Google Гаманець (Google Wallet) та Google Pay (ex Android Pay)

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
Мобільний застосунок «Google Pay» з літа 2022 року називається «Google Гаманець».

Google Гаманець (Google Wallet) — це безпечний і конфіденційний цифровий гаманець, що забезпечує швидкий доступ до платіжних карток, проїзних, квитків, ключів або офіційних посвідчень особи, які ви в ньому зберігаєте.
Домашня сторінка: Google Гаманець (вебверсія), Google Pay (архів) | База знань

Google платіжний центр (Google Pay) — це служба, завдяки якої можна легко здійснювати покупки в Інтернеті й мобільних застосунках, а також користуватися функцією оплати дотиком усюди, де приймаються платежі через «Google Pay».

Причина: Google Wallet
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Kazzak, натискаєш кнопку "Подробнее" й там повинна бути форма з можливістю додати скани документів. Через цю форму документи швидше пройшли опрацювання.
Наскільки зрозумів, що не працюють саме онлайн-оплати з карт, які додані в Гаманець (оплата з токенізованих карток на телефоні проходить).

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Kazzak, натискаєш кнопку "Подробнее" й там повинна бути форма з можливістю додати скани документів. Через цю форму документи швидше пройшли опрацювання.
Наскільки зрозумів, що не працюють саме онлайн-оплати з карт, які додані в Гаманець (оплата з токенізованих карток на телефоні проходить).
Оплата з токенізованх карток - проходить
Та я їм вже в підтримку написав.
Якась шиза: аккаунту більше 20 років

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
аккаунту більше 20 років
це тут ни до чого. Там автоматика на триггеры реагирует, что-то из ваших действий им показалось подозрительным - они блокнули.

или может не ваши действия, а попытка ваши данные кем-то использовать для оплаты, это они вас берегут так. Неудобно, канеш.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Kazzak, ну з мого досвіду обробка через вебформу платіжного профілю проходить швидше, ніж через інші канали. Твої дані в налаштування платіжного профілю повинні співпадати з документами.

Ти свій профіль кому-то міг і продати )

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Kazzak, ну з мого досвіду обробка через вебформу платіжного профілю проходить швидше, ніж через інші канали. Твої дані в налаштування платіжного профілю повинні співпадати з документами.

Ти свій профіль кому-то міг і продати )
Це я заплатив новою карткою від Моно.
Кумарить це все

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Якась шиза: аккаунту більше 20 років
Ого. Еще по инвайту?
Так.
Жодних лівих рухів - не було.
Всі транзакції - звичайні.
Ніколи не користувався пріоритетною підтримкою від Гугл One (бо не було потрібно), а тут взагалі (як виявилось) її нема

Зверху