Google Гаманець (Google Wallet) та Google Pay (ex Android Pay)

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
Мобільний застосунок «Google Pay» з літа 2022 року називається «Google Гаманець».

Google Гаманець (Google Wallet) — це безпечний і конфіденційний цифровий гаманець, що забезпечує швидкий доступ до платіжних карток, проїзних, квитків, ключів або офіційних посвідчень особи, які ви в ньому зберігаєте.
Домашня сторінка: Google Гаманець (вебверсія), Google Pay (архів) | База знань

Google платіжний центр (Google Pay) — це служба, завдяки якої можна легко здійснювати покупки в Інтернеті й мобільних застосунках, а також користуватися функцією оплати дотиком усюди, де приймаються платежі через «Google Pay».

Причина: Google Wallet
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
У человека добавлена карта в кошелек гугла и эту карту вы добавляете себе в кошелек, после чего получаете блок аккаунта?
Такой сценарий был у меня с картой друга. Раньше я свои карты добавлял в учётку сестры и всё было норм.
А знакомый на заводе добавлял карту в свой аккаунт, которую раньше в кошелек Google не добавлял.

Місто
Хмельницький
інший аккаунт, який був пов'язаний з цим платіжним профілем
Це як?

Ніби на кожний Гакаунт ним створюється окремий платіжний профіль. Наприклад, я створив новий (нова реєстрація пошти) перед реєстрацією в певному банку/системі/магазині і т.д. В кожному Гакаунті є можливість додати платіжні картки. Звичайно одну картку не треба додавати в різні Гакаунти.
Але можна додати одну картку і в Гпей і в Апей в різних телефонах.
Post automatically merged:

Предоставление одних фоток документов не помогает, надо ещё подтвердить свой юрадрес.
Тобто блок реальний. Мене тільки лякали, бачив на екрані "платіжний профіль заблоковано", але фактичного блокування не було. Я раніше про це писав.

Щодо юрадреси - в вас реєстрація Гаку на юрособу?

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Можна додати декілька довірених облікових записів. Скоріше за все, через реалізована функція "сім'я".
Я раніше міг користуватися так Google Pay на телефоні платіжним профілем, який закріплений за іншим обліковим записом. Але потім Google змінила політику.

Тобто блок реальний.
Ну додати інші платіжні картки система не дає. Щодо оплат, то я не перевіряв.

Щодо юрадреси - в вас реєстрація Гаку на юрособу?
Фізособа. Там у платіжному профілі зазначається юридична адреса відповідно до якої Google застосовує відповідні політики, якщо так можна виразитися. Тобто це головна (основна) адреса.

Місто
Хмельницький
користуватися так Google Pay на телефоні платіжним профілем, який закріплений за іншим обліковим записом
Маєте на увазі різні облікові записи (різні Гаки), що створені однією людиною для себе?
Чи увійти в Гак іншої людини і користуватися її платіжним профілем?
Думаю другий варіант теж можливий, не пробував.
Можливо гугол відслідковує користування одним Гаком (платіжним профілем) одночасно в різних локаціях.
Ніби ж немає заборони мати одній людині декілька смартфонів, в кожному увійшов в свій Гак, а використовуєш той, який в даний час зручніше/під рукою?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
alibob, маю на увазі це "Користувачі платіжного профілю", яких можна налаштувати на цій сторінці:

Також там можна налаштувати юридичну адресу.

Місто
Хмельницький
alibob, маю на увазі це "Користувачі платіжного профілю", яких можна налаштувати на цій сторінці:

Також там можна налаштувати юридичну адресу.
Бачу себе єдиним користувачем. І не бачу можливості додати іншого. Можливо це тому, що Гак фізособи. Бачу є можливість Гаку для Організації
Screenshot_2024-12-28-18-11-33-889-edit_com.android.chrome.jpg
Можливо тоді будуть декілька користувачів одного платіжного профілю.
В Вас є можливість додати іншого користувача до Вашого платіжного профілю фізособи? Цей користувач теж має мати Гак? Це ж не буде їх об'єднанням?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
всё делалось с приложения банка
Треба було пробувати через введення реквізитів карти в Гаманці, або у веб-версії додати карту, а на смартфоні лише активувати безконтакт.

• Like
Реакції: Ghia
Місто
Ukraine, Odessa
Щось дивне, багато карток розкидано по різним акаунтам родичів. У знайомих так само, ніхто не блокував. Останній раз позавчора додавав собі чужу картку, наче, норм все.

Але чому блокують аккаунт у Гуглі - дійсно важко дізнатися. У знайомого два роки тому був блок, довго бодався з ними. Врешті розблокували місяця через 4. І карти в нього були лише власні.

У мене особисто був прикол з PayPal (хоч і не гугл, але теж неможливо було дізнатися причину). Навіть телефонували мені, щось вручну скидали, потім все норм стало.
Мені ще здається, що від інтенсивності користування залежить. Якщо операцій не було, і тут почали розкидати картки по акаунтам, це може бути підозрілим. Бо інші по 5 різним акаунтам картки роздають і все норм (родичам здебільшого, але не впевнений, що це Гугл так легко з'ясовує).

Пригадав ще, що Моно блокував платіж з чужого Гугла, здалося йому, що нетипова операція. Але спитав у додатку, чи це був я, після підтвердження стали проходити платежі.
Post automatically merged:

Треба було пробувати через введення реквізитів карти в Гаманці
Не знаю, чи це допомагає, але додаю лише так картки.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
І не бачу можливості додати іншого. Можливо це тому, що Гак фізособи.
Скоріше за все, треба робити через це:

Треба було пробувати через введення реквізитів карти в Гаманці...
Ось знайомий на роботі робив через застосунок банку, а я картку друга додавав власноруч через Гаманець Google — результат був однаковий :)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Был в отъезде с компанией друзей. Необходима была возможность добавить карточку друга в свой кошелёк Google. Не дойдя до верификации банка, получил блок платёжного профиля. В профиле были все мои карты и вот решил добавить одну карту друга. Раньше было с этим проще, сейчас что-то Google подкрутил по безопасности.
Запрос на разблокировку подавал тогда через ссылку на форму, которая была указана в письме и непосредственно через сайт платёжного профиля. В общем, по первому пути сформировали запрос в поддержку и написали, что мы обработаем на протяжении 48-ми часов. Вроде как, быстрее обработался запрос через форму платёжного профиля. Вчера получаю письмо счастье, что снова документы приняли и мы проверяем профиль -- заблокировали второй профиль без возможности подать запрос на разблокировку через платёжный профиль и поблокировали карты в Google Wallet. Фактически месяц Google что-то себе думала и вот родила по тому профилю, где не біло проблем. Единственный момент, что юрадрес на втором профиле был указан левый после блокировки платёжных аккаунтов с начала введения санкций, которые распространились на Донецкую область.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Был в отъезде с компанией друзей. Необходима была возможность добавить карточку друга в свой кошелёк Google...
Мдаа... той ще квест 🫤 Оце міркував підключити до свого Гаманця Приват-конверти дружини та дочки – тепер щось не хочеться цього можливого гемору.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
KonsL, зараз Google веде якусь жорстоку політику. Вимагає, щоб відомості у налаштуваннях платіжного профілю були введені офіційні. Якщо ж додавати до профілю картки інших осіб, то в більшому випадку можна отримати проблеми. Раніше все було набагато простіше.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Ну звернувся вчора до підтримки Google, отримав наступну відповідь:
Використовуючи надану вами інформацію, я перевірив ваші дані з нашою командою спеціалістів і отримав оновлення про те, що ваш обліковий запис перевіряється на предмет перевірки. Однак справу було передано нашій команді юристів для подальшого розгляду. Наразі з вашого боку не потрібна додаткова інформація.

Ми сподіваємося, що розгляд буде завершено протягом наступних кількох днів, але зауважте, що може минути до тижня, перш ніж команда юристів завершить розслідування. Наша команда спеціалістів зв’яжеться з вами безпосередньо, коли ми дійдемо рішення.
У грудні зловив блок облікового запису з юрадресою в Донецькій області (підконтрольна України й вона використовується у банка). Оскільки юрадреса співпадає з документами з банку, то обліковий запис розблокували. Інший обліковий запис має адресу Львівської області (вона мною була змінена, коли у квітні 2022 року Google заблокував облікові записи Донецької області через санкції). Зараз у заблокованому обліковому записі не можна навіть змінити юрадресу на Донецьку область (чи взагалі на будь-яку).

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
В приложении банка карту показывает как добавленную в гугл pay.В приложении кошелек(ex google pay) карта добавилась,но крутится значек идет настройка,и как неактивна,нельзя дать имя,или сделать основной.При этом пришло смс,перевірка карты.Что это за глюк,когда закончится,куда копать? При этом вторая карта этого банка залетела моментально,ее видно.Какой лимит установки/удаления карт в гугл пее? Я несколько раз удалял и устанавливал зависшую карту.По разному,и из банк.приложения и через кошелек

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Что это за глюк,когда закончится,куда копать?
Телефон перезагружал?
Возможно, сбой при токенизации. Если токен не удаляется, то попробуй через банк его удалить.

Какой лимит установки/удаления карт в гугл пее? Я несколько раз удалял и устанавливал зависшую карту.
Данные лимиты держаться в секрете. Но в сутки можно добавить не более 12 карт, но там есть ограничения на перетокенизацию карт в месяц.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
лимит установки/удаления карт
Типовий ліміт на токенізацію одної і тої самої карти - 10 раз, але може бути і менше. В разі, коли вже не вдається додати карту, через підтримку банку треба просити видалити на їх стороні усі токени по проблемній карті, і лише тоді пробувати знову.

Найкращий метод додати карту - спочатку через веб https://wallet.google.com/wallet/paymentmethods додати карту за реквізитами, тоді на смартфоні увімкнути безконтактні платежі для неї.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Шотам, это говорит, что карта ожидала токенизацию. Банк мог завершить этот процесс вручную, что и было сделано.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Шотам, это говорит, что карта ожидала токенизацию. Банк мог завершить этот процесс вручную, что и было сделано.
Якщо додаєш картки деяких банків, серед варіантів підтвердження є якраз "дзвінок в банк", можливо він був вибраний помилково/або так спрацювала система безпеки.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
можливо він був вибраний помилково/або так спрацювала система безпеки.
Якщо був обраний варіант "дзвінок у банк", то зазвичай дається можливість змінити на інший тип підтвердження. Щодо системи безпеки, ну може бути, але є вірогідність сбою.

Зверху