eSIM від Київстар

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
eSIM Київстар

esim.png

Наразі (2020) eSIM підтримують такі сертифіковані в Україні мобільні пристрої:
  • Phone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2020), iPhone XR, iPhone XS, iPhoneXS MAX, iPad, iPad Air, iPad mini, iPad Pro 11, iPad Pro 12.9
  • GALAXY FOLD, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy S20, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy Z Flip
  • Huawei P40, Huawei P40 Pro
Перейти на eSIM можна в додатку "Мій Київстар(iOS/Android)" або в веб сервісі "Мій Київстар".
Купити номер з eSIM можна в інтернет-магазині Київстар.

Перехід безкоштовний.
Обов'язковою умовою переходу є оплачена 4-ьох тижнева абонплата.

Скільки одночасно може працювати eSIM?
Зберігатись більше п'яти. Бути на зв'язку - одна (не рахуючи фізичної SIM).

Чи можна встановити eSIM в смарт-годинник?
Поки що ні.

До моєї основної SIM прив'язана "SIM для планшета", чи буде вона далі працювати якщо я перейду на eSIM?
Так, фізична "SIM для планшета" буде далі працювати.

Я перейшов на eSIM в додатку, де мій QR-код?
Зайдіть в веб-версію Мій Київстар, ваш QR код доступний в розділі "Інформація про пристрій".

Скільки разів можна завантажити і видалити eSIM?
До 3-ьох разів.

Як перейти назад на фізичну SIM?
Безкоштовно в магазині Київстар, або відновити за допомогою SmartSIM (50грн).

Які тарифи Київстар можна підключити для eSIM?
Ви можете вибрати будь-який актуальний тариф.

Хто може підключити eSIM?
Наразі тарифи для еSIM можуть підключити абоненти передплаченого зв'язку. Згодом ця послуга стане доступною й для контрактних абонентів.

Чи зберігається тариф після переходу на eSIM?
Так. Всі тарифи та послуги залишаються за вашим номером.

Чи можна користуватися одним номером на кількох пристроях одночасно?
Поки що ні. Але ми запровадимо таку можливість згодом.

Скільки номерів можна підключити до eSIM?
До однієї еSIM ви можете підключити п'ять номерів будь-яких операторів та змінювати їх через налаштування пристрою.

Як відновити номер на eSIM у разі втрати телефона?
Щоб відновити номер на eSIM вам знадобиться фізична SIM. Після чого перейти на eSIM.

Чи потрібен інтернет, щоб працювала eSIM?
Ні, eSIM працює як звичайна SIM-ка. Інтернет необхідний тільки, щоб активувати або деактивувати еSIM.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Android 13, додаток МКС 3.118.0.
Зникла можливість заміни фіз. сімки на єСім: ані в оплачених номерах, ані в голодуючих на головному екрані нема.
Така сама фігня.
І телефон такий самий.

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Виникла необхідність купити номер КС на eSIM (prepaid) і спочатку користуватися ним у роумінгу.
Чи є якісь граблі, на які бажано не ставати?
Девайс Galaxy S23 FE, канадець.

Sent from my SM-S711W using Tapatalk
Номер буде заблокований через деякий час.
Якщо більше часу буде в домашній мережі ніж у роумінгу, проблем не має виникати.
Нічого подібного, куплений рік тому eSIM працює справно вже більше року!

Місто
Kyiv
Виникла необхідність перенести e-sim з телефону на інший гаджет (смарт-годинник). Купив пакет Smart Sim, замовив послугу. Прийшло підтвердження, що заміна відбудеться протягом 7 годин. В мене до мого номера замовлена послуга Sim для другого телефону. Хотів запитати: після заміни e-sim на фізичну, а потім знову переведення з фізичної в e-sim і активації на смарт-годиннику, послуга Sim для другого телефону все ще залишиться активною, чи доведеться наново активувати шляхом покупки нової Smart Sim?) Дякую.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Хотів запитати: після заміни e-sim на фізичну, а потім знову переведення з фізичної в e-sim і активації на смарт-годиннику, послуга Sim для другого телефону все ще залишиться активною, чи доведеться наново активувати шляхом покупки нової Smart Sim?) Дякую.

Всі послуги і сервіси, що закріплені за номером, ніяк на зміну SIM не реагують))

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Виникла необхідність перенести e-sim з телефону на інший гаджет (смарт-годинник). Купив пакет Smart Sim, замовив послугу. Прийшло підтвердження, що заміна відбудеться протягом 7 годин. В мене до мого номера замовлена послуга Sim для другого телефону. Хотів запитати: після заміни e-sim на фізичну, а потім знову переведення з фізичної в e-sim і активації на смарт-годиннику, послуга Sim для другого телефону все ще залишиться активною, чи доведеться наново активувати шляхом покупки нової Smart Sim?) Дякую.
Сейчас же можно перенести есим сразу на есим через куар код в мой киевстар

Місто
Kyiv
Всі послуги і сервіси, що закріплені за номером, ніяк на зміну SIM не реагують))
Це добре. Вирішив перепитати про всяк випадок. Зараз в мене в смартфоні фізична картка з послуги Sim для другого телефону, тому що профіль e-sim видалив перед тим як намагався (неуспішно) перенести його на смарт-годинник. Чим був дуже здивований, оскільки до того профіль Vodafone переносив на годинник шляхом повторного сканування отриманого раніше QR-коду.

Сейчас же можно перенести есим сразу на есим через куар код в мой киевстар
На жаль дізнався це вже після того як замовив відновлення сім на фізичну картку (тему почав читати з перших сторінок, а написали цю інформацію вже на передостанніх). Тим більше не знаю чи б і вийшло, бо тепер хотів перевірити що там, так в додатку коли клікаєш кнопку e-sim (біля кнопки Акції) відбуваються якісь незрозумілі підвисання, в результаті меню з операціями по e-sim не відкривається.

Послугу по переносу замовив сьогодні о 09.30, значить якщо рахувати 7 годин, то до 17.00 має бути готово. Сподіваюся нюансів не виникне. До речі, також заздалегідь придбав нову e-sim, щоб переконатися в працездатності Київстару на смарт-годиннику, оскільки в списку підтримуваних пристроїв не виявив. Як і свого ж телефону - OnePlus 12, але ж працює. І на годиннику також.

Місто
Kyiv
Відповідаю сам собі - eSIM встановлюється у годинник, але через одне місто. Для встановлення потрібно мати телефон з підтримкою eSIM і з додатку КС замовити переход на eSIM, але на останньому кроку, коли додаток захоче встановити профіль у телефон - відмовитись від установки, після чого відправити QR код собі на email і активувати їм годинник. Перевіряв на останніх Samsung Galaxy Watch 6 - навіть VoLTE працює на годиннику.
Цей "Мій Київстар" працює через одне місце. Заходжу в профіль, жмякаю по eSIM, пише "Sim-карта буде активна зразу після скачування". Звісно натискаю "Ні, дякую" (мені ж не треба eSIM в телефоні). Далі появляється вікно "Встановлюємо" (хоча я не вибирав "так"), потім наступне вікно "Щось пішло не так, сталася помилка, але ми все зберегли та відправили дані по вашій eSIM на пошту". Звісно на пошті нічого нема. Бо не було вікна з вводом пошти. Що робити в такій ситуації?

Screenshot_2024_07_30_19_52_05_60_aa7bbe08c7950bd53bd856e484b5d599.jpgScreenshot_2024_07_30_19_52_09_29_bedcc4ef71c26d41602f27da9ede69d9.jpgScreenshot_2024_07_30_19_52_28_55_bedcc4ef71c26d41602f27da9ede69d9.jpg

Місто
Kyiv
Додаток КС -> Профіль -> Мої номери -> (обрати свій номер) -> eSim
На жаль там немає eSim, я так розумію вона не була створена. Тобто іншими словами, поки не завантажиш профіль eSim в смартфон, по іншому ніяк QR-код не отримаєш. Ну це якісь танці з бубном, панове. Буду напевно завантажувати профіль, навіть оператор не бачить іншого варіанту. Сказали робіть еSim, потім повторно згенеруете новий код в додатку (ніби він вже буде інший), а дальше без проблем встановите в свій годинник.
Screenshot_2024-07-30-20-14-22-52.jpg

Oksy

Заблокирован
Місто
Київ
А можна свій існуючий номер з фіз. карточки перенести на е-сім?

Місто
Днепр
Телефон
Samsung S23 Ultra
А можна свій існуючий номер з фіз. карточки перенести на е-сім?
Так.
Post automatically merged:

Додаток КС -> Профіль -> Мої номери -> (обрати свій номер) -> eSim
На жаль там немає eSim, я так розумію вона не була створена. Тобто іншими словами, поки не завантажиш профіль eSim в смартфон, по іншому ніяк QR-код не отримаєш. Ну це якісь танці з бубном, панове. Буду напевно завантажувати профіль, навіть оператор не бачить іншого варіанту. Сказали робіть еSim, потім повторно згенеруете новий код в додатку (ніби він вже буде інший), а дальше без проблем встановите в свій годинник.
Дивно що нема eSim, раніше це по іншому працювало, або в вас щось не так пішло. Що до того що сказав оператор - більш за все так не спрацює. Бо після того як встановити еСім на смартфон вона буде до нього привязана і новий код підійде тільки для того ж самого смартфону і не підійде для годинника. Це тупа особливість саме КС- еСім встановлюється тільки на той самий девайс куди була встановлена вперше, і встановлювати заново її туди можна не більше 3х разів.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Oksy
Місто
Kyiv
Перевів все таки eSim в додатку, профіль eSim на телефоні з'явився, але не працює (стовчики сигналу порожні і стоїть хрестик). Стара Sim карта працює. Подзвонив до оператора, описав ситуацію, сказала що активація eSim відбувається до 7 годин, потрібно зачекати. Зачекав, нічого не з'явилося, додаток Мій Київстар вже вважає що я на eSim і за замовчуванням пропонує перенести електронну карту на інший смартфон. Подзвонив до оператора, описав ситуацію, сказала що я некоректно перейшов на eSim, щоб спробував повторити процедуру ще раз. А я кажу, що більше переходу в МК немає, тільки переніс. Порадила вийти з профілю застосунку і знову ввійти. Зробив, але тепер підтвердження по SMS для нового входу не приходить. Відправив повторно - "Щось пішло не так під час запиту". Тобто тепер в і застосунок не можу ввійти, не те що користуватися eSim-кою.

UPD #1: в застосунок ввійшов, але нічого не змінилося, все рівно в Профіль-Esim одразу відкривається "Переносьте номер на eSim" і більше нічого.
Screenshot_2024_07_31_09_46_11_32_bedcc4ef71c26d41602f27da9ede69d9.jpgScreenshot_2024_07_31_09_52_08_94_bedcc4ef71c26d41602f27da9ede69d9.jpg

Причина: UPD #1
Місто
Киев
Приветствую.
Не могу перевести физическую симку в e-sim в Мій Київстар. Выдает ошибку "Щось пішло не так

Зараз ми не можемо перевірити документи за вашим номером, щоб перейти до дій з еЅIM. Незабаром така можливість з'явиться."
Номер предоплата, зарегистрирован на паспорт. Симка в телефоне, приложение установлено в нем же. Оператору звонил, говорит "у нас технический сбой, ожидайте смс, скоро должно заработать". Но это скоро длится уже очень долго 🤪
IMG_20240908_170519_123.PNG

Місто
Чернигов
Приветствую.
Не могу перевести физическую симку в e-sim в Мій Київстар. Выдает ошибку "Щось пішло не так

Зараз ми не можемо перевірити документи за вашим номером, щоб перейти до дій з еЅIM. Незабаром така можливість з'явиться."
Номер предоплата, зарегистрирован на паспорт. Симка в телефоне, приложение установлено в нем же. Оператору звонил, говорит "у нас технический сбой, ожидайте смс, скоро должно заработать". Но это скоро длится уже очень долго 🤪
Переглянути вкладення 63306
Сімку реєстрували на паспорт онлайн? Чи ходили в ЦОА? Якщо онлайн, то може бути таке, що сімка не на вас, а на дядю зареєстрована. В них була плутанина з онлайн реєстрацією.

Місто
Днепр city
Телефон
Xiaomi
Добрый день, а у меня обратный вопрос, можно перейти с е-сим на обычную? Сейчас у меня контракт. Нигде на сайте обратного перехода не нашел.

Місто
Івано-франківськ
Добрый день, а у меня обратный вопрос, можно перейти с е-сим на обычную? Сейчас у меня контракт. Нигде на сайте обратного перехода не нашел.
Або підійти в ЦОА, було безкоштовно, як зараз, не знаю.

Місто
Киев
Переход в пластик платный. Что-то около 50 грн.

А что до моей проблемы:
Был в "магазине" Киевстар. Ситуация забавная: чтобы перейти с зарегистрированной предоплаты, надо разрегистрировать сим-карту, т.к. перевод в е-сим расценивается как удаленная замена сим-карты. Но сейчас продавцам из точек Киевстара запретили снимать регистрацию, и надо писать заявление, которое будут рассматривать и потом оператор снимет сам.

В общем, буду переводить lifecell, у них (с водафоном) с этим проще....

Зверху