Не знаю, але український акаунт працює з нашими картами без проблем, а американскій не працював тоді, колись.А ціни різняться?
Не знаю, але український акаунт працює з нашими картами без проблем, а американскій не працював тоді, колись.А ціни різняться?
Коли у мене був 3g то і акк був USA і платив за софт нашими картами. Потім був акаунт раши, там ціни були дуже приємні.Не знаю, але український акаунт працює з нашими картами без проблем, а американскій не працював тоді, колись.А ціни різняться?
Тобто можна мати декілька аккаунтів і переключатись більш менш безпроблемно для встановлення софту?Коли у мене був 3g то і акк був USA і платив за софт нашими картами. Потім був акаунт раши, там ціни були дуже приємні.Не знаю, але український акаунт працює з нашими картами без проблем, а американскій не працював тоді, колись.А ціни різняться?
Точно вже не пам'ятаю, давно це було.. Може справа в цінах, чи ще в чомусь.. Але так було зручніше.був USA і платив за софт нашими картами. Потім був акаунт раши
Ну перемикатись не "одним кліком", треба вийти-зайти, але потім при оновленні додатків перезаходити не треба.переключатись більш менш безпроблемно для встановлення софту?