Bluetooth-навушники

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Ще одна порада для бажаючих кудись витратити гроші.
Частина друга про знайомий уже вам defunc. Мені задарували модель True ANC. Вже є на ринках версія True ANC II, тому на першу ітерацію будуть хороші знижки. Наразі це ідеальний вибір в категорії "навушники з шумодавом не за всі гроші світу, які не соромно грають музику". Форм-фактор "крихітна ніжка", у вухах сидять прекрасно, шумодав перевірений метро, трамваєм і машиною і (якщо не сильно домахуватись) то 4.5/5, "прозорість" нічим не гірша від JBL/Apple. Абсолютний win, безумовно - мікрофони. Виробник собі не зраджує, у всіх їхніх вухах мікрофони топ. Є аппка, в якій окрім зручного керування параметрами є ще геолокація навушників, що рідко можна зустріти в цьому ціновому сегменті.

Подарунок купувався на Розетці, і там зараз ці навушники йдуть в комплекті з подарунком - бездротовим зарядним пристроєм. Ноунейм, всього 5 Вт, дрібничка, але приємно. Попереднього разу цей комплект продавався за 2500, зараз - за 1800 і цілком можливо що це останній шанс такий комплект купити.

Мультипоінта нема?

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Мультипоінта нема?
Ні
Виробник вказує, що із включеним ANC протримаються 5 годин, а без нього – всі 8. На практиці розрив у часі автономності з та без ANC менший: трохи більше 5 годин на 100% гучності з шумозаглушенням та трохи більше 7 годин без нього. Незначно збільшити автономність (десь на 0,5-1 годину) можна, якщо знизити гучність. ©
Огляд внутрішньоканальних TWS-навушників Defunc True ANC

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Є аппка, в якій окрім зручного керування параметрами є ще геолокація навушників
На iOS є тільки перша, власне про неї і мова.
В одному акаунті на декількох гаджетах працюватиме? З однаковими налаштуваннями (в т.ч. еквалайзера), чи дозволяє на кожному гаджеті встановити свої?

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
@GAS, кодек LHDC не працює на Сяомі.
Працює й на Сяомі, й на Поко (останні серії F та X точно). По-перше, погугли специфікації, по-друге, ось скріншот прямо зараз з мого телефону, де видно, за яким типом відбувається підключення

Вкладення

• 1000022016.jpg
    1000022016.jpg
    118.4 КБ · Перегляди: 21
  • 1000022015.jpg
    1000022015.jpg
    143.1 КБ · Перегляди: 21
Місто
Zaporizhzhia
Працює й на Сяомі, й на Поко
Це добре. В мене для Сяомі дві пари навушників з LDAC. Різниця присутня, але не значна.
Знав би, що пристрій підтримує LHDC, взяв би заради експерименту.

• Like
Реакції: GAS

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Goggle, Poco X8 Pro Supports SBC / AAC / LDAC / LHDC 5.0 / LC3 / ASHA / Auracast
Post automatically merged:

Щоб ефект від LDAC / LHDC ще потрібен плеер добрий ( не штатний, він гмно), та файл мінімум FLAC, а не мр3..

Останнє редагування:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
В одному акаунті на декількох гаджетах працюватиме? З однаковими налаштуваннями (в т.ч. еквалайзера), чи дозволяє на кожному гаджеті встановити свої?
Не перевірялось.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Не перевірялось.
Перевірено – працює (в мене – на 2-х гаджетах) з однаковими налаштуваннями, що, власне, й очікувалось.
До інфо від Mathias та в "Огляді...", що я надав посилання вище, додати й нема чого... окрім одного цікавого нюансу: з першої повної зарядки лівий навушник розрядився в 0 швидше правого хвилин на 10-15, що відображалось і в застосунку різними показниками рівнів заряду в процесі. В наступному циклі 100%→0% – та ж сама картина, але на третій раз сталося із точністю до навпаки – вже правий навушник розряджався швидше приблизно в такому ж темпі. Навушники юзались виключно в парі одночасно, ганялись/тестувалися на різних режимах і для мене така розбіжність якось неочікувана/незрозуміла... чи це нормально? До речі, локація (в застосунку) визначається за місцем знаходження саме боксу – окремо загублений(і) навушник(и) хрін так знайдеш.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Звук подобається?
Мені – так. В одному відгуку на Розетці прочитав, що нібито верхів взагалі немає, баси зашкалюють бла-бла-бла 👀 – як на мене, той "Сергей Б***"
Шеврон_Вередливий пиздюк-500x500.jpg
Щоправда, мені тут особливо й порівняти ні з чим: найліпше, що користувавсь (і досі юзаю вже півтора року, але майже виключно для балачок, по одному через день) – дешманські Redmi Bads 6 Play (до речі, як на їхню ціну – чудові навушники). Та й меломан з мене невибагливий... от ще трохи потестую і віддам презент доці – вона в цьому плані набагато вимогливіша за мене.

Зверху