Нема бажання чому? Тому що це там неможливо зробити?Як перейшов на Huawei нема бажання робити рут
А якби така можливість була - то й бажання зїявилося.
Нема бажання чому? Тому що це там неможливо зробити?Як перейшов на Huawei нема бажання робити рут
Тому що десь 95% користувачів телефонів, якщо не більше, той рут непотрібен.Нема бажання чому? Тому що це там неможливо зробити?
Так я ж вище й перерахував. Ще й в порядку пріорітетності.спробуйте перерахувати нащо той рут потрібен на прикладі практичних кейсів
У мене теж не закінчується (бо слідкую за тим і чищу регулярно), але навкруги безліч знайомих без руту, в яких за рік-півтори експлуатації апарати з 64Gb ROM зас.ралися вщент! До нуля.3й рік користуюсь телефоном і місце не закінчується
А у якій країні був придбаний цей телефон?запис маю з коробки
Помиляєшся, далеко не всі, а така можливість у деяких моделях з'явилася лише з найновішими прошивками.усі самсунги з українським регіоном також мають запис із коробки.
мммм.... цікаво, як він працює, бо там же познімали всі безлімітні обмеженняСтавлю магіск, а потім модуль для безлім ГФЦе як?Я рут отримую заради безлім гуглфотоДругий підряд телефон Huawei - жодного бажання робити рут. Тут все є.А я не уявляю собі користування смартом без root-у.4. root доступ. Це було актуально дуже давно, а зараз не знаю кому це треба.
До того (2012-2018) всі телефони в мене були з рутом.
Якби така можливість була б потрібна давно б змінив апарат...Нема бажання чому? Тому що це там неможливо зробити?Як перейшов на Huawei нема бажання робити рут
взалежності від моделітам же познімали всі безлімітні обмеження
Гуглятский firebase (crashlytics aka .Fabric) для того и создан, чтоб сожрать все свободное место.У мене теж не закінчується
Ну це зрозуміло. Програмний аналог "запланованого устарівання" гаджетів.Гуглятский firebase (crashlytics aka .Fabric) для того и создан, чтоб сожрать все свободное место.
100%. Причому ймовірність смерті флеш багатократно зростає якраз за умови дефіциту вільного місця.с учетом убогого качества QLC
а й справді, скільки таких? Наскільки це поширена проблема? Подивився у себе - нема жодної аппки, щоб займала такий об‘єм пам‘яті (спотіфаї і подібне не рахуємо - там зрозуміло, на що саме використовується кеш).А скільки подібних додатків с увімкненою аналітикою, що постійно пишуть у флеш, скорочуючи її життя та забиваючи місце?