Журналіст "Львівської газети" протестував інтернет від Beeline і поставив оцінку "відмінно".
Україна комп'ютеризується. Згідно з попередніми підсумками дослідження "Українська асоціації інтернет-рек-лами"доступом до інтернету вже користуються понад 40% українців, які проживають у містах із населенням понад 50 тисяч осіб. Проте на тлі ринку стільникового зв'язку це дуже маленька цифра. Тому компанії зв'язку все активніше впроваджують послуги дротового інтернету, залучаючи нових абонентів. Нещодавно стільниковий оператор Beeline долучився до рядів інтер-нет-провайдерів, запропонувавши львів'янам доступ у всесвітню мережу за технологією "оптика в кожен дім". Оскільки мешканці України знають компанію як мобільного оператора, журналісти редакції вирішили перевірити, як працює нова послуга "Beeline Інтернет вдома" і дізнатися думку її перших користувачів.
Тестування інтернету від Beeline відбувалося 15 грудня з 08.00 до 10.00у Львові на Сихівському масиві. Вранці багатоповерхівки -якмурашники.Раз у раз із під'їздів виходять мешканці, які поспішають у справах. Спершуя розгубилася - як виявити серед них абонентів Beeline? Потім швидко здогадалася: це має бути молодь.
Перший симпатичний хлопець із будинку №10 на вул. Сихівській, до якого я звернулася, виявився користувачем послуги"ВееІіпе Інтернет вдома" Володимир доволі ретельно вивчавмоє редакційне посвідчення, а потім погодився розказати про свій інтернет-досвід і навіть запросив у гості.
Без перебільшення можу сказати: "Інтернет вдома від Beeline" справді літає. Володимир виявився фанатом глобальної мережі. Він легко завантажував різні сайти, скачував файли... Усе це працювало швидкота легко. Володимир підключив безлімтний тарифний пакет за 99 грн. на місяць, тому може не обмежувати себе в мережі. "Швидкість цілком відповідає задекларованій, а часами навіть перевищує її. Це дає мені змогу працювати, не виходячи з квартири" - зазначив юнак
ЯкрозповівВолодимир,найчастіше він відвідує сайти різноманітних компаній, де знаходить інформацію для своєїроботи (за професією він менеджер із продажу). Любить"висіти"в чатах і на форумах. Але такому захопленню відводить лише вільний час, якого має не надто багато.
Володимир - не фанат комп'ютерних ігор, адже вважає, що інтернет-не для розваги,а для здобуття нового досвіду, знань і розширення світогляду.
Того дня я познайомилася іще з десятьма користувачами опто-волокон-ного інтернету від Beeline, які охоче погодилися взяти участьутестуванні та продемонструвати, як працює ця послуга. В кожному випадку швидкість завантаження файлів була не нижчою ніж 5 мегабіт.
Можу сказати, що експеримент удався. Я не тільки пройшла бліц- тренінг у просунутих користувачів інтернету, а й знайшла нових друзів.
Издание: Львівська газета
Авторы: Лис Ольга