Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Підкажіть, будь ласка, у друга сталася отака прикра і неочікувана ситуація: Монобанк серед ночі прислав йому на Телеграм повідомлення, що просто так закриває його картковий рахунок і розриває договір обслуговування (див. скриншот). Зранку він зателефонував у підтримку, хотів розпитати причину, але вони тупо відморозилися і зіслалися на пунктик у договорі, що банк має право відмовити в обслуговуванні без пояснення причин. І, як сказали, можливість укласти новий договір у нього наразі відсутня – тобто повернутися до Монобанку неможливо, і треба шукати інші варіанти:mad:
Не знаю что можно такого сделать чтоб тебя забанил Моня. Принимать плату за закладки? Мыть деньги от сутенерства?
Я всегда совершал по Моне много довольно сомнительных операций по сравнению с пересичным свинорылом и пользователем кэшбек-карт: заводил-выводил валюту свифтом, ложил пачки кэша в терминалах и выводил тоже, и вообще совершал много всякого. А мне только повышают и повышают лимит. Что я делаю не так?

В свете последних событий вообще невелика потеря будет, как в той поговорке: "Если жена ушла к другому, еще неизвестно, кому повезло". Я может и сам скоро соскочу с Мони, потому что он стремительно скатывается в сраное говно, особенно с этой чехардой с кримінальним переслідуванням отцов-основателей

Місто
Одесса
Кто знает, платиновую моню можно юзать до того как она приедет по НП?

Місто
Киев
У меня сейчас не получается активировать акцию по виза черной и белой 444111444********. Так что либо залатали дыру, либо даже не знаю.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
AjvarD, уже дня 3 как, а раньше у знакомого белая прокатила как премиум. Фсе, теперь никакого свита нахаляву.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Місто
Київ
У меня сейчас не получается активировать акцию по виза черной и белой 444111444********. Так что либо залатали дыру, либо даже не знаю.
Что за акция?

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Ааа. Подарю промокод на 2 месяца, не пользуюсь этим. Кому надо, напишите в личку. Апдейт, подарено

Останнє редагування:

Кактус

Заблокирован
Місто
Киев
Так а у тех кто успел подключить - работает по 1грн? Я просто из тех, кто не смотрит тв, но подключил, бо халява
Начнёт снимать деньгу?

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Працює, але в мене наступний платіж має знятись 10-го квітня. Тоді вже можна буде щось сказати.

Зверху