iPhone для жебраків

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Це тобі буде доказом що не одна моя знайома обирає саме компактність, а ще й інші трапляються.
Зачем мне читать частные ( почти единичны) случаи если я часто бываю в ябко у друзей и там только и слышу промакс, промакс, промакс, и да, от девочек с маленькими ручками тоже. Вот это статистика.
Вони тільки тому з ними і ходять, бо це найдорожче і "найпрестижніше" з усього на світі.
А була б на ринку якась компактна модель за ціною промаксів - то обирали б її.
Ванга? Или опять стереотип на личных убеждениях? Что самое интересное уже согласился что бизнес таки ходит с ними. А в прошлом сообщении уверенно писал что им маленький компакт нужен как успешным. Ой господи, цирк с конями)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Вони тільки тому з ними і ходять, бо це найдорожче і "найпрестижніше" з усього на світі.
А була б на ринку якась компактна модель за ціною промаксів - то обирали б її.
Ну мені, наприклад, пофіг на престиж, ціну шукаю найшижчу і тіко б/в в ідеалі, і нізащо не візьму щось мілке, бо активно працюю "на бігу" з інформацією, віддаленим доступом, було б у Яблука щось розкладне накшталт Fold, щоб екран ще більше за Pro Max, взяв би його.
Та чого далеко ходити - ред-форум краще читати/писати на великому екрані, а не на бздюшці недо-діагональній)))

Місто
Львів
стереотип на личных убеждениях?
Ти дивак якийсь, невже не розумієш що мода зараз така на лопати? І що велика частина юзерів, серед яких і купа підприємців, навіть не задумуються з якою якістю айфон відео знімає чи фото робить? І що мода має властивість змінюватися, то й, зовсім не виключено що за якийсь час повернеться до компактів?

От була у мене в 2001-му Nokia 8210 вагою 79г, а за кілька років після неї модель 6600 вагою 125г просто якоюсь величезною цеглою видавалася.
От так і з айфонами, мода змінилася і більшість вже перестала цінувати компактність і легкість.
Post automatically merged:

ред-форум краще читати/писати на великому екрані,
Мені теж :) Але багатьом успішним підприємцям не до балаканини на якихось ред-форумах чи в соцмережах, вони взагалі в екран смартфона майже не заглядають.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
невже не розумієш що мода зараз така на лопати
Мода на лопаты началась в 2016 году когда вышел 7плюс и не заканчивается по сегодня. Этому свидетельствуют отчеты по количеству продаж моделей которые легко можно найти в интернете. И дело не особо в моде. Потому что люди привыкли потреблять контент и чем больше экран для этого тем лучше.

Але багатьом успішним підприємцям не до балаканини на якихось ред-форумах чи в соцмережах, вони взагалі в екран смартфона майже не заглядають.
Откуда такие глубокие и утвердительные познания про бизнесменов?

Місто
Львів
Откуда такие глубокие познания про бизнесменов?
З тих самих нульових та початку десятих. Я виключення, бо ще з 2002 активно юзав КПК iPaq (модель вже забув), а переважна більшість знайомих-однолітків навіть до самого кінця нульових не знали як на якусь тодішню топову Нокію N70 симбіанівську прогу поставити, чи просто в інтернет з неї вийти.
І нічого, гроші без того заробляли - аж гай гудів!

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
нульових та початку десятих
Уже все понятно, дальше не нужно. Это и есть стереотип.
гроші без того заробляли
То что сегодня многие, деньги зарабатывают через интернет или управляют/ следят за бизнесом тоже через интернет в телефоне это конечно мы опустим). Я уже молчу за коммуникацию zoom в дорогеге, митинги и прочее прочее.

И я не пойму что у тебя понимается под словом «успешный бизнесмен». Торгаш с базара? Посмотри на ютуб интервью хотябы с основателемями вару/ева, новая почта, аврора, розетка и т.д. Они все с лопатами и из рук не выпускают. Чувак у которого многомиллионный бизнес ева/варус вообще сказал что офис ему не нужен. Он следит за бизнесом через смартфон. Там все нужное для него есть и ему скидывают чтобы понять картину.

Останнє редагування:
Місто
Львів
многие, деньги зарабатывают через интернет или управляют/ следят за бизнесом тоже через интернет в телефоне это конечно мы опустим). Я уже молчу за коммуникацию zoom в дорогеге, митинги и прочее прочее.
Це як розмова сліпого з глухим :)
Я тобі про своїх знайомих однолітків 60+, які для усього процитованого на власних фірмах спеціально навчений персонал тримають, а ти, скоріше, про той самий найманий молодий персонал :)

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Це як розмова сліпого з глухим :)
Я тобі про своїх знайомих однолітків 60+
О, уже меняем правила игры во время игры. Новая переменная появилась внезапно в уравнении. Зачем мне ставить в пример дедов не далеких причем знакомых? Круто вообще о чем то ведать только на примере своих знакомых. Раз так делают 1.5 твоих знаком значит весь мир так делает. Берем это за правило? Правильно? Или зачем тогда эти примитивные примеры которые вообще ни на что не влияют в общей массе? Ок, тогда для примера берем Стива Возняка. Который сооснователь эпл, бизнесмен и которому 75 лет. Который известен тем что носит по 2-3 смарт часов и 2-3 смартфона. И все одновременно юзает. Об этом масса информации в интернете. Вот это я понимаю успешный и шаровитый. А не барыга с базвра с нулевых который легализовался сегодня а мозги остались из нулевых

Останнє редагування:
Місто
Львів
не барыга с базвра с нулевых который легализовался
Ну так, моїх знайомих дійсно можна назвати "баригами з базарів", от лише не нульових, а ранніх 90-х, в нульові вже давно власними компаніями володіли.
І мене теж можна вважати "баригою з радіобазару", ще кінця 80-х, на майданчику неподалік львівського цирку :)

А Стіва Возняка з таким самим успіхом можна вважати "баригою з гаражу" :)

носит по 2-3 смарт часов
А навіщо він їх носить, чи це не маразм? Як любитель регулярних пробіжок володію смартгодинниками різних моделів ще з часів Xiaomi Mi Band 1 і точно знаю що потрібні вони мені були виключно для контролю пульсу і темпу в процесі, а також накопичення навколоспортивної статистики.

Тепер дивимося в інтернеті на Джобса, зріст 1.68см, вагу приховує, але з актуальних фото видно що хлоп хворіє на 1-у стадію ожиріння, ІМТ на око десь 35, за верхньої межі норми 24.

Краще б вже кинув той свій бізнес і почав юзати смартбраслет за призначенням, витаскуючи себе з повної фізичної дупи регулярними кардіотренуваннями.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Тепер дивимося в інтернеті на Джобса
Он умер. А Возняку 75 лет. Гаджеты он юзает, потому что ему как инженеру, который соосновал по капитализации 2.5 трл. компанию это интересно.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Місто
Львів
Сорі, машинально описка.
Post automatically merged:

ти та дурні поради надавати людям, які їх не прохають
От! Нарешті головтовкмач самокритично про свої дії на форумі відгукнувся! :ROFLMAO:

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
почав би колесо фортуни в сільпо
Тырить все то что можно купить по подпискам по цене булки хлеба. Начал бы проходить опросы за подачки и завел бы 100500 банковских карт для кешбеков. Весь набор «успешного».

Місто
Одесса
а солідному успішному підприємцю і нафіг не потрібно ним відео знімати і обробляти, чи, тим більше, у іграшки грати.
Может ему пользоваться до сих пор кнопочными Верту ?

Кочевник, самсы это отдельная тема
Не слежу за ними, поэтому не знаю что там по характеристикам как отличия внутри линейки

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Та ні, я цілком погоджуюся, ознака "успішності" - це Субару форік б.в зі США та айфон щороку на новий міняти!
1. Я где то на личности переходил?
2. Я где то заявлял о совей успешности?
3. И да, я не тырю контент, не куручу барабан в сильпо с 100500 акаунтов и не прохожу опросы за катлету.
В отличии от "успешного" бизнесмена с радиорынка который на пенсии таким занимается, отлично жизнь прожил молодую - не зря, много достиг!
Причем постоянно с разным оправдвнием, то на булку хлеба пенсионеру не хватает то это хобби.
Лучше не начинай. Бо у тебя столько ляпов в твоих постах, если всё собрать до кучи то противоречие за противоречием.

Місто
Львів
Я где то на личности переходил?
А я десь переходив на особистості? :unsure: 🤭
Усього лише погодився що твої ознаки "успішності" незрівняно вагоміші за мої дрібні хобістичні зайняття, які ти невідомо з яких міркувань окреслив для себе "успішністю"! ;)
Це ж чиста правда, мати б/в форіка і змінювати щороку айфон набагато крутіше, аніж мати 100500 акаунтів Сільпа! :ROFLMAO:

Хоча, справедливості заради, я тільки наполовину менш успішний за тебе, авто в гаражі стоїть ідентичного класу.
Лише айфони не міняю щороку :)

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Хоча, справедливості заради, я тільки наполовину менш успішний за тебе, авто в гаражі стоїть ідентичного класу.
Лише айфони не міняю щороку
Я вижу что твой потолок мериться айфонами и б/у машинами, вопросов нет.
У меня просто другие ориентиры.
Я в этом детском саду не участвую.
Знайди і тикни мене носом що я саме себе самого, теж пенсіонера, в ньому згадав!
Это было в теме ютуба. Тебе повезло, тот срач модеры потерли.

Зверху