Місто
Киев
Чому? Я вже в наступному місяці збирався ssd в алло купити, коли інші на днях підійдуть
Алло приймає золото? Чи золото в обмін на сертифікат?
Обмін на сертифікат а далі покупка. Я тільки так робив.

• Like
Реакції: Till
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
З 27 січня по 09 березня 2025 року реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, обмінюйте бали та беріть участь в розіграші подарунків, які наповнять ваш дім красою, стилем і комфортом з Mastercard Більше.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
З 27 січня по 09 березня 2025 року реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, обмінюйте бали та беріть участь в розіграші подарунків, які наповнять ваш дім красою, стилем і комфортом з Mastercard Більше.
Це воно? https://bilshe.mastercard.ua/catalog/special-offers/20640

Отже можем очікувати колесо, після цього, якщо замало вирішать спалити монетки в обмін на гіпотетичні килимки.

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Карманник, так нема ж колеса.
Отже треба маскимальному числу осіб проігнорувати цю шляпу, щоб розраховувати на колесо.
Post automatically merged:

Отже можем очікувати колесо, після цього, якщо замало вирішать спалити монетки в обмін на гіпотетичні килимки.
в мене таке відчуття, що для таких розіграшів офіс МС збирає у робітників всякий мотлох подарунків за попередній рік, "на тобі Боже, що мені не гоже" і намагається це розіграти серед аудиторії.

Місто
București-Запорожье
Карманник, так нема ж колеса.
Отже треба маскимальному числу осіб проігнорувати цю шляпу, щоб розраховувати на колесо.
Post automatically merged:

в мене таке відчуття, що для таких розіграшів офіс МС збирає у робітників всякий мотлох подарунків за попередній рік, "на тобі Боже, що мені не гоже" і намагається це розіграти серед аудиторії.
А сертификаты магазинов с такими ценами, что я сомневаюсь, что там кто-то покупает, кроме как отоваривать подарочные сертификаты мастеркарда. Выглядит как коллаборация по распилу бюджета

Місто
Київ
Та хоч колись вже. На початку березня 600 золотих балів анулювали. Мабуть через тривале невикористання. А застосовувати їх там зараз реально нема куди:(

Місто
Киев
Таке питання. Чи можна в Алло на одну покупку різні сертифікати використати? Бо дешевше обміняти 2 по 1т грн ніж 1 на 2тгрн :)

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Таке питання. Чи можна в Алло на одну покупку різні сертифікати використати? Бо дешевше обміняти 2 по 1т грн ніж 1 на 2тгрн :)
Треба читати умови але наче всюди окрім сільпо 1 покупка=1сертифікат.

Місто
Київ
Gunterpup, мені десь рік тому в Алло відповідали, що більше одного сертифікату не вийде використати. Можливо вже щось змінилося

Зверху