Meest

• Автор теми al-m
  • Дата створення
Місто
Львів
не заїхала у Львів
А за яким критерієм вони зараз обирають відділення, куди прийде?
Востаннє отримував посилки з алі через міст років 5 тому і тоді автоматом приходили у партнерське відділення, розташоване у магазині за 50м від мене.
А ту, що зараз йде, бачу що хочуть заперти на Стрийську, 3, за півміста від мене.
То що, мені зараз треба писати їм в чат телеги/вайбера з проханням переадресувати чи самі зроблять то поближче до моєї адреси на пакунку?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
То що, мені зараз треба писати їм в чат телеги/вайбера з проханням переадресувати чи самі зроблять то поближче до моєї адреси на пакунку?
Пиши вже. якщо автоматично задетектили "найближче" партнерське відділення, туди вже й поїде.

Місто
Львів
задетектили "найближче" партнерське відділення
А де подивитися що вже "задетектили партнерське відділення"? В додатку пише що пункт доставки - "фірмове відділення № 6" за адресою Стрийська, 3.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В додатку пише що пункт доставки - "фірмове відділення № 6" за адресою Стрийська, 3.
Ось і "задетектили", що це відділення до тебе найближче. Не подобається, переадресовуй через чат.

Місто
Львів
А за яким критерієм вони зараз обирають відділення, куди прийде?
В моб.додатку можна обрати «улюблене» і резервне, до них будуть доставляти автоматично (це можуть бути і партнерські відділення, напр. в Сільпо). Якщо нічого обраного немає- будуть доставляти в одне з кількох своїх рідних відділень.

Місто
Львів
Якщо нічого обраного немає- будуть доставляти в одне з кількох своїх рідних відділень.
Дякую за інформативне пояснення. Я так і думав що ніякого "детектора" найближчих до мене відділень в них немає, тому й приходить на випадкове "фірмове". Адже у мому напрямку є втричі ближче розташоване таке саме фірмове, як і те, куди пише в додатку надійде.

Зараз спробую в додатку завдати найближче до мене і подивлюся чи переадресують, доки ще посилка не в Україні.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Вчора вказав в додатку "улюблене відділення" і сьогодні вже бачу що змінили доставку на нього.

І не треба було робити зайвих рухів із запитами у чати чи соцмережі.

Місто
Ржищев
Отправил олх доставку мистэкспрессом в первых числах этого месяца, покупатель отказался от посылки. Трэк номер написал что посылка возвращается 12.04. в отделение отправки и больше не обновляется. Написал в поддержку 18.04., девушка сказала что посылка прибудет сегодня, ожидайте и извините за задержку. Но ничего не пришло и в следующие дни. Снова в поддержку обратился 21.04., долго ждал ответа, сказали что создали заявку на поиск посылки и что нужно ожидать.
У кого-то было подобное? Как дальше действовать, через неделю дернуть?

Місто
Kyiv
Отправил олх доставку мистэкспрессом в первых числах этого месяца, покупатель отказался от посылки. Трэк номер написал что посылка возвращается 12.04. в отделение отправки и больше не обновляется. Написал в поддержку 18.04., девушка сказала что посылка прибудет сегодня, ожидайте и извините за задержку. Но ничего не пришло и в следующие дни. Снова в поддержку обратился 21.04., долго ждал ответа, сказали что создали заявку на поиск посылки и что нужно ожидать.
У кого-то было подобное? Как дальше действовать, через неделю дернуть?
Очікуйте на не повернення товару

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Хтось десь бачив промокоди для цієї контори? Щось нічого не знаходиться...

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Хтось десь бачив промокоди для цієї контори? Щось нічого не знаходиться...
А що вони десь мають бути у відкритому доступі? Вони наче тут як і в НП за проблемні відправлення як сорі бонуси видають індивідуально.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Єдиний промік на -10% міжнародної доставки був під час їх колаби із Бінансом, більше у вільному доступі проміків Міста не зустрічав

Зверху