ChatGPT та інші моделі штучних інтелектів

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
ChatGPT — це чат-бот із штучним інтелектом, розроблений компанією OpenAI та здатний працювати в діалоговому режимі, який підтримує запити природними мовами. В якийсь мірі є конкурентом пошуку Google. © Вікіпедія
Безкоштовна версія чат-боту розроблена на моделі GPT-3.5 і має набір даних до 2021 року включно. Платна версія — на моделі GPT-4 та навчена також на даних в Інтернеті.

chat.openai.com
Для користування чат-ботом треба створити обліковий запис: необхідна надати адресу електронної пошти й мобільний телефон. Служба не доступна для деяких країн.
Розробник чат-бота зі штучним інтелектом OpenAI заборонив деяким окремим країнам користуватися своїми сервісами відповідно накладених санкцій.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
UKKK
Заметил такую особенность: раньше я с разным вопросом шел на форум, например, какие хитрости из тайм-менеджмента это инфоцыганщина, а какие действительно выручают. И вот если ты раньше с таким вопросом шел на форум, то теперь думаешь, есть же ИИ, давай потестирую, задам вопрос ему. И на удитвление по результату ИИ превосходит все ожидания. На ресурсах толкового ответа бы пришлось ждать долго и не получить, а ИИ вот прямо сейчас выдает все что нужно, да еще структуировано.

И вот то стремно, что ты так прекращаешь общаться вживую... ну или хотя бы в сети "вживую", а начинаешь общаться по полной с ИИ. Проблемы технические и личные - ИИ сразу "друг номер один". И вот как-то стремно остаться одному так! Ведь раньше как - есть общая проблема, решаем вместе, грызем ее, знакомимся.А тут ты пошел, пообщался, тебе ответ выдали и привет... Насколько это может сократить площадки (как выше писали уже про Reddit). Как-то страшновато...

Місто
UKKK
А как Вам работа чат-ботов от операторов? Например у Лайф "На жаль, я вас не зрозумів 😞" это все, для чего был создан похоже этот бот.

В целом, такое впечатление что все играются в какую-то модную игрушку, а по сути чат боты везде нужны, чтобы выбесить клиента. Или у них еще какая-то цель придумана ?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Місто
UKKK
Всі у світі використовували Internet Explorer, але це не значить що це було гарне рішення :)) Коли я обирав Google chrome, мені також говорили, що все навколо юзають IE, нахіба ти обрав якийсь незрозумілий браузер.. Аргументація що всі щось використовують не пов'язана ніяк з якісним результатом

Ось вам особисто як спілкуватися з чатботами у операторів, магазинах, зручно? Які враження? :))

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Всі у світі використовували Internet Explorer
А ще всі пили горілку, але це теж максимально недоречний приклад :)
На одного вибішеного Дениса - 100500 відфільтрованих неандертальців які не здатні прочитати сайт чи спитати в гугла, звідси 10 ненанянтих агентів кол-центра і величезна економія. А Денис, як вже розумний і питання в нього складне, знайде шлях поговорити з людиною.
Так щоб ближче до теми - ці боти (якими я дуже рідко користуюся, тому можу не знати як воно зараз) дійсно зовсім тупі, минулих поколінь і не мають відношення до теми обговорення. Нове покоління агентів, які засновані на сучасних моделях і треновані на специфічних даних для оператора, страхової і пр., ще в процесі масового впровадження в цілому.

Місто
м. Кам'янське
– Окей, ChatGPT, чим можна замінити хлорид натрію?
– Бромідом натрію.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Один из ИИ при общении касательно настройки пира WireGuard (исключить адреса, трафик которых не должен уходить в туннель) упомянул параметр вида "ExcludePrivateIPs = true" в конфиге клиента WireGuard.

Я не обратил внимание сначала, но после решил проверить — клиент сразу ругался. Потом давай искать в интернете информацию — чат просто взял этот параметр со справочника "Стеля" (т. е. с потолка).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
справочника "Стеля"
Только вчера чату прямо сказал, что он пользуется этим справочником. Так чат, во-первых, прекрасно "понял" сарказм, так сказать, оценил шутку. Во-вторых, начал мне расписывать аргументы, почему он взял непроверенные данные - типа, у него сложилось впечатление согласно обсуждениям на различных форумах. но потом, среди "потолочных" аргументов, он ещё и правильный ответ на мой вопрос сумел написать, хотя напрямую ответить не захотел. Прям почувствовал себя экзаменатором, который из троечника правильный ответ вытянул - а тот просто вывалил весь бред, который знал.

Місто
м. Кам'янське
он ещё и правильный ответ на мой вопрос сумел написать
Надеюсь, что вы ему указали, какой ответ был правильный среди всех остальных. Пусть учится. Глядишь и отличником станет.

Місто
Zaporizhzhia
Надеюсь, что вы ему указали, какой ответ был правильный среди всех остальных
Це все даремно. Якщо чат поводив себе як студент на іспиті, то наступного дня вже нічого не згадає.

Зверху