Днями жінка знайшла загублений кимось зарядний бокс від якихось AirPods'ів. Може кому треба – віддам в Києві.
У мене зараз в наявності редмі бадс 6, по звуку ніби так нічого, але хочу віддати їх малому, а себе трішки проапгрейдити. Дивлюся в бік про версії редмі бадс 6 або анкер саундкор ліберті 4 нс. Що потрібно: наявність аас(256кб/с бажано, бо як виявилось виробники сильно урізають бітрейд з заводу) і не V подібна ачх, як це часто буває на ванпласах і оппо. Тобто сцена і середина має бути присутня без всяких налаштувань еквалазера. Може в кого є в користуванні такі чи щось порекомендуєте в ціні до 3500 грн? Дякую
На сейчас совет все так же актуален? А то ещё рекомендуют обратить внимание на qcy n70.Realme Buds Air 5 / 6 / 7 / pro
самому интересно - я в этих китайцах не разбираюсь. Где хоть адекватные сравнения искать?qcy доросли до гарного звуку?
7 pro вроде есть, уже вижу 8 proБільшість вже нема в продажу
Ні разу не чув щоб МТА торгували репліками чи відвертими підробками. Але у Маршалів, так само як і Епла, можна перевірити оригінальність продукту по серійнику на сайті.Пані та панове, як вважаєте, може бути правдою? Купляв в цьому магазі не раз, але й "якісних" підробок Маршалла, напевно, не менше ніж Айрпоцов.. щоб не нарватись... Або порадьте де гарантовано можна купити Мажор 4 не підробку, подешевше?
Дивно, я думав що всі люди достеменно знають який формфактор навушників їм підходить, а який ніairpods випадають в неї з вух. Тепер носить їх її чоловік. Отакий подаруночок вийшов.
Для чого він? Віддалено керувати навушниками? Чи щоби їх знайти?застосунок зрозумілий
Гугль і ШІ кажуть, що немає такого. Хіба що додаток ставити щоб розпізнав. Але підробщики "еплвіські" давно роблять такими, що взаємодіють із інтерфейсом як оригі, не думаю, що із Маршаллом не вийде так само..Але у Маршалів, так само як і Епла, можна перевірити оригінальність продукту по серійнику на сайті.
З корисного - налаштування керування жестами, звуковий профіль, кодек, "ігровий режим", шумодав та прозорий режим, оновленняДля чого він?
Хіба що додаток ставити щоб розпізнав.
Частина друга про знайомий уже вам defunc. Мені задарували модель True ANC. Вже є на ринках версія True ANC II, тому на першу ітерацію будуть хороші знижки. Наразі це ідеальний вибір в категорії "навушники з шумодавом не за всі гроші світу, які не соромно грають музику". Форм-фактор "крихітна ніжка", у вухах сидять прекрасно, шумодав перевірений метро, трамваєм і машиною і (якщо не сильно домахуватись) то 4.5/5, "прозорість" нічим не гірша від JBL/Apple. Абсолютний win, безумовно - мікрофони. Виробник собі не зраджує, у всіх їхніх вухах мікрофони топ. Є аппка, в якій окрім зручного керування параметрами є ще геолокація навушників, що рідко можна зустріти в цьому ціновому сегменті.Ще одна порада для бажаючих кудись витратити гроші.
Там їх декілька – про яку мова?Є аппка, в якій окрім зручного керування параметрами є ще геолокація навушників