Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Саме так, .ком починає відображати на псячій, коли злітають регіональні налаштування, а відбувається це зазвичай коли пробувати відкрити лінк на .сру, навіть як він і не завантажився. В мене типово налаштовано ENG + USD
тільки сьогодні побачив вашу відповідь.
Мої регіональні налаштування на aliexpress.com не злітають: там – Україна, як і має бути. Просто китайці додали для українців можливість вибору російської чи англійської мови.
Подивіться на скріншотах. Сайт aliexpress.com Країна - Україна. Мови - російська чи англійська.
Якщо вибрати на aliexpress.com російську мову, то деякі відгуки про товари написані як безглуздий набір слів.
Це мені не сподобалось.
Якщо вибрати на сайті в налаштуваннях англійську мову - проблема зникає.

Вкладення

• 2056490.jpg
    2056490.jpg
    92.5 КБ · Перегляди: 20
  • 3333333.jpg
    3333333.jpg
    99.8 КБ · Перегляди: 19
Місто
Черкассы
Хотів замовити чехол на телефон на аліекспресі, і помітив що на багато товарів безкоштовна доставка діє на вартість товару від 200 гривень. Що це за нововведення?

Місто
Комышеваха
radioman, с 9 мая началось, чойс теперь от 200 грн или 20+грн доставка, шо в любом случае дешевле чем по Украине, до новой почки им еще деградировать и деградировать

Місто
Полтава
Привіт.
Може, хтось в курсі, чому мої всі замовлення за останні кілька днів були завернуті на сортувальні в Китаї?
Оплата проходить, йде відправка та рух і потім затримка обробки в центрі сортування і повернення відправнику.
Алі за це надає купон 1/1.01$ за кожну позицію.
Якийсь абсурд.

Місто
Полтава
чому мої всі замовлення за останні кілька днів були завернуті на сортувальні в Китаї?
А продавець один і той чи є й інші у ваших замовлень?
Це було 2 замовлення в "пропозиціях комплектом" та 2 замовлення в монетках від різних продавців, зроблені в межах тижня, не одночасно.
Все було завернуто на сортувальні в Китаї та повернуто назад.
Вперше з таким маю справу.

Вкладення

• зображення_2025-05-13_002031048.png
    зображення_2025-05-13_002031048.png
    98.6 КБ · Перегляди: 22
Місто
Полтава
MagnusLindholm, поділіться посиланням на товар ;) трошки і ми поколядуємо усі разом
Це останні завернуті.
Замовляв з розділу монеток.

Я щойно знайшов це на AliExpress:
US $4.72 | 3 шт. Високоякісного нейлонового важеля для велосипедних шин Легкий шиномонтажний стрижень Лом для гірських велосипедів Інструмент для ремонту коліс Засіб для зняття відкривачки шин

Я щойно знайшов це на AliExpress:
US $3.28 | Комплекти для ремонту велосипедних шин Інструменти Велосипедна внутрішня труба Патчі Наповнювач шин Без клею Холодний патч Герметик Fix Портативний набір шин

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Просвітіть-но мене, досвідчені свинорили. Користувачем Temu ніколи не був, лише Aliexpressу, якось завжди видався він підозрілим лохотроном, але от уже другий рік поспіль Temu щодня бомбардує мене рекламою:

"Завантаж наш безкоштовний додаток і отримай планшет, або смартфон за 99 центів. Не сумнівайся наші безкоштовні смартфони і планшети це не якась паль, ми їх закуповуємо у відомих міжнародних виробників. Завантаж, от уяви такий маленький, а уже маєш власний безкоштовний планшет"

Поки тримаюся, але цікаво в чому розвод: привести ще мульйон лохі... шановних користувачів на платформу, чи накупити спочатку товарів на мульйон гривень, перш, ніж тебе безкоштовно обдарують, щось таке?

Місто
Ukr
Поки тримаюся, але цікаво в чому розвод: привести ще мульйон лохі... шановних користувачів на платформу, чи накупити спочатку товарів на мульйон гривень, перш, ніж тебе безкоштовно обдарують, щось таке?
Одне другому не заважає). В цьому випадку – скоріше перше. Дуже агресивна реклама.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Temu вже не торт. Ціни не відрізняються від Алі. Але агресивна реклама зашкалює.

Щодо платної доставки. Спробував з історії замовлень замовити Y-кабель за 1 долар. Доставка безкоштовна.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Алішечка припинила показувати у видачі, який магаз продає товар?
Щось я не бачу. Проте почало писати нічого не варте: Top Selling і Premium Quality :mad:

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не на сторінці товару. А у пошуковій видачі.
Незручно заходити на кожний товар, щоби впевнитися в тому, що його продає 123678533ШопДядяЛяо.

Зверху