Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Если заплатить за первый месяц 5 грн, то потом можно будет оплатить годовую подписку со скидкой? Если да, то за 13 месяцев средняя оплата будет (5+190)/13=15 грн
happy_stone, ясно, у мене таких +4 (2 по 2 за перевірку безпеки у 2015 і 2016 роках)
Значить вони рахуються окремо... Хм, цікаво, бо не пам'ятаю як було тоді, коли брав 100Гб на безкоштовний період (перший місяць)...
krebs83, у мене теж 19 (15+4, написав вище), але цікаво гугл пише про ці Гб: У вашому обліковому записі Google безкоштовно передбачено 15 ГБ пам’яті. Додатковий обсяг пам'яті за умовами рекламних акцій має обмежений термін дії. Якщо ви оновите свій тарифний план, в обліковому записі буде доступний як придбаний, так акційний обсяг пам'яті.
Цікаво, десь є вказаний цей термін? Можливо, тоді (10 років тому) вони це писали, але я не пам'ятаю...
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.