Усе одно і рік тому тут усі нили, яке погане колесо і які гівняні подарунки, і все одно крутили і крутять...DmitryV, Да там одних пополнений мобильного столько всем выпадало, что никогда не забуду.
Усе одно і рік тому тут усі нили, яке погане колесо і які гівняні подарунки, і все одно крутили і крутять...DmitryV, Да там одних пополнений мобильного столько всем выпадало, что никогда не забуду.
Ну так нити, то свята справа свинорилів.Усе одно і рік тому тут усі нили, яке погане колесо і які гівняні подарунки, і все одно крутили і крутять...DmitryV, Да там одних пополнений мобильного столько всем выпадало, что никогда не забуду.
А куди дівати бали?і все одно крутили і крутять...
Завтра СМС прийде, там вам скажуть що прийде. Комусь спінер, комусь чайник.выпало Garage sale
что это такое ?
заполнил данные на новую почту и больше не понятно
Там і квадрокоптери є по 44000 грн.Завтра СМС прийде, там вам скажуть що прийде. Комусь спінер, комусь чайник.выпало Garage sale
что это такое ?
заполнил данные на новую почту и больше не понятно
П.С. За другі три дні на ПК вийшов Уклон. Тож не дуже віриться в різницю між пк та телефоном.
Можу запропонувати знижку 15% якшо цікавить.тепер надіюсь на ламоду.
Дякую. В мене таких багато є . Я хочу сертифікат.Можу запропонувати знижку 15% якшо цікавить.тепер надіюсь на ламоду.
Я пользовался, капает на выбранную в "Бильше" для такого кешбека карту из списка ранее добавленных.А никто не пользовался вот таким, каким образом можно получить кешбек и куда он капает?
Сashback 11,6 % з покупок у Watsons
не такое. На вашем фото нет секторов +5 баллов.Хтось просив все коло. Таке воно в цьому етапі.
А можна ще впридачу отримати кешбек від монобанку, смартісале і бали ватсонса?Я пользовался, капает на выбранную в "Бильше" для такого кешбека карту из списка ранее добавленных.А никто не пользовался вот таким, каким образом можно получить кешбек и куда он капает?
У меня получалось комбинировать кэшбэк от моно с кэшбэком от МС Больше.І мені сільпо 100 щойно випало, вже 4 раз за це колесо. Ще, вперше, знижка 100 грн на абонемент кави окко за 500 грн.
Post automatically merged:
А можна ще впридачу отримати кешбек від монобанку, смартісале і бали ватсонса?Я пользовался, капает на выбранную в "Бильше" для такого кешбека карту из списка ранее добавленных.А никто не пользовался вот таким, каким образом можно получить кешбек и куда он капает?
Внизу же (возле Сушия и ЛаМода) как раз сектор +5 баллов.не такое. На вашем фото нет секторов +5 баллов.Хтось просив все коло. Таке воно в цьому етапі.
ТАк у меня выпадало и ламода и фокстрот сертификат это ж и есть снижка.Я вже третій день не можу спіймати ламоду.
Надіявся на фокстрот, але він лиш 1, і його вже виграли, тепер надіюсь на ламоду.
Виграв сьогодні сертифікат Алло на 1000 грн. Діє до березня 2022.Алло та фішку хтось вигравав?