izibank

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
у будь-якому банку картку не можна закрити. Закрити можна лише рахунок, а картку -- деактивувати або анулювати.
Якщо захочеш повернути картку до життя, то вона повернеться з тим самим номером.
В інших банках типу ОТП та Sense картки не повертаються, а випускаються нові, з іншими термінами дії і іншим номером.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Кочевник, ось як раз Сенс банк може відродити анульовану картку :) Правда не кожен у підтримці банку може вміти робити це, але це можливо без перекидування запиту до другої лінії. Номер картки, строк дії, та CVC/CVV будуть без змін.

Як в ІЗІ закрити валютний рахунок?
Мені закрили євровий рахунок через неактивність. Через підтримку попросив відкрити -- відкрили, валютну картку поки неактивував.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені закрили євровий рахунок через неактивність. Через підтримку попросив відкрити -- відкрили, валютну картку поки неактивував.
Я спеціально закривав аби не платити з заначки за неактивність.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Кочевник, я на форумі читав, що клієнт не користувався основною кредитною карткою, а користувався віртуальними -- банк списав за неактивність. Я основною карткою користуюся, ну може віртуальною гривневою, валютними під повномасштабної війни ні -- нічого не зняли, тільки євровий рахунок закрили.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щось в ІЗІ срачка. Лякають, що сьогодні до 16:00 кінцевий термін погашення грейсу.

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
Одразу на двох відомих фінансових інтернет-форумах сьогодні - повідомлення про дії Абанку, який почав масово блокувати картки користувачів і розривати з ними ділові відносини.

Якщо ще згадати, що Абанк - один з тих двох банків (другий - Izibank), які встановили комісію у розмірі 30% від суми коштів у разі розриву ділових відносин з ініціативи банку, то це все починає трохи смердіти...

У будь-якому разі будьте дуже уважні з цим банком і по можливості обмежте з ним співпрацю до вияснення подробиць (а я чомусь думаю, що швидко все стане зрозуміло). І.. я б туди ні власних коштів зараз не заводив, ні депозитів не відкривав. Дружня порада.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Кочевник, могли не оновити текст у повідомленні, але підстрахуватися, щоб кошти клієнта розподілилися за рахунком учасно.
Уточни в підтримці банку.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Кочевник, до якого часу слід внести грошові кошти, щоб виконати зобов'язання перед банком для погашення кредитної картки.
Ось у застосунку банку вказано, що гасити треба до 18:00 останнього дня місяця і там все одно, що цей день вихідний. Якщо в SMS інші строки вказано, то, скоріше за все, забули оновити.

Вкладення

• 1725213116357.png
    1725213116357.png
    85.4 КБ · Перегляди: 12

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Що ти хочеш довести мені? Я відразу написав що в банка срачка. 31 серпня настало 30-го.

Хоча у всіх попередніх повідомленнях писало погасити 31-го. І лише в п'ятницю написали "сьогодні". Гасити треба в останній день, я й без теплої лінії знаю.

Останнє редагування:
Місто
Київ
ІЗІ в додатку не коректно відображає залишок по карті, НУЛІ. Виписку не формує. Якісь баги зранку?

Місто
Kyiv
Кочевник, я на форумі читав, що клієнт не користувався основною кредитною карткою, а користувався віртуальними -- банк списав за неактивність. Я основною карткою користуюся, ну може віртуальною гривневою, валютними під повномасштабної війни ні -- нічого не зняли, тільки євровий рахунок закрили.
Так, згідно тарифів є комісія за обслуговування основного неактивного рахунку - це кредитка. А от списати ту комісію вони можуть з іншої картки. У мене на момент виникнення умови неактивності по кредитці не було власної гривні - списали з віртуальки в євро (там як раз активність була, спеціально уточнив у підтримки - списали за неактивну гривневу кредитку).

Зверху