Google Гаманець (Google Wallet) та Google Pay (ex Android Pay)

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Мобільний застосунок «Google Pay» з літа 2022 року називається «Google Гаманець».

Google Гаманець (Google Wallet) — це безпечний і конфіденційний цифровий гаманець, що забезпечує швидкий доступ до платіжних карток, проїзних, квитків, ключів або офіційних посвідчень особи, які ви в ньому зберігаєте.
Домашня сторінка: Google Гаманець (вебверсія), Google Pay (архів) | База знань

Google платіжний центр (Google Pay) — це служба, завдяки якої можна легко здійснювати покупки в Інтернеті й мобільних застосунках, а також користуватися функцією оплати дотиком усюди, де приймаються платежі через «Google Pay».

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Заметил, что стала лезть реклама продуктов в инстаграме, которые покупались ранее через Google Pay. Кто-то еще замечал такое?

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
то, что Гпей не любит рут - на то есть объективные причины ?
Samsung ещё больше не любит рут. Некоторые функции телефона (например, Samsung Pay) отмирают вообще навсегда после рутирования. И вернуть их обратно нет уже никакой возможности.

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
RailwayBot в Телеграмі на днях видав таке:
Оновлення Wallet для Android - тепер я вмію зберігати квитки в Google Pay.
Після збереження, квиток нагадає про себе за 2 години до відправлення і завжди буде доступний в додатку Google Pay. Це неймовірно зручно і просто!

Хтось уже пробував? В себе не знайшов такого пункті, щоб додавати квитки самостійно.

Kamrad

☆︎☆︎☆︎
Місто
якесь містечко на чужині
Системні вимоги:
  • Android 4.4+
  • NFC
  • без root
Сейчас по ссылке для скачивания уже написано: поддерживается на устройствах с ОС Android версии 5.0 и выше. Как установить на Android 4.4.4 ? Может у кого есть старое приложение для Android 4.4+?

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Railwaybot - все работает, оплата проходит через liqpay +комиссия привата за сервис около 18грн. Сам билет с логотипом Привата потом можно скачать в приват24 или на почту выслать. Либо билеты можно добавить прямо через чатбот в GPay. Единственное не помню, на момент оплаты предлагается переадресация для оплаты на сайте ( карты из GPay не подтягиваются)

*** +/- прикольный сервис. Первый раз воспользовался 28/06. нужно было срочно выкупить билеты, а сайт booking.uz.gov.ua висел. Бот отработал идеально, меню выбора билетов, мест и т.д. достаточно удобное.

**** плохо , что о наличии комиссии никоим образом не уведомляют

Добавлено через 3 минуты
Ребята, кто встречался с ситуацией блокировки карт в кошельке Google Pay ? Какие могут быть причины блокировки ? (в приложении нет никаких сообщений) Куда можно обратится прояснить ситуацию?

Останнє редагування:

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
STIGA, покажіть як виглядає квиток в ГПей. Там з'являться новий розділ з ними?
Просто цікаво:eek:

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Ребята, кто встречался с ситуацией блокировки карт в кошельке Google Pay ? Какие могут быть причины блокировки ? (в приложении нет никаких сообщений) Куда можно обратится прояснить ситуацию?

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
STIGA, більше інформації. Може справа в телефоні, може в банку. Якщо проблема в телефоні, то шукати в оновлені, руті, розблокуванні завантажувача...

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Tsa, скорее всего проблема была из-за того, что я временно заблокировал карту одного из банков, конечно был сразу же заблокирован токен этой карты в G-Pay. Нигде саппорте G-Pay нет никакой информации по причинам и регламенту блокировки. Банк со своей стороны утверждает, что он не влияет на блокировку всего кошелька.

Вообщем проблема была решена только удалением карты из кошелька, так как разблокировка карты в банке прошла мгновенно, а в G-Pay обновлялась более 3-4 часов.

Добавлено через 26 минут
STIGA, покажіть як виглядає квиток в ГПей. Там з'являться новий розділ з ними?
Просто цікаво:eek:

выглядит практически одинаково , как и в ApplePay. Активные билеты висят в одном разделе с картами. Есть вся инфа по билету: QR, время, место, оповещение в день поездки и т.д. Завершенные билеты потом попадают в архив.

Вкладення

• photo_2019-07-07_22-35-54.jpg
    photo_2019-07-07_22-35-54.jpg
    59.2 КБ · Перегляди: 56
  • photo_2019-07-07_22-35-48.jpg
    photo_2019-07-07_22-35-48.jpg
    56.7 КБ · Перегляди: 55
  • photo_2019-07-07_22-35-46.jpg
    photo_2019-07-07_22-35-46.jpg
    58.6 КБ · Перегляди: 49
  • photo_2019-07-07_22-35-51.jpg
    photo_2019-07-07_22-35-51.jpg
    37.9 КБ · Перегляди: 49
Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Не понял, а как в Гугл Пей забиваются дисконтные карточки? Точнее, с этим я разберусь, а как их потом считывать?

JKL

Місто
Киев
На KLO, в Watson's и Метро считывали. В Новусе даже и не заикайся, "Действительна только карта... бла-бла-бла"

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Я використовую ще дві програми - кардхолдери (одну з яких той самий новус і піарив, а після двох років співпраці повернувся в кам`яний вік до пластику онлі). Третім кардхолдером іде Гпей. На сьогодні з 63 карт не приймають з екрану телефону 4-5 шт, в ому числі і новус, який взагалі крім пластику нічого не приймає. Той самий Collin`s, Varus, Епіцентр, Інтертоп і ко та інші приймають номер карти або телефону у випадку неможливості считування з екрану телефону.
Приємним використанням дисконтних карт в Гпей робить геолокація пропонуючі потрібну карту та автоматичне налаштування яскравості для считування сканером.
На IPS екранах процес зчитування сканером гірший ніж на AMOLED.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
JKL, мне в эпицентре заявили, что считывать не будут. Не будут - так не будут. На кассе самообслуживания умничающих кассиров нет, а сканеру пофигу, телефон я подсунул и бумажку со штрихкодом.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
JKL, мне в эпицентре заявили, что считывать не будут. Не будут - так не будут. На кассе самообслуживания умничающих кассиров нет, а сканеру пофигу, телефон я подсунул и бумажку со штрихкодом.

У Львові щось я не бачив кас самообслуговування в Епіцентрі, касирші посилають на одну єдину касу в якої є "новіший сканер", і ця каса як виявляється "для оплаченого товару". Доводиться ще пояснювати чому я такий наглий лізу туди без оплаченого. Якось такий сервіс

Місто
Denver
Да, сканеры много где ещё не очень умеют считывать с дисплеев...

• Like
Реакції: Set
Зверху