Kolyuchy, вибачте, у тих сертифікатах, що мав можливість - був список закладів.
А 500ки мені не діставались. Значить усе правильно - хай вчаться.
Не перший раз використовую серт на 500 у Кропивницькому. Без проблем, окрім алкоголь не підподає під акцію. Крім Білого Наліву в місті не існує інших місць."Сертифікат можна використати під час
відвідування мережі ресторанів GastroFamily, а
також під час замовлення доставки з мережі
закладів.
Важливо: Заохочення доступне для
використання виключно у містах: Київ, Дніпро,
Черкаси, Чернівці, Харків, Івано-Франківськ,
Львів, Одеса, Суми, Вінниця, Кропивницький,
Павлоград, Хмельницький, Житомир,
Запоріжжя."
Ну если читать буквально - то Белый налив это бар, а не ресторан. И тогда, согласен, на него действие сертификата не распространяется. Но с другой стороны достваку из Белого налива в Киеве заказать можно. И тогда сертификат по идее применим.
Він, напевно, не входить до Gastro family.Смотрю есть какой-то белый налив в Чернигове но почему-то он не прописан в сертификате. Интиресно может у кого-то есть по нему успешные кейсы?
Есть 2 вида сертификатов: ланчи только для Киева и 500грн на города перечисленные в моем сообщении выше. Чернигова вроде нет в перечне.Смотрю есть какой-то белый налив в Чернигове
Шо, нема нікого з наших?Шукаємо себе
Удачі!!!
Переможці акції "Вигравай Mi Smart Band 6 NFC"
Mastercard Більше
Програма Mastercard Більше. Розраховуйтесь за будь-які покупки карткою Mastercard та отримайте знижки на омріяні речіbilshe.mastercard.ua
мабуть ні, тільки їхнінаших?
Я в лохотронах не беру участі.Шо, нема нікого з наших?
скільки "квитків" купив?)Выиграл, но еще даже не отправили.
1652скільки "квитків" купив?)Выиграл, но еще даже не отправили.
Макросом на мышке, зажимаешь боковую клавишу и автоматом кликает быстро. Полминуты и 1500 золотых готовоА что за робота использовали? Или все ручками?
Это встроенный функционал мышек Razer.А чуть подсказать? Плиз! (что за макрос)
Мені недавно в Львові в Білому наливі сказали, що згідно нових правил сертифікат на авоську не діє, тільки їжа і напої в закладі.Заскочил в 'Белый налив', думал взять их авоську.
Только с картами Мастераalfredhaos, безконтактная оплата у нас работает ?