Kritik
Имею мнение...
- Місто
- Odessa <--> Berlin
Tws как раз тем и хорош, что сначала с одним ходишь, а потом на другой меняешь, а первый тем временем заряжается.
Вірна порада, такі вуха можна павербанком на 40000 магів підживлювати - можна говорити тижнями))Кажу - візьми щось провідне на 2 вуха по типу як Huawei AM61 у мене.
А він мені каже: нашо, на півдня?
Я жодного разу їх ще не посадив в нуль. Поїздку Київ-Хмельницький на Інтерсіті (і трамвай-метро до неї) витримали без зупинки і показали що ще 50% заряду є, так що я б розраховував мінімум годин на 10.Mathias, а на скільки годин вух вистачає?
використання з Айфоном?Я жодного разу їх ще не посадив в нуль. Поїздку Київ-Хмельницький на Інтерсіті (і трамвай-метро до неї) витримали без зупинки і показали що ще 50% заряду є, так що я б розраховував мінімум годин на 10.Mathias, а на скільки годин вух вистачає?
Точно так.використання з Айфоном?
я так понимаю, нормальный бренд"Маршал" (был) , но в такой ценовой категории (дешманской с точки зрения поиска наушников для прослушивания музыки) - сами по себе модняво хипстерское ниачем.Marshall Major 3 (або 4) Bluetooth - яка ймовірність при покупці нових не в "мойо/ розетках" натрапити на "high copy" підробку? Є таке явище по цьому бренду, хто в курсі? І як відрізнити?