Meest

• Автор теми al-m
  • Дата створення
Місто
Львів
не заїхала у Львів
А за яким критерієм вони зараз обирають відділення, куди прийде?
Востаннє отримував посилки з алі через міст років 5 тому і тоді автоматом приходили у партнерське відділення, розташоване у магазині за 50м від мене.
А ту, що зараз йде, бачу що хочуть заперти на Стрийську, 3, за півміста від мене.
То що, мені зараз треба писати їм в чат телеги/вайбера з проханням переадресувати чи самі зроблять то поближче до моєї адреси на пакунку?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
То що, мені зараз треба писати їм в чат телеги/вайбера з проханням переадресувати чи самі зроблять то поближче до моєї адреси на пакунку?
Пиши вже. якщо автоматично задетектили "найближче" партнерське відділення, туди вже й поїде.

Місто
Львів
задетектили "найближче" партнерське відділення
А де подивитися що вже "задетектили партнерське відділення"? В додатку пише що пункт доставки - "фірмове відділення № 6" за адресою Стрийська, 3.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В додатку пише що пункт доставки - "фірмове відділення № 6" за адресою Стрийська, 3.
Ось і "задетектили", що це відділення до тебе найближче. Не подобається, переадресовуй через чат.

Місто
Львів
А за яким критерієм вони зараз обирають відділення, куди прийде?
В моб.додатку можна обрати «улюблене» і резервне, до них будуть доставляти автоматично (це можуть бути і партнерські відділення, напр. в Сільпо). Якщо нічого обраного немає- будуть доставляти в одне з кількох своїх рідних відділень.

Місто
Львів
Якщо нічого обраного немає- будуть доставляти в одне з кількох своїх рідних відділень.
Дякую за інформативне пояснення. Я так і думав що ніякого "детектора" найближчих до мене відділень в них немає, тому й приходить на випадкове "фірмове". Адже у мому напрямку є втричі ближче розташоване таке саме фірмове, як і те, куди пише в додатку надійде.

Зараз спробую в додатку завдати найближче до мене і подивлюся чи переадресують, доки ще посилка не в Україні.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Вчора вказав в додатку "улюблене відділення" і сьогодні вже бачу що змінили доставку на нього.

І не треба було робити зайвих рухів із запитами у чати чи соцмережі.

Зверху