Хм... Ну так собі...
А оригінальний від Самсунгів S-серії або Хлаомі з Квікчарджем підійде?
А оригінальний від Самсунгів S-серії або Хлаомі з Квікчарджем підійде?
Чого... ціна не три рублі.А чого "так собі"
Хм... Поки не буду ставати яблодрочером.Кочевник, якісне зарядне з power delivery за "три рублі" й не буде - на Алі 24 баки ціна. Baseus такі ж ціни.
Например я взял такойСкільки коштує зарядний пристрій для 12-го іпхона?
Так вот это не троллинг , но согласен с Persona, за такие деньги зарядка должна обладать искусственным интеллектом и разговаривать с хозяином . Зная схемотехнику , там комплектующих на 2 доллара .Хм... Поки не буду ставати яблодрочером.
а у все говорят что акум у миника вообще ниочем.дед мороз заглянул чуть раньше и занёс 12 мини.. после SE 2016 непривычно большой экран и непривычно долго держит аккум)
При цьому, в управління по захисту прав споживачів вказали, що Apple в гарантійній документації не тільки відмовляється від зобов'язань по ремонту в разі використання неоригінальних зарядних пристроїв, але й не обумовлює можливість безпечного застосування власних аксесуарів попереднього покоління."Купуючи техніку цієї марки, споживач розраховує на те, що не тільки iPhone, але й зарядний пристрій будуть володіти більш високою продуктивністю", - йдеться в повідомленні.
Дорогое "удовольствие" )Из iPhone 12 mini 64 Гб получится хорошая звонилка