Golden Telecom

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Re: Обсуждение Golden Telecom

chelavek,
Не он у меня в минус что-то около 60 копеек ушел, и дальше номер блочится и абонка не снимается. Потом пополняешь, если надо, и все опять работает. Правда пока номер в минусе в КС и БИ не регится, только в родной сети.

Только при этом прямой на вход/выход отключен, можно дозвониться только на кривой номер.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)

что то не приходит ответная смс с номеров "010" и "015"
у всех так ?

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

Не працює лінія додзвону до оператора 111/112: при спробі додзвонитись(рідна мережа): робобаба КС каже, що "ви набрали невірний номер", при цьому по екстреному 112 вона це говорить безпереривно. При спробі набрати 466 - робобаба ГТ каже "неверный номер".
В роумінгу КС 111-невірний номер, 466-номер не є дійсним, 112 - меню 112 КС для роумерів.
У всіх така ситуація, чи тільки в мене?(був відключений роумігн через борг,думаю - може це результат). Оператори морозяться(дзвонив з іншого номера); на адекватних останнім часом не попадав, а оцінити їхнє "якісне" обслуговування, на жаль, не вийшло: перший раз закінчились гроші на номері, а другий раз обірвався зв"язок

• Like
Реакції: DiL

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Verden, докинь деньжат до положительного баланса и будет тебе счастье минут через 30-40. Было аналогичное и у меня.

Добавлено через 1 минуту
Lawyer, там из мобильных только 068 код почему-то обслуживают

Останнє редагування:

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

подправлю Lesnoy, 044 4905000

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

Verden, докинь деньжат до положительного баланса и будет тебе счастье минут через 30-40. Было аналогичное и у меня.
На балансі більше 20 грн, поповнював ще на початку місяця.

Добавлено через 54 секунды
Tsa, Lesnoy, я й намагався з ними з"єднатись через "міський аналог". Але, він же платний навіть з ГТ:(
Tsa, на даний час в тебе працює 111?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
BlackBerry 9900

Verden, позвоните на городской номер обслуживания, указанный Lesnoy. Все работает нормально, возможно локальные проблемы с вашим номером.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

Verden, позвоните на городской номер обслуживания, указанный Lesnoy. Все работает нормально, возможно локальные проблемы с вашим номером.

Я дзвонив в підтримку минулого тижня за тим номером, який був указаний вище, називав свій номер телефону, проходив ідентифікацію як власник. Оператор мені сказав: "ведуться работи, спеціалісти намагаються вирішити питання, можливо, на наступному тижні номер 111 буде працювати". Тобто, оператор визнав, що неполадки є. До цього оператор Тетяна(якщо не помиляюсь) взагалі втирала мені єресь про те, що треба обов"язково вибрати мережу Київстар, бо, мовляв, тепер усе працює через КС. Але під час розмови вибір було зроблено, а ситуація не змінилась. В результаті вона повісила мій дзвінок і пішла зв"язуватись з технічним відділом, хвилини 3 зв"язувалась, і на тому в мене на припейдному рахунку закінчились кошти, довелось передзвонювати з іншого номера.

DiL

Місто
Харьков
Телефон
Mi MAX

А таки не работает 111 (деньги на счету были и есть, более 100 грн, 336- работает)

Місто
Киев
Телефон
BlackBerry 9900

Прошу прощения за дезинформацию, номер действительно не работает.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

Jester, оновлюють IVR?

Місто
Киев
Телефон
BlackBerry 9900

Нет, это не связано с IVR. Перенос на биллинговую платформу КС :)

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020

Нет, это не связано с IVR. Перенос на биллинговую платформу КС :)

Что же они так мучительно долго переносят? Билайны за ночь одну гораздо в большем количестве перебрасывались

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)

Что же они так мучительно долго переносят? Билайны за ночь одну гораздо в большем количестве перебрасывались
Голден крепкий орешек
сопротивляется ... :B

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Verden, третий месяц интеграции ... Я боюсь предполагать что либо.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

https://webbill.goldentele.com/
Сервер не найден
Firefox не может найти сервер webbill.goldentele.com.
Це вже "тю-тю", чи ще буде доступ? Буквально день-два тому ще заходив. Сьогодні вже не пустило ні сюди, ні на будь-який інший сайт ГТ(http://www.goldentelecom.ua/ ; http://gsm.goldentele.com/ (раніше з нього був редірект на сайт Бі) ).

Зверху