Точно так.
Ще одна порада для бажаючих кудись витратити гроші. Якщо у вас є 3к гримень, ДУЖЕ, ДУЖЕ рекомендую оцей набір з цілих двох пар навушників, зараз по акції до кінця місяця (або до вичерпання запасів) на Розетці і тільки там -
https://rozetka.com.ua/defunc-m1202/p419937222/
Mondo, по перше, мають в дизайні вайб Koss Porta Pro (захоплені погляди забезпечені), по друге мають класний звук і хороші мікрофони.
True Basic це майже те саме, що і True Music того ж бренду, а TM взагалі навушники з пекла. Якось моя подруга випрала True Music в машинці, забувши в джинсах... Навушники не тільки вижили, але і продовжили працювати, хіба в них тільки мікрофони померли, але музична частина не постраждала зовсім. Дві кіллер-фічі саме цих вух - вони ДУЖЕ гучні (ті, кому вічно мало гучності, оглухнуть, я гарантую це), і в них неймовірні мікрофони. В їхній ціновій категорії таких не буває. Вітер, шум - по барабану, всі все чують. Живучий акумулятор самих навушників я навіть не згадую, а їхній футляр це взагалі пір'їнка, сорок грамів.
Мінуси в обох моделей теж є, але критичних (які б змусили мене не радити їх взагалі) немає.
Подарував цей набір своїй дівчині, коли в неї одночасно здохло дві пари китайських підробок AirPods (ггг). Поставилась скептично, але поганяла їх в умовах поїздок і закохалась, особливо в мікрофони. Нарешті її чують чітко під час дзвінків. Тому Defunc можу сміливо рекомендувати, а особливо такий набір. Дуже вигідна пропозиція. Але і True Music не сильно подорожчали з 2021 року, тому і їх окремо в рубриці "до 1000 грн" теж можу радити.