Microsoft Office

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Зберігайте у форматі ODF і не матимете сюрпризів, а ще краще користуйтеся одним й тим же ПЗ. Якщо ж потрібна співпраця, то є GoogleDocs, а для корп. користувачів можна встановити CODE або навіть Nextcloud з вбудованим редактором Collabora Online або OnlyOffice.
Я заздрю твоєму віртуальному світу, в якому ти живеш.
Після першого натяку на статтю в форматі .odf редактор наукового вісника скаже - це твої проблеми, ми тебе не друкуємо.
Ееее, odf відкривають всі сучасні редактори, той же сабж.
А колаборантів потрібно розстрілювати, через них Донбас і Крим окуповані.
Хай попрацюють на відновлення :)

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
knedlyk, ти так і не зрозумів( Для внутрішнього користування можна зробити як ти радиш, але коли приходить людина с .doc(x), який треба поправити, роздрукувати, зберегти в .doc(x) (щоб відправити кудись там) і т.п., то тут одними фрі-офісами не відбудешся...

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
В научных журналах обычно в требованиях к статьям чётко указан формат файла: Word (в тех, что попроще) или LaTeX (что посолиднее).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Подскажите как решить проблему. Установлена портабельная версия Microsoft Office Enterprise 2007 SP3 12.0.6701.5000 Portable by punsh при сохранении документов ворд постоянно выскакивает установщик и так висит очень долго, бывает по 30 мин и затем закрывается это окно, но в итоге документ сохраняется. Как сделать, чтобы оно при сохранении не выскакивало каждый раз? а то сильно напрягает

Місто
Харьковская область
Просто у нас країна "безкоштовного" Віндовса, Офіса Фотошопа... Тому й не підходить багатьом вільне ПО. Якби змусили платити за ПО, як в більшості країн, багато організацій і користувачів змінили б свій погляд і на Офіс і на Фотошоп.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
debugger, особенно математические журналы требуют LaTex-форматы. Хіба хочеш? - Мучиш.
Post automatically merged:

...мусиш. (ну дуже незручна клавіатура на телефоні...)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
В научных журналах обычно в требованиях к статьям чётко указан формат файла: Word (в тех, что попроще) или LaTeX (что посолиднее).
Такого немає формату як Word, який з них?
  • RTF
  • DOC
  • DOCX
  • XLS
  • XLSX
  • PPT
  • PPTX
  • TXT
  • ODT
  • ODS
  • ODP
Не плутайте редактор та формат (тип) файлу ;)

PS Ось це скриншот з типів файлу, які підтримує MS/Libre/OpenOffice

1605268414368.png

Такі формат пропонує Google Docs
1605268704307.png

Такі формати пропоную OnlyOffice:
1605268832720.png

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Вимоги до статей Львівської політехніки:
Електронні версії рукописів статей подають у редколегію Вісника в електронній формі разом із роздруком на стандартному папері формату А4. Файли записують два рази – оригінал і копію.
Тексти статей набирають у текстовому редакторі Microsoft Word 97, Word XP, Word 2003,
Видавництво Л.П.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ось це скриншот з типів файлу, які підтримує MS/Libre/OpenOffice
Та я тобі можу написати що завгодно, що воно підтримує. Так, номінально підтримує - простий текст та дуже просту таблицю. Навіть не беручи до уваги видавництва, не 100% друкуються, табличний файл, який заповнюють продажники - злітає форматування, формули, шрифти і т.д.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Вимоги до статей Львівської політехніки:
Електронні версії рукописів статей подають у редколегію Вісника в електронній формі разом із роздруком на стандартному папері формату А4. Файли записують два рази – оригінал і копію.
Тексти статей набирають у текстовому редакторі Microsoft Word 97, Word XP, Word 2003,
Видавництво Л.П.
"Совок" якийсь. До речі, зверніть увагу на версії ваших "вьордів". Вони є неактуальними та почасти форматування складного файлу злітає між ними. Надішліть приклад статті, будь ласка. Мені аж цікаво стало, де злетить форматування.

Ось це скриншот з типів файлу, які підтримує MS/Libre/OpenOffice
Та я тобі можу написати що завгодно, що воно підтримує. Так, номінально підтримує - простий текст та дуже просту таблицю. Навіть не беручи до уваги видавництва, не 100% друкуються, табличний файл, який заповнюють продажники - злітає форматування, формули, шрифти і т.д.
Можете теж дати файл, в якому злітає форматування, формули?.. Шрифти злітатимуть, якщо їх не встановлено в ОС, тут редактор не поможе. У видавництва зазвичай віддають файли, вже підготовлені у спец. ПЗ для верстки (комерц. Adobe Pagemaker чи відкритий Scribus, наприклад), бо там текст між сторінками "не поїде", будуть вбудовані шрифти, а абзацні відступи однакові незалежно від версії редактора.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Можете теж дати файл, в якому злітає форматування, формули?
Ніт, бо це комерційна інформація. А щось з нуля вигадувати точно не буду, на це немає ані часу, ані натхнення, Досить "брати на слабо", якщо не віриш, що кажуть люди зі свого особистого досвіду, то далі живи в своєму "світі рожевого ЛібреОфіса", може в тебе з тим нема проблем, але вони є в інших.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Можете теж дати файл, в якому злітає форматування, формули?
Ніт, бо це комерційна інформація. А щось з нуля вигадувати точно не буду, на це немає ані часу, ані натхнення, Досить "брати на слабо", якщо не віриш, що кажуть люди зі свого особистого досвіду, то далі живи в своєму "світі рожевого ЛібреОфіса", може в тебе з тим нема проблем, але вони є в інших.
Це несерйозно, якщо чесно. Я живу в реалістичному світі, в якому стараюся помагати людя розвивати власні навички у т.ч. по роботі з ПЗ, а також елементи комп'ютерної безпеки. Переважно орієнтуюся на власний досвід.

ПС У вас же знаходиться час та натхнення тут дописувати, обстоювати власну позицію (чи невласну?), яку я не можу збагнути. Існують багато способів обфурскації текстів, але то ваш вибір.

ППС https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med_osvita/about/submissions 1605274151197.png

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ты просто почему-то думаешь, что кому-то нужно тебе доказать. А это никому нахер не нужно. Мне, если что, тоже. Миллион раз пробовал, миллион раз плевался и ставил МС, раньше паленый, щас хватает на лицензионный слава богу.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
knedlyk, ти так і не зрозумів( Для внутрішнього користування можна зробити як ти радиш, але коли приходить людина с .doc(x), який треба поправити, роздрукувати, зберегти в .doc(x) (щоб відправити кудись там) і т.п., то тут одними фрі-офісами не відбудешся...
Еее.... тобто ви на цьому гроші заробляєте, так? В такому разі на ліцензію можна й нашкребти ;)

Ты просто почему-то думаешь, что кому-то нужно тебе доказать. А это никому нахер не нужно. Мне, если что, тоже. Миллион раз пробовал, миллион раз плевался и ставил МС, раньше паленый, щас хватает на лицензионный слава богу.
На здоров'я! Я скоріше відповідаю на закиди, що не буде працювати, ось й прошу навести приклади, врешті записав 3 ролики, щоб продемонструвати, що працює, ні мало. Ви же доросла людина - чого мені вас переконувати, лише поділився досвідом. :)
ПС гадаю, можна обходитися без слів, які починаються на "х". ;)

Місто
Одесса
Активация - KMS активатор
Office 2010 professional plus.
Сегодня вдруг слетела активация. Был KMS активатор, пытался им же переактиваривать, не пускает система.
Пробовал скачать другую версию - 1.5.4, вроде как последнюю, что гугл находит, тоже глухо.
Перед активацией отключаю в настройках защиты - защиту в реальном времени, как расписано в тех инструкциях.

Может есть рабочий свежий KMS ?

Зверху