ebay

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Re: ebay - это просто!

купив в мериканця телефон.
Сьогодні прислав лист, що помилково відправив мені не той телефон. Просить повернути з компенсацією коштів на придбання + за відправку+30 баксів зверху. В чому підвох?

Місто
Poltava reg
Телефон
Apple

купив в мериканця телефон.
Сьогодні прислав лист, що помилково відправив мені не той телефон. Просить повернути з компенсацією коштів на придбання + за відправку+30 баксів зверху. В чому підвох?

репутацію береже, ні?
сам телефон ви вже отримали?

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

ні, телефон ще на сортуванні в Сан-Франциско.
продавець має гарну репутацію. щоправда, небагато продавав. досить часто купляв. і не особливо затятий ebayeer.
тому важко сказати, чи цінує репутацію. я запитав що він відправив, але мовчить поки що

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Irop,
Что бы точно не попасть, делай так:
Когда телефон доедет, не принимай его, пиши отказ. Телефон уедет назад.
Потом открывай диспут в ebay о неполучении и жди от продавца REFUND.
В этом случае вы оба защищены от "попаданий".

Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i

Как бы он не что-то дорогое отправил, дороже 300 евро... Тогда еще с таможней разбираться...

• Like
Реакції: Irop
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Malky,
Пофиг, даже если сумма >300 евро можно завернуть назад и отказаться от растаможки.

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

Hi Igor,

I talked to Verizon and they said I need to bring the phone to the store to clear it for use by others. When I sold it, Verizon had told me it was ok to give to someone else, but yesterday I learned I need to bring it into their store. The phone is attached to my name, so only I can release it.

Very sorry about all the trouble. I want to offer $30 on top of all the full refund so that you can purchase the same phone from a different seller, if you want.

Привіт Ігор,

Я розмовляв з Verizon, і вони сказали, що я повинен довести телефон в магазин, щоб очистити його для використання іншими. Коли я продав його, Verizon сказав мені, це було в порядку, щоб дати комусь ще, але вчора я дізналася, мені потрібно, щоб привести його в їх магазині. Телефон підключений до моє ім'я, так що тільки я можу звільнити його.

Дуже шкода, що всі неприємності. Я хочу запропонувати $ 30 на вершині всіх повного повернення, так що ви можете купити той же телефон з іншого продавця, якщо хочете.

треба уточнити у [MENTION=770]casey[/MENTION], чи стане це перешкодою для підключення. якщо ні, і телефон дійсно новий, запропоную йому, нехай скине мені $50, і забуде це, як страшний сон :). а своєму Верізону скаже, що телефон загубив. а як дізнатися, чи заблокована GSM частина?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Irop,
Тю, так по сути телефон просто лоченый под Verizon. Ручками анлочится самостоятельно за 30мин. А вот что там с GSM частью, читай форумы. Допускаю что она либо не залочена, либо ее хрен разлочишь впринципе.

• Like
Реакції: Irop

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

напишу хай поки що донт ворі. а коли переконаюсь в робочій джесем частині, хай дає 50доларів і по краям

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

Вопрос был могут ли украинцы продавать на ибей, а не можно ли на украинскую палку принимать платежи. Чувствуеш разницу?

певно, що можуть продавати. принаймні мені ібей прислав лист-запрошення і я навіть пробував створити тему, але припинив, оскільким продавати не мав наміру.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Irmo,
Не что бы продавать на ибее, надо либо заводить карту банка в стране где можно принимать платежи на пей пол и регить пей пол на ту страну, либо искать пейпол посредников, отваливать им солидный %. Короче мало приятного.

Max_S

Заблокирован
Місто
Сумы
Телефон
N73ME

5% примерно посредник берет, палка в на чужую страну не прокатит, забанят сразу.

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос

посылка покинула сортировочный цех в нью йорке 14,12,2012, до сих пор ее нету, бить тревогу стоит? Или еще подождать?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

На 43й день после оплаты напиши продавцу. Если не решите в личке - открывай диспут.
№ трека есть? Он междунарождный? Есть отправления, которые отслеживаются только в штатах, а в стране получателя не трекаются.

Місто
Одесса

А за товар гроші як потім отримувати? Банківським переводом? Мало хто захоче, я думаю.
можно продавать на ибей и получать деньги не на пейпел, а на Moneybokers(Skrill), это не посредник, а сервис подобный пейпелу, официально работающий на ибее.
Для этого нужно верифицировать карту и домашний адрес. Сам пробовал так продавать, все работает без проблем.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020

посылка покинула сортировочный цех в нью йорке 14,12,2012, до сих пор ее нету, бить тревогу стоит? Или еще подождать?

мне только вчера пришла штатовская за 7.12.12. Так что вполне заурядное явление- такие сроки

Місто
Днепр
Телефон
mi max2 life:) корпоративный кс на прием тариф не знаю ):

Мне шла через Шипито 62 дня - в том году на новый год.
А на прямую с Чикаго 23 дня.

Місто
Мукачево
Телефон
Mi 11 lite 5G 8/128

а что вы там покупаете на том ибее? там что-то есть дешевле чем на аукро?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

Beck'sоман,
Там все дешевле чем на Аукро. На Аукро вообще половина товаров - перепродажа с ибея.
Лично я себе вот уже второй смарт брал на ибее.
Ну и плюс на ибее, в отличии от аукро нормальная защита покупателей.

Зверху