izibank

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Чернігів
Якщо твоє питання стосується блокування суми
Просто не розумію як воно працює там, бо в Україні часто або взагалі не блокується нічого або можуть заблокувати а при поселенні запропонувати оплатити з іншої карти або готівкою. Але одне діло тут у гривні, інше там бо є курсові ризики, особливо в умовах теперішнього положення в світі.
В будь якому разі якщо сумма заблокується то списати воно може в будь який час до заїзду? По пункту "курс валют" у застосунку, а купити евро можно по більш вигідному "обміну валют" я правильно розумію?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
bolbol, приклад на прокаті гірськолижного спорядження:
  • оплата окремо;
  • застава: документ чи блокування коштів на картці.
Оплату ти зможеш зробити заздалегідь. У ось блокування коштів, якщо готель практикує це, при заселенні.

Скажімо так. Якщо є комісія за конвертацію, то краще платити валютного карткою. У разі сплати гривневою, то не попали на DCC (готель тобі для твоєї зручності може ціну виставити у гривні, яка буде декілька разів конвертуватися).

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Я чув пораду платити кредиткою, щоб при блокуванні певної суми для застави не заморозили багато власних коштів з картки.
НЯР, при оплаті кредиткою і подальших блокуваннях-розблокуваннях застави краще це робити карткою того банку у якого менша курсова різниця на купи-продай, щоб менше втратити конвертаціях туди-сюди.

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
А по валютной карте кешбэк наливают?

Місто
Днепр
закончился срок карты. банк ее деактивировал. хотя многие банки продлили действие просроченных карт. изза этого доступа к счету нету. как получить доступ без перевыпуская новой карты? открыл виртуальную карту но там отдельный счет

Місто
Чернігів
банки продлили действие просроченных карт.
Намеднях пумб грохнул массово все свои простроченные карты. А что на этом счёте? Остались деньги? Я бы обратился в банк спросьбой закрыть счёт и указал бы реквизиты нового виртуального.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
mrfrimen, наверное, ты открыл карту через "+". Если просроченная карта не отображается в списке, то обратись в поддержку для её перевыпуска. Мог бы в последний день срока действия карты сделать перевыпуск на виртуальную.

Місто
Днепр
mrfrimen, наверное, ты открыл карту через "+". Если просроченная карта не отображается в списке, то обратись в поддержку для её перевыпуска. Мог бы в последний день срока действия карты сделать перевыпуск на виртуальную.
она отображается но с ней нельзя проводить операции. я хочу оставить эту карту потому что на нее приходят платежи.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Місто
Днепр
хочу оставить эту карту потому что на нее приходят платежи
Навіть зараз, коли вона прострочена, платежі проходять? По номеру карти чи IBAN рахунку?
платежи приходят. но не могу сделать перевод. и на iban тоже не могу

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
mrfrimen, так може картка під "обмеження видаткових операцій" попала, а не по терміну?
Бо коли просрочка, зазвичай, при спробі перевести на неї гроші, вони вертаються відправнику.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
mrfrimen, ще раз повторію. Вхідні платежі приходять по номеру платіжної картки (P2P) чи по номеру рахунку (IBAN)?

Зверху