купив в мериканця телефон.
Сьогодні прислав лист, що помилково відправив мені не той телефон. Просить повернути з компенсацією коштів на придбання + за відправку+30 баксів зверху. В чому підвох?
Hi Igor,
I talked to Verizon and they said I need to bring the phone to the store to clear it for use by others. When I sold it, Verizon had told me it was ok to give to someone else, but yesterday I learned I need to bring it into their store. The phone is attached to my name, so only I can release it.
Very sorry about all the trouble. I want to offer $30 on top of all the full refund so that you can purchase the same phone from a different seller, if you want.
Привіт Ігор,
Я розмовляв з Verizon, і вони сказали, що я повинен довести телефон в магазин, щоб очистити його для використання іншими. Коли я продав його, Verizon сказав мені, це було в порядку, щоб дати комусь ще, але вчора я дізналася, мені потрібно, щоб привести його в їх магазині. Телефон підключений до моє ім'я, так що тільки я можу звільнити його.
Дуже шкода, що всі неприємності. Я хочу запропонувати $ 30 на вершині всіх повного повернення, так що ви можете купити той же телефон з іншого продавця, якщо хочете.
Вопрос был могут ли украинцы продавать на ибей, а не можно ли на украинскую палку принимать платежи. Чувствуеш разницу?
А за товар гроші як потім отримувати? Банківським переводом? Мало хто захоче, я думаю.певно, що можуть продавати.
можно продавать на ибей и получать деньги не на пейпел, а на Moneybokers(Skrill), это не посредник, а сервис подобный пейпелу, официально работающий на ибее.А за товар гроші як потім отримувати? Банківським переводом? Мало хто захоче, я думаю.
посылка покинула сортировочный цех в нью йорке 14,12,2012, до сих пор ее нету, бить тревогу стоит? Или еще подождать?
Мне шла через Шипито 62 дня - в том году на новый год.посылка покинула сортировочный цех в нью йорке 14,12,2012, до сих пор ее нету, бить тревогу стоит? Или еще подождать?