Я один самый большой раздел почти выучил. Решаю на проходной балл. Поставил приложение на комп через эмулятор и переводил через наводя телефон с переводчиком
Так в этом и смысл билетов, учить до тех пор, пока не перестанет сводить живот от того, что там всё на инглише.Я один самый большой раздел почти выучил. Решаю на проходной балл. Поставил приложение на комп через эмулятор и переводил через наводя телефон с переводчиком
попробуй поищи более старые версии apk, эмулятором-то пользуешься, может в старых версиях запрета на перекрытие не было.Мне ничего не затеняет и не мешает. В приложении нету copy paste. Единственное как я могу перевести это сделав скриншот и вставив его в Гугл переводчик. Но это очень очень неудобно. Хотелось бы чтобы на лету все переводилось
не все модели поддерживают эту фишку.Замечал на некоторых смартфонах можно зажечь экран двумя поочередными касаниями по нему
нет такого андроида в мире.андроид 2.4
пардон, 4.0.4не все модели поддерживают эту фишку.Замечал на некоторых смартфонах можно зажечь экран двумя поочередными касаниями по нему
Post automatically merged:
нет такого андроида в мире.андроид 2.4
А я не уявляю собі користування смартом без root-у. Перше і головне, для він чого мені потрібен - це прив'язка браслету Xiaomi Mi Band 4 у якості пульсометра у біговий трекер Adidas Running. Без руту це неможливо. Також він необхідний для грунтовної регулярної чистки сміття в розділі даних (до прикладу, не вимкненої зайвої аналітики у кожній третій прозі та тек типу .Fabric) та переносу оновлень системного софта у системний розділ, в результаті чого економиться не менше 10Гб внутрішньої пам'яті з близько 50-ти користувацької (64-х загальної).4. root доступ. Це було актуально дуже давно, а зараз не знаю кому це треба.
Є скриптЕсть однокнопочное решение?
Другий підряд телефон Huawei - жодного бажання робити рут. Тут все є.А я не уявляю собі користування смартом без root-у.4. root доступ. Це було актуально дуже давно, а зараз не знаю кому це треба.
Є скриптЕсть однокнопочное решение?
А на свіжих Хуавеях ще й майже неможливо розблокувати загрузчик, якщо не помиляюся.телефон Huawei - жодного бажання робити рут
Русские, насколько я помню. Какие-то альтернативы есть? Чтобы недорого и на все телефоны, и "навсегда"?1. AdGuard
Не бажано використовувати блокувальники реклами з банківськими, державними і подібними додатками (Приватбанк, Дія, Мій Київстар, Київ Цифровий, ...) тому що ці додатки чутливі і можуть некоректно працювати. Та і реклами в них немає (хіба що самореклама). Витік даних наліво вкрай маловерогідний та і наврядчи потрібний авторам блокувальників реклами, у них інший бізнес. Маловерогідний витік тому, що AdGuard і аналоги не можуть працювати із захищеними https з'єднаннями банківських додатків не порушуючи їх роботу при передачі захищених даних (бо банківські додатки припинять роботу так як не довіряють стороннім сертифікатам). Деякі програми довіряють, деякі ні (банківські не довіряють). Тому витік даних неможливий через використання захищеного з'єднання банківських додатків. Але AdGuard все ж таки може фільтрувати чутливі додатки в звичайному режимі (не https) внаслідок чого можуть бути глюки цих додатків.И немного не понял - нельзя пользоваться, потому что банковское ПО и Дия начинают глючить, или из-за возможной утечки данных в сторону создателей этого блокировщика?
Я рут отримую заради безлім гуглфотоДругий підряд телефон Huawei - жодного бажання робити рут. Тут все є.А я не уявляю собі користування смартом без root-у.4. root доступ. Це було актуально дуже давно, а зараз не знаю кому це треба.
До того (2012-2018) всі телефони в мене були з рутом.
Це як?Я рут отримую заради безлім гуглфотоДругий підряд телефон Huawei - жодного бажання робити рут. Тут все є.А я не уявляю собі користування смартом без root-у.4. root доступ. Це було актуально дуже давно, а зараз не знаю кому це треба.
Ставлю магіск, а потім модуль для безлім ГФЦе як?Я рут отримую заради безлім гуглфотоДругий підряд телефон Huawei - жодного бажання робити рут. Тут все є.А я не уявляю собі користування смартом без root-у.4. root доступ. Це було актуально дуже давно, а зараз не знаю кому це треба.
Приєднуюсь. Як перейшов на Huawei нема бажання робити рут. До того всі апарати були обов'язково з рут, навіть айфон з джейлбреком.Другий підряд телефон Huawei - жодного бажання робити рут. Тут все є.А я не уявляю собі користування смартом без root-у.4. root доступ. Це було актуально дуже давно, а зараз не знаю кому це треба.