iPhone, iOS для початківців

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Maxxx, я просто не шукаю претензій до тих речей, котрі явно не сумісні через різні операційки смартфонів. Це як водій тесли б говорив, що машина гівно, бо не можна заправити газом. Через костиль може й впіхнеш в неї установку газову, але гарантій мало
Post automatically merged:

plebis, ну та продай яблуко й купи їй андроїд планшет. Я малому якось шукав такий і без сліз на це дивитись неможливо.

Місто
Львів
з встроєним ЦАП щоб слухати їх ALAC
:oops:@Матвєй, а ви АЧХ свої вух знімали? Яка верхня межа кГц?
Бо у мене одно вухо ледь-ледь до 14 КГц дочуваэ, а друге лише до 8-ми.
Хоч вбий, не розрізняю різницю між mp3 320 kpbs та різними там FLAC-ми, ще й в навушниках і кожного разу дивуюся що деякі люди якось примудряються...

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Але ж все одно треба визнати, що завдяки обмеженням, безпека ios девайсів найкраща
Security over obscurity в даному випадку. Добре що в мене був з собою еплівський ноут :)
Ще раз, почитай пред тим як писати, Андроїд девайс прекрасно менеджиться з обох платформ

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
plebis, я розумію. Хтось недоопрацював свою софтину під іншу операційку, вірно? Я трішки не шарю як воно там той контроль працює. Вище тобі описав як розумні теперішні дітки вміють обходити блок фемілі лінк відра. В ваших отих інтернетах лайфхаків вистачає)
Post automatically merged:

magodzec, коли в тебе повнорозмірні вуха з можливістю конекту по кабелю, то чути. Ну принаймні мені. Тому більшість «крутих» по мірках форумів навушників для мене ніщо. Високі частоти і баси без серкдини з завалом по всіх фронтах таке собі задоволення

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
ну та продай яблуко й купи їй андроїд планшет
Я в третій і останній раз прошу прочитати, написане перед тим як лізти в розмову
я розумію. Хтось недоопрацював свою софтину під іншу операційку, вірно?
Не розумієш, не вірно. Не недопрацював, в принципово змушує мати ще один девайс. Фіг з нею з софтиною під Андроїд, релігійні історії. Але я не можу це робити через веб, тільки через девайс. Безпека тут теж ні до чого, в свій айклауд я зайти можу через веб зі всією безпекою, яку від мене хочуть. Але не можу менеджить дитячий девайс.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Скажемо так, компанії Apple повністю насерети на такий випадок, коли у батьків тільки андроїди, а у дитини ios з увімкненим контролем, такий збіг дуже рідко буває. Окремий девайс із повноцінним аком працює без проблем, як у Матвєй, і не треба нічого додатково купувати у Apple, аксесуари, годинники, трекери сумісні китайскі - вагон.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
повністю насерети на такий випадок, коли у батьків тільки андроїди, а у дитини ios з увімкненим контролем
Тут три важливих момента
- не у батьків тільки андроїди, в у кожного з батьків мають бути девайси. В дружини айфон, але мені це мало допомогло, вона в іншому місці. Добре що була на зв'язку.
- навіть не девайси, в саме айфони, бо я собі мусив роздавати Інтернет на ноут щоб це зробити
- ну і головне, що хєр би з ним, якби воно всьо працювало, але моя історія почалась з того, що реквест на телефон мами просто не приходив, тому мусив трахатися.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Натискаю "не маю доступу до девайс у" і:
Дивно, я так розумію, в окремих випадках вони бачать, що у тебе немає більше робочих девайсів і дають по sms, бо у мене не давало цієї опції.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Дивно, я так розумію, в окремих випадках вони бачать, що у тебе немає більше робочих девайсів і дають по sms, бо у мене не давало цієї опції.
Я не знаю теж, в мене був інший випадок, коли я заблокував ноут (робочий) і розблокувати давало тільки через девайс (айпад з розитим екраном і мертвою батареєю), не знаю що б робив, якби той айпад тоді не спрацював.
Тоді форум був далеко, висрав би ще більшу тонну на тему такого сек'юріті, коли просто нема виходу, якщо в тебе є другий девайс і він зламався до того як ти з нього вийшов.
Це мабуть насправді одна історія в не дві, тому мене так тригернуло. Що оце бажання наарити побільше айфонів призводить до реальних проблем для юзерів

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
Оце теж дивно, якщо вона була вказана як parent
вот, кто не пользуется, тому и не понять этой боли с 'экранным временем' эппла.
У меня ситуация очень похожа, у дочки ипхон, у родаков андроиды, и то, как глючит хваленый эппловский контроль за детским временем (и не только), это капец...
(и да, приходится держать в семье старенький se2 для контроля того, что у ребенка, только из-за этого).
То не приходят запросы, то время начинает считаться как попало (бывало даже чуть до ругани с ребенком не доходило: как же так, папа не мог себе представить, что такой хваленый эппл может так плющить, а оказывается может...когда папа сам засел с двумя телефонами и начал разбираться, что происходит), то эппл-стор (который по умолчанию было решено убрать из списка доступных приложений ребенку) не появляется в списке, когда меняется соответсвующая настройка по необходимости.
Список можно продолжить, это не полный.

И есть рядом детский планшет, андроид, фемили линк: небо и земля. Есть и там свои минусы, но не глючит же так безбожно.
"Дырки", которые дети используют, чтоб лишний раз залипнуть в девайс, есть и в одной и в другой экосистеме, но непредсказуемость эппловской... это трындец.

И глюки исчезают чаще всего так же внезапно, как и появляются, иногда ничего не рестартуя (точнее, девайсы то рестартуются в попытках 'полечить', только это помогает в 1 из 10 случаев, и потом оно само как-то 'лечится', жаль это 'потом' иногда приходится ждать днями)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Доречі ще один косяк виплив, після всіх цих маніпуляцій мегого і ютуб на планшеті були недоступні. В сенсі наче не існують взагалі, а не наче заблоковані. В налаштуваннях на них просто стоїть окремий ліміт по часу. Але виходить що цей ліміт працює по-різному в залежності від фази місяця - щось показує як заблоковане, щось просто зникає. Я так розумію, їх там цікавить виключно happy path, позитивний сценарій в умовах, які подобаються головному менеджеру продукту, все інше і так сойдьот :)
Я доречі саме тому кажу, що не треба ускладнювати це все керування, бо воно не може не глючити

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху