно пливе великим китайським кораблем навколо земної кулі
Може й равликами-ахатінами повзе. Мені на то пофіг як, я заплатив свої бабки наперед, і хочу отримати максимум за 2, ну хай 4 тижні... :mad: При спробі запиту повернення грошей - малює дату за 90 днів від часу замовлення...
Post automatically merged:

при замовлені гібридного інвертора
Ну дуже ризиково, 200...500 баксів віддати вузькооким, мене за 20ку вже злість бере... :LOL: Такі речі я беру тут, дорожче, але з гарантією хоч мінімальною, і без нервів і очікувань.
Воно то так, але ж тут наші бариги за такий просять 1000 баксами і не пішли б вони тихесенько в ліс. Отож бо, мені так само не дає відкрити диспут мушу сидіти і чекати за пару днів до закінчення відкрию.

Місто
Львів
Тикати будеш вдома тим, хто не навчив тебе як комунікувати з незнайомими людьми.
далі дивись скрін не я його придумав
в мене такий самий скрін і пише про 60 днів.
є різний термін захисту 60 90 днів
то можливо з цього вартувало би і починати, а не виписувати щось на кшталт:
Не 60 а 90, не дає відкрити диспут не розказуй байок.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Тикати будеш вдома тим, хто не навчив тебе як комунікувати з незнайомими людьми.
далі дивись скрін не я його придумав
в мене такий самий скрін і пише про 60 днів.
є різний термін захисту 60 90 днів
то можливо з цього вартувало би і починати, а не виписувати щось на кшталт:
Не 60 а 90, не дає відкрити диспут не розказуй байок.
Ти диви пан, вчи правила алі і тоді розказуй хто має запивати водою.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Не 60 а 90, не дає відкрити диспут
За робобабу чули? Як нє - то заугліть, від 15 днів на ізі відкривається диспут :star:
До чого тут ізя, мова йде за алі, на алі робобаба заблокована для України лиш через впн можна достукатись і то якось воно там все криво, все робиться для Українців щоб не купували там.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Сьогодні чомусь сайт aliexpress.com у мене - російською мовою. Я не вибирав її і не просив... :mad:

Місто
Комышеваха

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Сьогодні чомусь сайт aliexpress.com у мене - російською мовою. Я не вибирав її і не просив...
У них бывают такие перидические заскоки.
Тільки якщо перейшов був по посиланню на товар типу "аліекспрес.сру" - тоді так, може перемкнутися. В настройках ставиш інгліш, і знову маєш глобалку.

Коли бачу такі лєві посилання, копіюю /item*** текст, відкриваю аліекспрес.ком і добавляю зкопійоване до адреси, відкриває норм і не злітають регіональні налаштування

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Тільки якщо перейшов був по посиланню на товар типу "аліекспрес.сру" - тоді так, може перемкнутися. В настройках ставиш інгліш, і знову маєш глобалку.
Той сайт у мене не відкривається без VPN. Провайдер блокує. На ньому я не буваю взагалі. Я написав, що aliexpress.com – у мене сьогодні російською мовою.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
aliexpress.com – у мене сьогодні російською мовою.
Саме так, .ком починає відображати на псячій, коли злітають регіональні налаштування, а відбувається це зазвичай коли пробувати відкрити лінк на .сру, навіть як він і не завантажився. В мене типово налаштовано ENG + USD, заходжу на 4пда, звідтам клікаю лінк на якийсь товар з Алі, він, звичайно, не прогружається, бо зона .сру, але наступний перехід на .ком - і вже псяча + частини сайту пробує грузити з москальских серверів (відгуки і ше шось)

Місто
Чернігів
Доброго дня. Підкажить, отримав товар з Алі. Один товар пошкоджений. Писати продавцю чи в підтримку Алі?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Kayano, открывать спор. Сначала ответит продавец, если его предложение не понравится - эскалация спора, а там уже Али подключится.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Доброго дня. Підкажить, отримав товар з Алі. Один товар пошкоджений. Писати продавцю чи в підтримку Алі?
Можна і так і так, якщо товар не супер дорогий можете продавану написати, дуже часто вони ідуть на контакт і можуть вислати нову річ безкоштовно, або поросити сплатити щось біля баксу за доставку. Якщо хочете саме повернення коштів тоді відкривайте одразу спір.

Місто
Чернігів
Kayano, открывать спор. Сначала ответить продавец, если его предложение не понравится - эскалация спора, а там уже Али подключится.
як відкрити спор? Там де товар,бачу Підтвердити отримання і Відслідкувати посилку.....

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Kayano, открывать спор. Сначала ответить продавец, если его предложение не понравится - эскалация спора, а там уже Али подключится.
як відкрити спор? Там де товар,бачу Підтвердити отримання і Відслідкувати посилку.....
Тицяєте на сам товар відкриється нове вікно де буде 2 кнопки додати до кошика або повернення товару/коштів

Місто
Чернігів
Знайшов

Зверху