Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Саме так, .ком починає відображати на псячій, коли злітають регіональні налаштування, а відбувається це зазвичай коли пробувати відкрити лінк на .сру, навіть як він і не завантажився. В мене типово налаштовано ENG + USD
тільки сьогодні побачив вашу відповідь.
Мої регіональні налаштування на aliexpress.com не злітають: там – Україна, як і має бути. Просто китайці додали для українців можливість вибору російської чи англійської мови.
Подивіться на скріншотах. Сайт aliexpress.com Країна - Україна. Мови - російська чи англійська.
Якщо вибрати на aliexpress.com російську мову, то деякі відгуки про товари написані як безглуздий набір слів.
Це мені не сподобалось.
Якщо вибрати на сайті в налаштуваннях англійську мову - проблема зникає.

Вкладення

• 2056490.jpg
    2056490.jpg
    92.5 КБ · Перегляди: 23
  • 3333333.jpg
    3333333.jpg
    99.8 КБ · Перегляди: 22
Місто
Черкассы
Хотів замовити чехол на телефон на аліекспресі, і помітив що на багато товарів безкоштовна доставка діє на вартість товару від 200 гривень. Що це за нововведення?

Місто
Комышеваха
radioman, с 9 мая началось, чойс теперь от 200 грн или 20+грн доставка, шо в любом случае дешевле чем по Украине, до новой почки им еще деградировать и деградировать

Місто
Полтава
Привіт.
Може, хтось в курсі, чому мої всі замовлення за останні кілька днів були завернуті на сортувальні в Китаї?
Оплата проходить, йде відправка та рух і потім затримка обробки в центрі сортування і повернення відправнику.
Алі за це надає купон 1/1.01$ за кожну позицію.
Якийсь абсурд.

Місто
Полтава
чому мої всі замовлення за останні кілька днів були завернуті на сортувальні в Китаї?
А продавець один і той чи є й інші у ваших замовлень?
Це було 2 замовлення в "пропозиціях комплектом" та 2 замовлення в монетках від різних продавців, зроблені в межах тижня, не одночасно.
Все було завернуто на сортувальні в Китаї та повернуто назад.
Вперше з таким маю справу.

Вкладення

• зображення_2025-05-13_002031048.png
    зображення_2025-05-13_002031048.png
    98.6 КБ · Перегляди: 28
Місто
Полтава
MagnusLindholm, поділіться посиланням на товар ;) трошки і ми поколядуємо усі разом
Це останні завернуті.
Замовляв з розділу монеток.

Я щойно знайшов це на AliExpress:
US $4.72 | 3 шт. Високоякісного нейлонового важеля для велосипедних шин Легкий шиномонтажний стрижень Лом для гірських велосипедів Інструмент для ремонту коліс Засіб для зняття відкривачки шин

Я щойно знайшов це на AliExpress:
US $3.28 | Комплекти для ремонту велосипедних шин Інструменти Велосипедна внутрішня труба Патчі Наповнювач шин Без клею Холодний патч Герметик Fix Портативний набір шин

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Просвітіть-но мене, досвідчені свинорили. Користувачем Temu ніколи не був, лише Aliexpressу, якось завжди видався він підозрілим лохотроном, але от уже другий рік поспіль Temu щодня бомбардує мене рекламою:

"Завантаж наш безкоштовний додаток і отримай планшет, або смартфон за 99 центів. Не сумнівайся наші безкоштовні смартфони і планшети це не якась паль, ми їх закуповуємо у відомих міжнародних виробників. Завантаж, от уяви такий маленький, а уже маєш власний безкоштовний планшет"

Поки тримаюся, але цікаво в чому розвод: привести ще мульйон лохі... шановних користувачів на платформу, чи накупити спочатку товарів на мульйон гривень, перш, ніж тебе безкоштовно обдарують, щось таке?

yarok

Поповнюю лайф
Місто
Ukr
Поки тримаюся, але цікаво в чому розвод: привести ще мульйон лохі... шановних користувачів на платформу, чи накупити спочатку товарів на мульйон гривень, перш, ніж тебе безкоштовно обдарують, щось таке?
Одне другому не заважає). В цьому випадку – скоріше перше. Дуже агресивна реклама.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Temu вже не торт. Ціни не відрізняються від Алі. Але агресивна реклама зашкалює.

Щодо платної доставки. Спробував з історії замовлень замовити Y-кабель за 1 долар. Доставка безкоштовна.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Алішечка припинила показувати у видачі, який магаз продає товар?
Щось я не бачу. Проте почало писати нічого не варте: Top Selling і Premium Quality :mad:

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Не на сторінці товару. А у пошуковій видачі.
Незручно заходити на кожний товар, щоби впевнитися в тому, що його продає 123678533ШопДядяЛяо.

Місто
Харьковская область
Підкажіть будь ласка. Загубилась посилка, хочу повернути кошти. Карти з якої платив вже немає, тому думаю скористатися "швидким відшкодуванням". Я так зрозумів я отримую кошти у вигляді бонусів на рахунок Алі і зможу на них зробити нові замовлення. Які можуть бути проблеми в такому випадку? Як можна витрати бонуси якщо скажімо в мене їх 50 а роблю покупку на $55?

Місто
Львів
отримую кошти у вигляді бонусів на рахунок Алі
Робив так кілька разів, але не з причини пропажі, а відміняючи покупки до того, як продавець їх надсилав.
Проблем з оплатою наступних не було, просто доплачував з картки скільки треба до бонусних.

Місто
Львів
al_yakov , все вірно, проблем не має і навіть краще ніж повертати на картку (різниця курсів, терміни повернення), такий собі бонусний рахунок з якого за потреби можна оплачувати.

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Зверху