Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
eSIM від Vodafone – ваша віртуальна SIM-картка
Купити віртуальну eSIM Vodafone онлайн 📲 Вбудована SIM-картка вже у вашому смартфоні 🔄 Самостійно встановлюйте eSIM на ваш пристрій
Підтримка монобанку відповіла, що 2 роки)Чи є термін дії (термін активації) у eSIM, яка була куплена в монобанку? Якщо є, то який?
Чого боїшся зашкварити моно-картку?Apple1 сказав(ла):Хочу купити esim через monobank. Підскажіть будь ласка, номер в такому випадку буде анонімний чи зареєстрований на паспортні дані з монобанку?
Ні, на відміну від lifecell, monobank НЕ передає персональні дані Vodafone, тож eSIM Vodafone буде "анонімним".Хочу купити esim через monobank. Підскажіть будь ласка, номер в такому випадку буде анонімний чи зареєстрований на паспортні дані з монобанку?
Десь рік тому, купив в Монобанку eSim Vodafone. Згодом, переніс цей номер до Lifecell, то при перенесенні номер значився як не персоніфікований.Ні, на відміну від lifecell, monobank НЕ передає персональні дані Vodafone, тож eSIM Vodafone буде "анонімним".Хочу купити esim через monobank. Підскажіть будь ласка, номер в такому випадку буде анонімний чи зареєстрований на паспортні дані з монобанку?
Понятно. Я действительно сделал по всем правилам. Без кода, думаю, что не получится. Я перекидвал с одного смарта на другой всё, что позволяла услуга при активации нового смарта через провод. И перекинулось буквально всё, даже настройки многих приложений. А есим не перешла.Ihor-UA, ну ви описали спосіб з сайту Водафона. Питання ж інше було, як раз таки, чи можна НЕ так зробити, як зробили ви, а як, можливо, дозволяє зробити айфон, не використовуючи повторно qr.
Навряд, бо в Італії, якщо не помиляюсь, сім-картки тільки по паспорту продаються.а можна так в Україні італійській водафон купити?
Для MNP здається потрібна SIM/eSIM з тарифом а не просто балванка (на кшталт Lifecell).Для MNP також підійде чи ні?