Часто бывает и такое, но только это не полноценное решение проблемы, да и вопрос ставился улучшить мобильную связь и инет, а не провести проводной.2G нет, а оптика есть?
Часто бывает и такое, но только это не полноценное решение проблемы, да и вопрос ставился улучшить мобильную связь и инет, а не провести проводной.2G нет, а оптика есть?
Локація така. Будинок в низині.2G нет, а оптика есть? Или там дом такой?оптоволокно
Та ясно, що неповноцінне. Але, підозрюю, що якщо там вагончик, в якому погана мережа моб. оператора, то людина там не живе постійно, а працює, вагончик не його, тому купляти ріпітер і монтувати агтену - не варіант, та й дорого. А, от, розмістити в місці хорошого прийому портативний вайфай роутер - саме то, оптимальний варіант.это не полноценное решение проблемы, да и вопрос ставился улучшить мобильную связь и инет, а не провести проводной.
До речі, 6620L вміє 3g/4g.Друзі, привіт! Оживлю мертву тему
В часи колитрава була зеленіша і небо синішеу великої трійки тільки починалось освоєння 3G і на трасах між містами нормальний інтернет був тільки від Інтертелекома, у мене з'явилась потреба мати інтернет в дорозі між Тернополем і Києвом. Я тоді купив роутер Novatel 6620L і до нього антену від Vitex на частоту 800 МГц з підсиленням 5 дБ. Звичайно, покращення якості зв'язку в рази вона не давала, але конект був стабільнішим. Тепер Інтера в наших краях нема, толку від цього роутера мало. Мені дали в користування Novatel 7730L, є інтернет СІМ-пара від Київстар і тепер питання стоїть у антені. Я правильно розумію, що варто брати антену на 900/1800 МГц, наприклад таку? І взагалі, чи буде на трасах з нього толк, адже LTE 900 МГц в ньому немає? І ще питання: в 7730 є два антенних роз'єми, оскільки він підтримує технологію MIMO. Я не дуже розбираюсь в антенах, підкажіть, чи покращиться зв'язок, якщо підключити 2 таких антени в ці роз'єми, чи потрібна спеціальна антена для цієї технології? Дякую!
Более того, он может 900/1800 LTE в отличии от 7730. Лучше оставить его и доставить антену на 900/1800До речі, 6620L вміє 3g/4g.
Я тоді купив роутер Novatel 6620L і до нього антену від Vitex на частоту 800 МГц з підсиленням 5 дБ
Так одна и та же антеннаЯ правильно розумію, що варто брати антену на 900/1800 МГц, наприклад таку?
Скорость должна увеличиться, но не фактЯ не дуже розбираюсь в антенах, підкажіть, чи покращиться зв'язок, якщо підключити 2 таких антени в ці роз'єми
Судячи з опису - різні, різний номенклатурний номер. Чим відрізняються - невідомо.Так одна и та же антенна
У первой резонанс 850МГц, у второй гораздо хитрее.відрізняються - невідомо.
Так, раніше цей роутер був прошитий під Інтертелеком, потім його перешили і додали LTE 1800 і 2600 замість американських частот. Тільки після того він в процесі роботи деколи ребутиться ( але тут питання чи ці частоти допоможуть за містом.До речі, 6620L вміє 3g/4g.
Варіант. Тобто все-таки купувати нову антену?Лучше оставить его и доставить антену на 900/1800
Тільки швидкість? А стабільність сигналу?Скорость должна увеличиться, но не факт
В описі вказано, що вони розраховані на різні частоти. Я пробував стару антену підключати до 6620, на покритті LTE 1800 вона не тільки не покращує прийом, але, судячи по цифрах, його погіршує. Тому вона точно на 1800 не допомагає. Питання чи нова допоможе.Судячи з опису - різні, різний номенклатурний номер. Чим відрізняються - невідомо.
Для начала убедиться что в модеме активированы 900/1800/2600 lte. Инструкция по Активации. Ибо без 900го на трасе покрытие будет сильно страдать.Варіант. Тобто все-таки купувати нову антену?Лучше оставить его и доставить антену на 900/1800
* 2G GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
* 3g UMTS/HSPA+ 850/2100MHz
Сдал на алюминийА что теперь делать с интеровской антенной за пределами одесской области?
Вот я и размышляю - вроде бы, какие-то частоты местами совпадают..... )Сдал на алюминийА что теперь делать с интеровской антенной за пределами одесской области?
В принципі можна перезібрати під 4жВот я и размышляю - вроде бы, какие-то частоты местами совпадают..... )Сдал на алюминийА что теперь делать с интеровской антенной за пределами одесской области?
Хммм. То есть, без пересборки, от нее толку мало?В принципі можна перезібрати під 4ж спробуватиВот я и размышляю - вроде бы, какие-то частоты местами совпадают..... )Сдал на алюминийА что теперь делать с интеровской антенной за пределами одесской области?
Скоріш за все, вам захочеться мати швидкісний інтернет, тому 2ж відпаде, так? В такому разі залишаються 3ж та 4ж. На скільки дБ розрахована ваша антена? На яких технологіях та частотах віщають БС, які буде ловити антена? 3g не від ІТ працює на частоті 2100 МГц, 4g - 900/1800/2600 МГц.Хммм. То есть, без пересборки, от нее толку мало?В принципі можна перезібрати під 4ж спробуватиВот я и размышляю - вроде бы, какие-то частоты местами совпадают..... )Сдал на алюминийА что теперь делать с интеровской антенной за пределами одесской области?
Децибел 15 есть, наверное. Покупалась, как 18. Она длинная, как лыжная палка. Но, в общем, многое становится понятно. То, что теоретически, мог бы ловить мой модем (3g / 850), в нашей ситуации отсутствует, правильно? Остается 2g.... но он и без антенны везде присутствует уже лет 20, так?Скоріш за все, вам захочеться мати швидкісний інтернет, тому 2ж відпаде, так? В такому разі залишаються 3ж та 4ж. На скільки дБ розрахована ваша антена? На яких технологіях та частотах віщають БС, які буде ловити антена? 3g не від ІТ працює на частоті 2100 МГц, 4g - 900/1800/2600 МГц.Хммм. То есть, без пересборки, от нее толку мало?В принципі можна перезібрати під 4ж спробуватиВот я и размышляю - вроде бы, какие-то частоты местами совпадают..... )Сдал на алюминийА что теперь делать с интеровской антенной за пределами одесской области?
Ага, это будет 900 МГц из 2g, вроде как 20 лет назад, но с хорошим приемом, правильно?900 МГц зможе приймати, все одно буде краще ніж на вбудовану антену.