ChatGPT та інші моделі штучних інтелектів

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
ChatGPT — це чат-бот із штучним інтелектом, розроблений компанією OpenAI та здатний працювати в діалоговому режимі, який підтримує запити природними мовами. В якийсь мірі є конкурентом пошуку Google. © Вікіпедія
Безкоштовна версія чат-боту розроблена на моделі GPT-3.5 і має набір даних до 2021 року включно. Платна версія — на моделі GPT-4 та навчена також на даних в Інтернеті.

chat.openai.com
Для користування чат-ботом треба створити обліковий запис: необхідна надати адресу електронної пошти й мобільний телефон. Служба не доступна для деяких країн.
Розробник чат-бота зі штучним інтелектом OpenAI заборонив деяким окремим країнам користуватися своїми сервісами відповідно накладених санкцій.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
UKKK
Заметил такую особенность: раньше я с разным вопросом шел на форум, например, какие хитрости из тайм-менеджмента это инфоцыганщина, а какие действительно выручают. И вот если ты раньше с таким вопросом шел на форум, то теперь думаешь, есть же ИИ, давай потестирую, задам вопрос ему. И на удитвление по результату ИИ превосходит все ожидания. На ресурсах толкового ответа бы пришлось ждать долго и не получить, а ИИ вот прямо сейчас выдает все что нужно, да еще структуировано.

И вот то стремно, что ты так прекращаешь общаться вживую... ну или хотя бы в сети "вживую", а начинаешь общаться по полной с ИИ. Проблемы технические и личные - ИИ сразу "друг номер один". И вот как-то стремно остаться одному так! Ведь раньше как - есть общая проблема, решаем вместе, грызем ее, знакомимся.А тут ты пошел, пообщался, тебе ответ выдали и привет... Насколько это может сократить площадки (как выше писали уже про Reddit). Как-то страшновато...

Місто
UKKK
А как Вам работа чат-ботов от операторов? Например у Лайф "На жаль, я вас не зрозумів 😞" это все, для чего был создан похоже этот бот.

В целом, такое впечатление что все играются в какую-то модную игрушку, а по сути чат боты везде нужны, чтобы выбесить клиента. Или у них еще какая-то цель придумана ?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Місто
UKKK
Всі у світі використовували Internet Explorer, але це не значить що це було гарне рішення :)) Коли я обирав Google chrome, мені також говорили, що все навколо юзають IE, нахіба ти обрав якийсь незрозумілий браузер.. Аргументація що всі щось використовують не пов'язана ніяк з якісним результатом

Ось вам особисто як спілкуватися з чатботами у операторів, магазинах, зручно? Які враження? :))

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Всі у світі використовували Internet Explorer
А ще всі пили горілку, але це теж максимально недоречний приклад :)
На одного вибішеного Дениса - 100500 відфільтрованих неандертальців які не здатні прочитати сайт чи спитати в гугла, звідси 10 ненанянтих агентів кол-центра і величезна економія. А Денис, як вже розумний і питання в нього складне, знайде шлях поговорити з людиною.
Так щоб ближче до теми - ці боти (якими я дуже рідко користуюся, тому можу не знати як воно зараз) дійсно зовсім тупі, минулих поколінь і не мають відношення до теми обговорення. Нове покоління агентів, які засновані на сучасних моделях і треновані на специфічних даних для оператора, страхової і пр., ще в процесі масового впровадження в цілому.

Зверху