Не подскажите, где можно ключик для офиса взять недорого?
Techsoup Global
Не подскажите, где можно ключик для офиса взять недорого?
Точно не вспомню примерно 1500-1900 грн. (Office 2019 для Дома и Учебы)Сколько денег?
Університет закупив ключі для освіти, посекаю поки на 21 проведуть тендер... На 13, 16, 19 проводили свого часу.Дюрі-бачі, ключі крадені (куплені за долар на ібей), або офіційні?
Знайшов рішення своєї проблеми. Потрібно внести зміни в реєстрі.Для роботи є декілька ПК (неттоп HP і 2 ноута DELL XPS 13 + Acer Nitro 15). На всіх ПК ліцензійка W10 21H1 і однаковий ліцензійний офіс 2016. Всюди обнови ті самі + той самий склад ПЗ. Просто використовую 3 машини для різних сценаріїів, а робочі файли синхронізую між ними. Неттоп з великим монітором для роботи з дому, в офісі Acer Nitro 15, а DELL XPS 13 для відряджень і щоб був постійно під руками.
Ексель наше все , тому дуже здивувався, коли на неттопі десь на початку місяця офіс став якийсь округлий
Переглянути вкладення 41517
і все ніби нічого, але перейменування вкладок, чим постійно користуюся, стало просто мукою. При спробі перейменування текст просто блідне і стає невидимий. Тому мушу все копіювати в блокнотик, там змінювати і потім змінений вставляти.
Переглянути вкладення 41518
Переглянути вкладення 41519
На інших машинах все нормально, тільки на цій таке. Порився по інету і нічого подібного не знайшов. Почекав місяць, може щось само пофікситься, як само і з'явилося, але поки ні. Читав, що M$ якісь альтернативні інтерфейси хоче впроваджувати на кшталт W11, але чи це воно, і чому мені таке щастя тоді звалилося?
Чи хтось з подібним зустрічався і як пофіксисти? Ніяких прикрас не ставив і ще раз нагадую, що склад ПЗ на всіх ПК ідентичний.
Не маю поняття. Після змін в реєстрі потрібно перевантажитися.Refery, з 2019 Офісом це також актуально?
На алике оэм ключей хватает. Не давно брал 15шт. для вин 10 по 5 баксов, для офисов посотри.Не подскажите, где можно ключик для офиса взять недорого?
В Гугл таблицах стоимость монеты у меня подтягивает такая формула:Котаны и котэссы. Научите плеаз как в эксель вставить ссылку на курс валюты Хочу шоб моя табличка подтягивала в онлайн режиме откуда то курс (например курс бетховена и кефира с coinmarketcap.com) и я не вбил каждый раз вручную. Заранее благодарен.
Я не знаю что тут лишнее, т.к. откуда то скачал. Но если поменять название валюты, то подтянется цена той, что тебе нужна. Работает только к паре USDT.=SWITCH(A3,A3, ФИКСИРОВАННЫЙ(IMPORTJSON("https://www.binance.com/api/v3/ticker/price?symbol=COMPUSDT", "price", $J$3),3),)
Не знаю, поэтому и уточнил.fudor, а гуглтаблицы с экселем одинаковые формулы юзают?